У Чехії легалізували наркотики.

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем Filosof, 5 лис 2010.

1. Filosof

Filosof Well-Known Member

У Чехії легалізували наркотики: маріхуану, героїн, амфетамін, екстазі. Чи можлива така катастрофа і в Україні?

2. gvorn

gvorn Well-Known Member

Все, пора перекваліфіковуватися :)

3. poetka

poetka Дуже важлива персона

А навіщо?Шо їм мало вар"ятів?

---------- Додано в 12:42 ---------- Попередній допис був написаний в 12:41 ----------

НЕХАЙ ДО НАС ПРИЇДУТЬ.....:cry:

4. Asmodeus

Asmodeus Well-Known Member

Щодо героїну - це НЕРЕАЛЬНО, бо це самий сильний і страшний наркотик. Легалізувати його, це те саме до дозволити 13-річним школярам носити біти в школу і курити в їдальні )))
    Щось я м"яко кажучи дуже сумніваюсь, що в Чехії аж настільки збожеволіла влада, щоб стільки всього легалізувати!

5. Максим

Максим Well-Known Member

А що вживав автор теми перед тим, як її започаткувати?

• Подобається Подобається x 2
  6. Asmodeus

Можливо автора дуже цікавить ця тема, тому і хоче переїхати в Чехію ?;)

7. Filosof

Шановний, я за своє життя нічого міцніше сигарет не курила. І то покинула давно. Навіть пива не п'ю. Веду здоровий спосіб життя.

• Подобається Подобається x 1
  8. wilgelmina

wilgelmina Member

наше суспільство ще не готове до легалізацій такого роду (наркотиків, проституції). ось коли самоповага перш за все буде на нележному рівні та зросле правова культура населення тоді, можливо ці теми будуть актуальні. а зараз, в час коли всюди тільки і "відчуття безнаказанності" мандрує, то не доречно для україни

9. Asmodeus

Таке легалізовувати не тільки в нас, а й і у Європі ще рано і невідомо коли чи прийде той час, якщо він ще навіть чи прийде.
    Навіть і якщо це неминуче, то настане той час як мінімум за років 20-30.....

P.S. Якраз на старість років можна буде спокійно скурити косячок....:mocking:

10. Filosof

То ви вважаєте, що наркотики треба легалізовувати, коли "суспільство буде готове". Навіщо? Щоб побудувати країну наркоманів? Тобто виходить, що наркотики це особиста справа кожного. А про наступні покоління Ви забуваєте.

11. wilgelmina

wilgelmina Member

я працюю у правовій сфері, можу Вам впевнено відповісти, що легалізація дозволяє чітко та без корупційних схем контролювати обіг і вживання. у цьому її позитив.

щодо "побудувати країну наркоманів" - то це не залежить від того чи перебувають наркотики в тіні чи ні. подивіться на теперішню ситуацію - попри законодавчу заборону виготовлення, вживання та розповсюдження - наркотики, психотропні речовини набули тотального поширення. важливим психологічним аспектом є "дозвіл" чи "заборона". + йдеться лише про певну категорію наркотичних речовин. більшість з наркотиків будуть і надалі під забороною.

А вживати чи ні - це дійсно справа кожного особиста.

12. Asmodeus

Наркоторгівля - найприбутковіший бізнес на планеті, особливо героїном..... тому деякі уряди країн на неофіційному рівні звісно підтримують торгашів смерті..... (

13. Максим

Максим Well-Known Member

Тоді звідки Ви почерпнули таку нісенітницю такий жарт про легалізацію наркотиків? :pardon:

14. wilgelmina

wilgelmina Member

Максим, в Чехії дійсно з 01.01.2011 року буде дозволено мати при собі не більше 15 гр марихуани.

15. gvorn

gvorn Well-Known Member

Така інформація з"явилася сьогодні в багатьох українських ЗМІ. Ось тут наприклад http://www.24tv.com.ua/news/1/2/57242 . Але взагалі то це досить стара інформація. Вона з"явилася в чеських ЗМІ ще під кінець минулого року

---------- Додано в 15:41 ---------- Попередній допис був написаний в 15:38 ----------

Словацьке джерело http://dnes.atlas.sk/svet/cr/613814/ceska-vlada-schvalila-limity-aj-pre-tvrde-drogy

16. Максим

Максим Well-Known Member

:haha:

Читаємо уважно перший допис автора теми:

:haha:

А 15 г конопе - це не легалізація. Така кількість означає, що власник її має для особистого вживання, а не продажу. Подібна толерована кількість при собі є і в інших країнах.

Продаж маріхуани і надалі залишається поза законом.

Для чого цей закон - це для того, щоб дитина, яку на дискотеці злапають з джоінтом в кишені, відбулася переляком, а не кримінальним записом в біографії на все життя, нехай навіть і з умовним терміном.

• Подобається Подобається x 6
  17. Filosof

Я добре знаю що таке Законодавство України, бо теж з ним працювала. І сказати що воно не досконале, це не сказати нічого.

Уявіть, що (не дай Боже!) близька Вам людина стала наркоманом. Руйнуються життя, руйнуються сім'ї. Наркоман, коли у нього немає грошей, за які можна уколотися, преступає закон. Якщо Ви працювали у правовій сфері, то знаєте, скільки злочинів скоюють люди залежні від наркотиків. Бо наркотики через три місяці, від мозку людину не залишають нічого.

18. nikolas

nikolas Well-Known Member

Гілку не читав,але чехам прапор в руки...!:crazy:

19. а подивться на легальні наркотики. де на чарті канабіз і екстазі, а де тютюн і алкоголь.

це вас не лякає? ось де собака зарита: уряди мають зиск з торгівлі легальними наркотиками і система охорони здоров'я показує, наскільки це важливо для тих, хто біля "керма"

• Подобається Подобається x 2
  20. Asmodeus

то точно......:sad:

а де твій аватар? :)