У Львівському національному академічному театрі опери та балету ім. Соломії Крушельницької офіційно відкрився ювілейний X Світовий конгрес українців. Про це повідомив кореспондент ІА ... Читати публікацію повністю на news.lvivport.com
нікому ця показуха не потрібна , і ніякої користі не принесе рядовому українці, крім розтрати наших кровних грошей для показухи Львівського паньства
Ось повний звіт Безнадійні сподівання, або Як у Львові по черзі любили Україну. Фоторепортаж http://youtu.be/HKUyQo65XJE
Нагадав,як до Львова приїзджала Хенне Северінсен. Я пішов на зустріч,то було два роки тому...шукав будь-який шанс. Зустріч відбулась читальному залі "Книгарні Є". Люди з залу задавали різні питання,якийсь хлопака,упиваючись власним красномовством розказував про виборчі закони в Україні і інші казкові речі.. Ростислав Новоженець,в притаманному йому стилі,нахраписто "брав за бари" тету Хенне,вимагаючи відповіді на сакраментальне запитання:що ми маєм робити... Я з тою своєю папкою стояв скромно зозаду.,потім не втримався і задав питання...чи вони там сліпі? Чи усвідомлюють,що Україна існує лише де-юре...де-факто - це вотчина ерефії? Чи розуміють,що в нас громадяни України - громадяни лише на отому,що дістають із широких штанів(с)? І додав...що держава людей,що опинились в скруті,залишає напризволяще.У відповідь - мовчанка. Потім,наодинці сказав,що я один із тих людей. Котрі за бортом. ТИША....