Актуальне питання! У багатьох є кредити в банку на нерухомість, автомобілі, інше майно, у багатьох є страховки. Також у багатьох в цій сфері є проблеми – давайте їх вирішувати разом, давайте об’єднуватись. У кого проблеми з банками чи страховими компаніями, чи хто хоче організувати в місті представництво – заходьте, пишіть, телефонуйте :cesored: контактувати через форум. Давайте вирішувати проблеми разом!
А чого півназви українською, а пів - на російській..? Щоб не було оффтопу - була якраз сьогодні в банку, тішуся, що буваю там лиш тоді, коли треба гроші забирати
Які можуть бути проблем з банками? Відніс на базар,там бабульки беруть по 10-15 копійок за літрові. А,під весну за трилітрові і по гривн і по 1,50... Нє....ну пару штук можна й лишити...на різні потреби....
Клаас!!!!!!!!!!А я вісі повиносила до підвалу...................А з вітам покрали Банки,то не якесь китайське фуфло,а ше совдеповський стандартВже таких не найдеш,я вже з тим ся зіткнула...........де не кинь воком все китайське гав...... А якщо серйозно,хто шо чув про Надра?Там така слизька історія.............
Ще коли був зампотилом, командир поставив задачу "зробити" йому 50 трилітрових слоїків. Де взяти? Купляти - бухгалтерія не пускає, з дому везти - дружина репетує. Знайшов вихід. Поскуповував по цілому Стрию мариновані кабачки. Це був 94-й рік. 3-літрова банка з кабачками коштувала дешевше порожньої банки. Кабачки пішли як салати, а банки пішли "спати"
Я нарешті забрала свій депозит з (горе-банку)Банку Регіонального Розвитку.... Виплачував Хрещатик....тепер сиджу і думаю, що з тими грошима робити далі....
Видає, але як завжди з проблемами. Депозит можна було реструктуризувати (продовжити договір депозиту) - якщо депозит до 10 тис.грн - то 50% суми віддавали відразу, а іншу половину по 20% кожні 4 міс. Якщо більше ніж 10тис.грн - то видавали кожні 4 міс. 20% депозиту. Вчора виявилось що тим, хто не продовжував договір видають щомісяця певну суму - в євро це 260, в інших валютах незнаю, але тепер інша проблема - в касі немає євро, а в мене депозит в цій валюті... Так що мій депозит і далі глубоко в надрах...
Згалав.... облегчений голос з туалету: -мені так добре стало, ніби банк повернув мені мій власний депозит.