Керівники фракцій Львівської міської ради провели обговорення щодо будівництва дельфінарію у Львові. Дельфінарій планують будувати у парку Б.Хмельницького. Детальніше тут http://news.lvivport.com/content/view/8118/100/
Це є той випадок , коли при голому заді приміряти дорогі капелюхи. Вже всі проблеми з дорогами , постачанням води , бездомними тваринами , каналізаціями ,падаючими балконами....аеропортом в місті вирішили , залишилося для повного щастя тільки збудувати дельфінарій. Що не керівник , то "гігант думки". Один на Високому Замку Дісней- чи Вондер-ленди будує.Інший - дельфінарій. Думаю не загорами цей час , коли наступний новообраний мер захоче перетворити Львів на європейський Лас Веґас.
Трохи банальніше напевно. На долрогах свої люди і свої відкати, а от на дельфінарію можна трохи нажитись. Хоча не будем про погане. Якщо зроблять і багато там не вкрадуть то і за це дякувати можна. А то вийде що в кожній ініціативі підвох шукати будемо
А місце на вул. Науковій, між супермаркетами "Арсен" і "Сільпо" вже не підходить? Казали тиждень тому, що там буде той дельфінарій.
а я от дивлюся за вікно - дощ, мокро, троха брррр зимно, і думаю - помезнут ті дельфіни в нас, їй-Богу...
угу. Там можна було відразу підземний перехід з Аквапарку прорити. А якщо тягнути в парк Хмельницького, то вже метро получається А генна наука далеко пішла. Закуплять генномодифікованих з геном пінгвіна, і всє дєла
І даремно. Цілком погоджуюся з "Моя позиція – якщо є можливість коштом інвестора збудувати дельфінарій у Львові, то це треба робити".
2 в 1, нє? І метро вийде, яке так багато-хто у Львові чекає вже скіко років, і дельфіни відразу зможуть піти в "Аквапарк" поплавати. Моя скромна думка: якщо є інвестор, то перше треба збудувати стадіон до "Євро-2012", і чим пошвидше! А тоді всякі дельфінарії.
та, тіки чомусь як якийсь інвестор хоче вкласти кошти в приміщення чи будинки в центрі, то їм створюють умови, за яких то вкладання ніц їм не приносить. а будувати дельфінарій - пажалуста...
Яка безглузда жорстокість до тварин. http://www.youtube.com/watch?v=tUiA3inJZNE 19 сентября, во время пикетирования киевского дельфинария "Немо", на участников мирного пикета напал директор дельфинария вместе с несколькими пассажирами характерной наружности. Мусора, которая по правилам проведения массовых акций и предотвращению беспорядков на них, в этот момент мирно наблюдали за происходящим. Как потом они пояснили: "Мы думали что драка происходит между сами участниками пикета". После брани, избиений и попыток отобрать фото- и видео- технику у посетителей акции, среди которых были и журналисты, директор удалился на открытие выставки дельфинов во все том же дельфинарии. Дельфины занесены в "Красную книгу Украины" и их отлов и использование в финансовых целях, теоретически, должны грубо наказываться по закону. Но как показывает практика, чиновниками и капиталистам, безразлична судьба флоры, фауны и экологического состояния страны. Их интересует всего лишь прибыль, ради которой они готовы светиться на скандальных видео, применяя физическую силу к протестующим. =============================== http://pryroda.in.ua/dop/direktor-k...ublichno-pobiv-uchasnikiv-mirnoї-akciї-video/
ойойо. А Ви нові проекти стікляшок в центрі бачили? Якби не обвал економіки то уже би і в натурі проглядались. Я тільки подумав на це а кіко головний архітектор наколядував за свій підпис ТАКОГО в центрі. Але мова не про те. Я більше схиляюсь до думки pukhnastyk що першим ділом було б добре стадіон і аеропорт... і дороги ... і готелі, ой кіко того всього, аж страх розбирає
Інвестор вкладає кошти у вигідний для нього обєкт Думаю, що це не поширюється на тварючок, вигодованих в неволі
а я не говорю про всіх інвесторів, бо ми якраз бачимо проекти тих, кому створюють нормальні умови інвестування - за відповідну "подяку" кому треба.
То зрозуміло. Але так виходить, що зараз найбільше у Львові треба саме дельфінарію. І знову ж таки, тоді стадіон - це невигідний об'єкт? п.с. це "плюс" - покращення сфери розваг у місті Лева, але може варто для початку хоча б атракціони поміняти в тому ж таки Парку культури, а тоді вже якийсь там дельфінарій будувати.
Ні, так не виходить і ні звідки не випливає така логіка. Все просто - є інвестор, який вже заробляє на тому в інших містах, тепер буде і у Львові. І нічого спільного з Євро-2012 він не має. Це його бізнес і тільки. Не розумію до чого ліпити Євро.. Це те ж саме, що Ви хочете купити на базарі кріп, а Вас просять - спочатку картоплі купіть, бо мені треба її продати, а потім вже і кріп купуйте. Звісно, влада міста могла б скористатись цією ситуацією і дати в нагрузку інвестору якийсь об'єкт до реставрації, наприклад. Але кому це вигідно? Вдалі простіше щось взамін покласти собі до кишені.
Мабуть, тут Ви праві. Але сама ідея побудови дельфінарію - це ніщо інше, як звернення уваги львів'ян з нагальних питань життя міста на менш важливі. От нема у вас і того, і цього (стадіону, нормальних доріг і т.д.), зате нате вам дельфінарій. Ну так принаймні виглядає. "Пир во время чумы". п.с. на початку тижня я перейшлась по вул. Шпитальній, яка уся зараз в жахливому стані, і не розумію для чого її взагалі було ремонтувати і де тоді була "логіка"...
саме так, а якщо збудують, то бідні ті дельфіни будуть.... шкода, тож догляд повинен бути, а нас як завжди коштів буде мало...певно комусь просто гроші треба, до виборів....
А для чого взагалі порівнювати стадіон і дельфінарій? Різні речі, видається мені. Вже нарікали на аквапарк, тепер всі хваляться, що найкрутіший в Україні.