Сьогодні, 15 липня, о 06.50 у чергову частину Верховинського райвідділу міліції надійшло повідомлення з села Верхній Ясенів про виявлення мертвим з ножовим пораненням відомого карпатського мольфара і цілителя Михайла Нечая, якому було 82 роки. Про це ЗІКу повідомили у CЗГ УМВС України в Івано-Франківській області. На місці події працюють оперативно-слідчі групи райвідділу й обласного управління внутрішніх справ. Міліція проводить різнопланові оперативно-розшукові заходи, спрямовані на розкриття вбивства. Уже є певні напрацювання, які дають підстави говорити про те, що тяжкий злочин буде розкрито швидко. На місце події виїхав головний міліціонер Прикарпаття Василь Варцаба. Як стверджують очевидці, вчора ввечері нібито психічно хворий дід, який впродовж двох днів намагався потрапити на прийом до мольфара, свого таки добився. Там він зарізав Нечая, а коли після цього спокійно вийшов з кімнати, то сказав людям, які чекали в черзі, щоб якийсь час не заходили туди. Михайло Нечай жив у Верхньому Ясенові Верховинського району Івано-Франківської області. Йому було 82 роки. Мольфар стверджував, що він є білим (сонячним) магом, і розповідав, що є у Карпатах і чорні (місячні) маги, які ведуть з білими постійну боротьбу. Мешканці села у приватних бесідах припускають, що вбивця якраз і був одним з чорних магів. ------------------------------- Это конечно великая потеря жителям Карпат, которые сыскали от именитого пана божию ласку излечиться, но не кажется Вам господа что , - пан стал жертвой интриги, сами которую западные дураки раздули для вас - чтоб интригу создать?
- я не интреган, и я не на суде, если ты позволишь Юрко. вбивство звичайно це погана річ, і ніколи то не має бути ні з ким, але мені здається що пан Лихвар став жертвою свого образу, який він сам створив. Він, у минулому людина-колгоспник, і схотів перештрикнути всіх, використавши міф із свого села західньоукраїнського, коли при влАдах вони були менш цікавими він притаївся бо не знав, хоч і цікавість у людей радянських була чисто екстер"єрного типу, він був таким як всі, але прийшли патріоти, і він зійшов з розуму. Пан Лихвар став жертвою своїх же побратимів які спонукають і спонукали всіх згадати старі часи, і сказати шо тепер прийшов наш час і ми будемо говорити про неповторність усієї території. Вбили лихваря своїж
так я ж не для прокуратури - для тих хто спонукає людей із карпатського регіону на те, щоб вони сходили зрозуму своєю унікальністю, адже такі убоггі як на західній україні, є лише в країнах де все суспільсво прийняло позу проституки, висунувши язика, і відтягнувши цурюк дупу
да, говори по-русски, если тебе проще! слово убогі, звичайно не те яке може характеризувати їх, я згадав карпатське слово яке більш відповідає темі - це "сараки", ви напевно не знаете шо це значить, для вас краще так не думати бо вам вже массмедія прозомбувала пафосну тему західної - не вірте ніколи, вони все брешуть, - західна і карпати то повне лайно
А де такі сірі,як Ви з надлишками йоду в голові живуть? Невже в Одеccсі ?) P.S.А-а...зобачив.Румунський Czernowitz.
Та мне всё равно. Я так думаю, что все мы одинаковые в этом смысле независимо от региона. Это только некоторые тут всё пытаются доказать, что Донбасс - это писуарщина, а Черкассы - прямо рай на земле украинской. :rolleyes:
пане, Юрко, живуть деінде, ховаємося по своїх апартаментах. да, румунський, а ще еврей, - румунский-еврей, мій друг поляк Щукульський каже шо лиш би не з українцями товаришувати, бо в них тіко червона калина в голові
Дякую за відвертість.Я так відразу й зрозумів... Єврейський угро-фінн на службі у румунських сепаратистів! Але про це не в темі,де людину вбито!А взагалі то... Видно буде!
Ні не так,а...угро-фінський єврей з Бессарабії(як Ліберман,міністр іноземних справ), на службі у російських сепаратистів Укоаїни.Так напевно буде трохи точніше,шо нє? Крок вліво,крок вправо...шо там гаварить! Центрист, по осьовій рухається з останнім огірком... Тьфу ти,шансом!)
Вбито людину ...Жорстоко ... А ви тут політику з демагогією і міжнаціональною і регіональною ненавистю смакуєте... ....не судіть ,і вас ніхто судити не буде...
так никто не судит, просто, и если хош сложно, просто мне кажется что эти мерзавцы еще одно убили, стали делать его как и всех иванофранкофских ублюдков заложником своего собственного предрассудка