http://lamaister.blogspot.com/ Це первісток мого чоловіка в інеті. Будь ласка зацініть! Бо в мене виходить не дуже об'єктивно. :o Додано через 6 хвилин Шановні модератори! Вибачте погорячкувала. Спочатку створила тему, а потім ознайомилася з правилами гілки. Можете видалити, я не ображатимуся. Перепрошую, що завдала вам клопоту!
Відповідь: Творіння мого любого чоловіка. дописи цікаві.... можна і їх вважати творінням... пс. але я не дуже люблю массові блогоферми..... суб’єктивно: губишся в них швидко....
Відповідь: Творіння мого любого чоловіка. Саме його оформлення, а більше за все дописи. Дякую!:radist: Та тож перша спроба. Зараз він робе свій сайт. Зрадію, якщо побачить світ.
Відповідь: Творіння мого любого чоловіка. Трохи додам від себе на рахунок контенту блогу, читати ще досить цікаво, але головна сторінка вражає Як на мене трохи наляписто, очі розбігаються, це свідчить, що юзабіліті блогу трохи храмає..
Відповідь: Творіння мого любого чоловіка. Вибачайте, що не одразу відписую, бо "сервер перевантажений" був досить довго. От і зараз тикаю, а чи відправлю не знаю. Чоловік дуже дякує за увагу. І каже, що трохи підправив оформлення на скількі зміг розібратися у шаблоні. А вам Геленочко велика дяка від мене особисто. Я йому це стільки разів казала, а він каже, що то мені так здається, бо я лице зацікавлене. А зараз побачив допис аж засоромився.