У Луганську планують встановити пам'ятник Катерині ІІ

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем Муму, 19 жов 2011.

1. Муму

Муму Well-Known Member

Люди через назву вулиці сперечаються, а тут таке...:scratch_one-s_head:

2. рівнянин

рівнянин Well-Known Member

Аха. И Виктору Первому.....Проффесору.

3. olegp

olegp миється в бані

а шо таке...?
    чем памятник важнее улицы?

4. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Знахабніла "5-та колона" до межі дозволеного розумом.

5. olegp

olegp миється в бані

и Вы туда же? а как же демократия?:))

6. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Ви в судетських німців зразка 30-х років навчилися цьому?

7. olegp

olegp миється в бані

не, не у них, я просто сторонник демократии

8. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Заробітчанин, сучасна демократія забороняє встановлювати почесті деспотам.
    Попробуй встановити в Лондоні пам'ятник Бен Ладену.

9. olegp

olegp миється в бані

деспотам- можно,, том же Лондоне полно памятников разл Карлам, а в П ариже- Людовикам,террористам- Бен Ладену.-нельзя

10. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Невже Карли завойовували Англію та встановлювали там рабство? А Карлу І найкращий "пам'ятник" встановив Кромвель. Треба було б такий (ешафот) і сексапільній німкені.

11. olegp

olegp миється в бані

а где Катя встановлювала рабство? неужто в Луганске?или в Одессе?:))

12. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

І в Кам'яний Брід та Вергунка теж.

13. FCKL

FCKL Well-Known Member

в них там вже є памятник якоби жертвам якоби УПА
    навіть поіменно перечислені всі жертви
    сім чоловік
    так що пам"ятник Катерині це логічний крок
    потім треба взірваного Сталіна докупи склеїти і десь між жертвами УПА і Катериною поставити

14. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Так ось хто імперцям ідеї підкидує. Нарешті ми його вирахували!

15. forester

forester Well-Known Member

На счёт карлов не знаю, а вот уроки по истории Укарины пан опять пропускал.
    Небольшое отступление:
    Первые же посланники к Алексею Михайловичу – войсковой судья Самойло Богданов и переяславский полковник Тетеря – били челом в Москве о «привилеях
    на хартиях золотыми словами писаных: мы судье, на местечко Имглеев Старый с подданными там будучими и со всеми землями издавна до Имглеева належащими, а мне полковнику на местечко Смелую также с подданными в ней будучими, и со всеми землями к ней належавщими». Такие же грамоты выданы были генеральному писарю Ивану Выговскому и другим уважаемым украинцам. В положение украинского крестьянства указ 3 мая 1783 г. не внес никаких изменений, и, по мнению исследователей, не был даже замечен крестьянством. Земли были расхищены и мужики закреплены задолго до воцарения Екатерины.

16. bayard

bayard Дуже важлива персона

а чем памятник важнее инфляции, новом законе о аренде помещений или повышении зп? как вообще тема исторического памятника очутилась в политическом разделе?

17. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

І сексу в Московії не існувало, і всі до неї "добровільно" приєднувалися. Це ж треба таку беліберду тут викладати.
    Лісник, ти хоч знаєш, звідки пішло ваше слово "крестьянин" і яке воно має відношення до рабства? І чи знаєш звідки пішло слово "слобожанщина" і що воно означає? І чому туди тікали ваші старовіри?

18. forester

forester Well-Known Member

Ну-ка, ну-ка просвятите... :)

Так я не веду речь о том, что означает то или иное слово. Я говорю, что своих крестьян украинские гетманы сами поделили между собою, а потом попросили Екатерину закрепить это документально. А местность Вы могли назвать хоть "самой свободной свободой" сути это не меняет.
    Читайте внимательнее, что я пишу, и не передёргивайте мою логику повествования.

19. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Лісник, в вас проявляється елементарна неосвіченість. В Україні крєстьян (хрестом від церкви закріпачених угро-фінів) до Єкатєріни не було. А в вас крєстьянє пішли від дозволів хана Чанібека, які закріпляли людей до монастирів вашої псевдохристиянської секти під керівництвом Алєксія І з 1365 року. Перший монастир, який замав рабів, був Чудов, бо він закріпачував угро-фінську чудь.
    Так що не плутайте українських селян з вашими крєстьянами.

20. Муму

Муму Well-Known Member

Як на мене рівень політичного тролінгу значно вищій у пам'ятника ніж у назви вулиці:pardon:

а де твій аватар? :)