На Майданi, бiля Ради Революцiя iде! "Хай з косою люта жiнка За отАмана будЕ!". Ну, а хопець, що у вавках- Буде гетьман Украi'ни! ПобудуЭ вiн Державу! ПоховаЭ вiн руi'ни. Всi кричали: "Нас багато!", "Разом нас не подолати!". В свiтi дурнiв Э багато. Всiх дурних не подолати.
Катрен яко кара Божа Курдибеля францувата заставля стинатьcя, бо неповажа поетів- фільозофів знацця! Шмакодявка зварйована на службі в сатрапів, царя русского Володі... Все! Почав ругаться! Ах,ти нензо,франца,чмоха, ти чого розкрила писк? Заспокоїтись не можеш, бо відчула Зверху тиск? Та то Вам курвам одеським повилазить боком, те куревство францувате й обернеться роком! Як -то тіко Наш Отець знайде час судити і гіллякою по-сраці зачне курвів бити, за фігню,що городили Гранду,Бліку,Юрку... Нам же трьом Він подарyє фляшку бренді й курку... Й скаже тихо:Геню,Юрку, Прокопе і Бліку, Та то тре у дупу копать, або лупить в пику! Бо їм ніц юж не поможе, ні форум,ні блати, бо приходять за ті справи розпачі й розплати! В мене інший стиль пророцтва, не такий як в Глоби - логіко-аналітичний, пани укрофоби! Мені й Неньці-Україні помога Сам Бог, і тому,хто ЇЇ ганить - тому небораці пупець ще розв'яжеться, й скочить прищ на сраці! ...А Луна,як провокатор за розмови ці, буде мати чирь на дупі... й прищ на язиці! Ta й полковникам-майорам, хто хлєбає щі, на погонах замість звьозд... Вискочать прищі! ) Нині,21 листопада 2010 р. (галицький поета Юрко НОТОЦО)
У Дрогобичу у мiстi Мешкав Юрка НОТОЦО! Йому рокiв майже двiстi, Погоняло мав "кацо". Наш Юрко любив писати Вiрши, пики i про влади. Палець свiй у ротi ссати Теж любив! I бiльш посади! А посада у Юрка- Роль мiсцевого дуркА.
Признаю, Юрко - поета. Ляпнет то, да ляпнет эта, Хочет Юра Нотоцо Сохранить свое лицо. Не имея аргументов - Оскорбляет оппонентов. Не понять его мыслЕй, Жалок он в глазах людей!
Занесла ВіктОра доля В болта помимо волі Плаче Віктор і волає Долю - долюшку карає Губки пухлії кусає. *** Як же ж так могло случиться Яничарством заразиться? В тих болотах ще й по нині Згадував , як був людиной. *** Був людиной , мову вивчив Маму й тата шанував, і куди ж то все минуло? Глянь- і вже собакой став. *** Та не просто би собакой А собакой злісной, ярой Маму й тата закусав би Лиш за те що були старі. *** Краще б прищ на дупі виріс Ніж клики в кривавій слині Тужить Віктор і волає Вороття уже немає. -/-
Ну, зачем же так, братишка? Ты ж меня совсем не знаешь. Не собака я, а мишка. Русский мишка, а ты лаешь.
Хто би рота розтуляв Про людей, ліцо, глаза.. Те ліцо, глаза і совість Кожен бачив на білбордах Синеньких таких, великих... Морда жирна, щоки ширше Ніж ті плечі атлетичні Тьфу зараза, все просрав Холуїв лиш присосав Решта хлопає в долоні Навіжені наче хворі Їх..путь -вони пищать Бризки в сторони летять.
Ні-і-і-і, не мішка ти парнішка Не уміють гавкать мішки Мішки риком гучно стогнуть А Ви гавкаєте бодро. На понти ми не звертаєм Зоологію ми знаєм.)
Фахiвець ти наш великий! Все тебе подвластно в мире! Ты и Янус-Бог двуликий, Ты и лучший снайпер в тире! I would not be very rude, I'm a bear, I like wood!
И таки Да, добились своего ) В отдельный топик вас соединили, К литературе русской подключили.. Не смейте портить ей лица :rose: )))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Вєлікіє гаварят по-русскі... Полагаєтся молчать! Але катренчиком,то так-собі можна...і не мовчати. Катрен для підполковників-людей на форумі Підполковникaм без Неньки Виростуть по-два опеньки на погонах,по-два боки... А оте,що у кишені, то поміститься у жмені! Прийде Тягнибок в Дінець й нападе на вас...пердець! Так що ждітє...пі-пі-пі.. Не іде ж газ по трубі! Ні Саус-стрімом,ні Норт-стрімом... Як вода пливе Гольфстрімом! _____________ Не всякого поету,всяке таке-сяке зобідити зможе!)
Шо-о...катрен вилікував вже,що Ви дозволу питаєтесь.) Тіко не забувайте при звертанні до старших доповнювати до імені слово пан...пане Юрку а можна мені-і...До молодших Не Обов'язково.Чи то я Вас чиряком на дупі Вашій налякав,же Ви отак,з перестраху Bсе Це пересунули кудись,де дідько лабу зламає собі,коли почне моє "велике пророцтво" для вас,шановна пані Луно,та...та шукати десь там по-цілому тому форумі! Тіко не закручуйте юра мені,знову перенісши оцей допис десь подальше на цім форумі...десь до дупи! Так Ми і справді "кінців своїх" і не знайдемо ніколи...з тими переносами Вашими. Носитесь,як та псіна зі своїми блохами! Перенесу-ка і я катрена до свого розділу катренів! Можна,пані Луно? Во,видите,які Ми вуйки галицькі більш культурнії...і наційонально освічені!Короче наційоналісти ми,в доброму і нерушимому розумінні цього слова і поняття! Це не Те,що ваш сраний одеський гумор і патріотизм!) Да-а...Дякую за увагу!
Юрко, паном можно..но не хочу Ни в коем случае не стану мешать Вам искать конец, только пожалуйста - прекратите о галицкой культуре. После Ваших пассажей , думаю, лучше ей от Вас откреститься. А прыщом меня сложно напугать Я его Вам давно передресовала. Так что..не обессудьте
Як в Вас тон міняється...і відношення до ворогів своїх. Да так Ви й до рівня пані Тимошеннко доростете...і,cвят,свят,свят,десь на половині ХХІ ст.ще станете ОГО-ГО-ГО...в Європейсько-єврейській культурі і політиці. Це якщо воно від завтра,на Європейсько-Українському самміті Так Піде! В чім я глибоко нині,21 листопада сумніваюсь! А завтра,22 листопада то Ми Всі і подивимось,який з мене пророк,на Те Все,Шо Ви і Ваші корєша московскії понапльонтували в тім Європейському Союзі,в якому Вам світило б бути президентшою якоюсь,як Тимошенко українською. Знаєте пані Луно,є таке святе "ізрєченіє":Всрався,то чекай поки не висохнеш! Чого і вам (путінцям) бажаю!