У Львівській опері урочисто відкрили ювілейний X Світовий конгрес українців - Львівські новини

Тема у розділі 'Стрічка новин', створена користувачем NewsBot, 16 сер 2013.

1. NewsBot

NewsBot Well-Known Member

У Львівському національному академічному театрі опери та балету ім. Соломії Крушельницької офіційно відкрився ювілейний X Світовий конгрес українців. Про це повідомив кореспондент ІА ...

Читати публікацію повністю на news.lvivport.com

2. нікому ця показуха не потрібна , і ніякої користі не принесе рядовому українці, крім розтрати наших кровних грошей для показухи Львівського паньства

3. Romko

Romko Дуже важлива персона

Ось повний звіт
    Безнадійні сподівання, або Як у Львові по черзі любили Україну. Фоторепортаж

http://youtu.be/HKUyQo65XJE

4. Полковник

Полковник миється в бані

Какой, какой?

5. Romko

Romko Дуже важлива персона

Нагадав,як до Львова приїзджала Хенне Северінсен.
    Я пішов на зустріч,то було два роки тому...шукав будь-який шанс.
    Зустріч відбулась читальному залі "Книгарні Є".
    Люди з залу задавали різні питання,якийсь хлопака,упиваючись власним красномовством розказував про виборчі закони в Україні і інші казкові речі..
    Ростислав Новоженець,в притаманному йому стилі,нахраписто "брав за бари" тету Хенне,вимагаючи відповіді на сакраментальне запитання:що ми маєм робити...
    Я з тою своєю папкою стояв скромно зозаду.,потім не втримався і задав питання...чи вони там сліпі?
    Чи усвідомлюють,що Україна існує лише де-юре...де-факто - це вотчина ерефії?
    Чи розуміють,що в нас громадяни України - громадяни лише на отому,що дістають із широких штанів(с)?
    І додав...що держава людей,що опинились в скруті,залишає напризволяще.У відповідь - мовчанка.
    Потім,наодинці сказав,що я один із тих людей.
    Котрі за бортом.
    ТИША....

а де твій аватар? :)