У Чехії легалізували наркотики: маріхуану, героїн, амфетамін, екстазі. Чи можлива така катастрофа і в Україні?
А навіщо?Шо їм мало вар"ятів? ---------- Додано в 12:42 ---------- Попередній допис був написаний в 12:41 ---------- НЕХАЙ ДО НАС ПРИЇДУТЬ.....
Щодо героїну - це НЕРЕАЛЬНО, бо це самий сильний і страшний наркотик. Легалізувати його, це те саме до дозволити 13-річним школярам носити біти в школу і курити в їдальні ))) Щось я м"яко кажучи дуже сумніваюсь, що в Чехії аж настільки збожеволіла влада, щоб стільки всього легалізувати!
Шановний, я за своє життя нічого міцніше сигарет не курила. І то покинула давно. Навіть пива не п'ю. Веду здоровий спосіб життя.
наше суспільство ще не готове до легалізацій такого роду (наркотиків, проституції). ось коли самоповага перш за все буде на нележному рівні та зросле правова культура населення тоді, можливо ці теми будуть актуальні. а зараз, в час коли всюди тільки і "відчуття безнаказанності" мандрує, то не доречно для україни
Таке легалізовувати не тільки в нас, а й і у Європі ще рано і невідомо коли чи прийде той час, якщо він ще навіть чи прийде. Навіть і якщо це неминуче, то настане той час як мінімум за років 20-30..... P.S. Якраз на старість років можна буде спокійно скурити косячок....
То ви вважаєте, що наркотики треба легалізовувати, коли "суспільство буде готове". Навіщо? Щоб побудувати країну наркоманів? Тобто виходить, що наркотики це особиста справа кожного. А про наступні покоління Ви забуваєте.
я працюю у правовій сфері, можу Вам впевнено відповісти, що легалізація дозволяє чітко та без корупційних схем контролювати обіг і вживання. у цьому її позитив. щодо "побудувати країну наркоманів" - то це не залежить від того чи перебувають наркотики в тіні чи ні. подивіться на теперішню ситуацію - попри законодавчу заборону виготовлення, вживання та розповсюдження - наркотики, психотропні речовини набули тотального поширення. важливим психологічним аспектом є "дозвіл" чи "заборона". + йдеться лише про певну категорію наркотичних речовин. більшість з наркотиків будуть і надалі під забороною. А вживати чи ні - це дійсно справа кожного особиста.
Наркоторгівля - найприбутковіший бізнес на планеті, особливо героїном..... тому деякі уряди країн на неофіційному рівні звісно підтримують торгашів смерті..... (
Така інформація з"явилася сьогодні в багатьох українських ЗМІ. Ось тут наприклад http://www.24tv.com.ua/news/1/2/57242 . Але взагалі то це досить стара інформація. Вона з"явилася в чеських ЗМІ ще під кінець минулого року ---------- Додано в 15:41 ---------- Попередній допис був написаний в 15:38 ---------- Словацьке джерело http://dnes.atlas.sk/svet/cr/613814/ceska-vlada-schvalila-limity-aj-pre-tvrde-drogy
Читаємо уважно перший допис автора теми: А 15 г конопе - це не легалізація. Така кількість означає, що власник її має для особистого вживання, а не продажу. Подібна толерована кількість при собі є і в інших країнах. Продаж маріхуани і надалі залишається поза законом. Для чого цей закон - це для того, щоб дитина, яку на дискотеці злапають з джоінтом в кишені, відбулася переляком, а не кримінальним записом в біографії на все життя, нехай навіть і з умовним терміном.
Я добре знаю що таке Законодавство України, бо теж з ним працювала. І сказати що воно не досконале, це не сказати нічого. Уявіть, що (не дай Боже!) близька Вам людина стала наркоманом. Руйнуються життя, руйнуються сім'ї. Наркоман, коли у нього немає грошей, за які можна уколотися, преступає закон. Якщо Ви працювали у правовій сфері, то знаєте, скільки злочинів скоюють люди залежні від наркотиків. Бо наркотики через три місяці, від мозку людину не залишають нічого.
а подивться на легальні наркотики. де на чарті канабіз і екстазі, а де тютюн і алкоголь. це вас не лякає? ось де собака зарита: уряди мають зиск з торгівлі легальними наркотиками і система охорони здоров'я показує, наскільки це важливо для тих, хто біля "керма"