Відповідь: Тут більшість Інтернет-залежні... А мені потрібна допомога психопата... Ну,я знала,що ті 4 роки,шо я в неті-нічим добрим не закінчаться. Для мене жах,як немає нету,чи комп ломається,хоча тиждень без нету-і в мене з"являється якась така сила,типу життєвої активності.О! Я,правда,навіть на відпочинку маю зі собою покет з нетом...
Відповідь: Тут більшість Інтернет-залежні... Не в тєму.Всім,хто любить тести Можна просто поржати http://aeterna.ru/tests.php?link=tests
Відповідь: Тут більшість Інтернет-залежні... О, і в мене таке саме: Судячи з результатів тесту, жінки рідко узалежнюються від Інтернету.
Відповідь: Тут більшість Інтернет-залежні... То мав бути психіатр Ваше число очков: 82 Использование Интернета вызывает значительные проблемы в Вашей жизни. Требуется помощь специалиста-психотерапевта. Ну так,хоча,для мене нет як джерело музики і новин.Деколи-цікаві люди попадаються
Відповідь: Тут більшість Інтернет-залежні... Ми не в Китаї, нам вже ніхто не допоможе Ваше число очков: 78 У Вас есть некоторые проблемы, связанные с чрезмерным увлечением Интернетом. Если Вы не обратите на них внимание сейчас - в дальнейшем они могут заполнить всю Вашу жизнь.
Відповідь: Тут більшість Інтернет-залежні... Ха, тре буде чоловікові показати, бо він підколює постійно що я інтернет- залежна.
Відповідь: Тут більшість Інтернет-залежні... мене книги рятують, бо коли починаю читати — забуваю про інтернет.....
Відповідь: Тут більшість Інтернет-залежні... А я з інтернету завантажую (окрім українською мовою) і читаю на компі. Тож далеко не відхожу :8:
Відповідь: Тут більшість Інтернет-залежні... нііііі.... це неправильно..... книжку ніщо не замінить.... тримаєш її ніжно руками, сторінки перегортаєш, пахне фарбою..... люблю книгу....
Відповідь: Тут більшість Інтернет-залежні... Пупере, то Ви її читаєте чи нюхаєте, чи ще щось? Насправді, я згідний. Але книжку англійською, наприклад, купити майже неможливо (ну, є інтернат-склеп, де того ж Кінга можна купити починаючи з 150 гривень, мені ліпше завантажити) Але книжки теж люблю. Намагаюся купувати друковані, але більше друкую сам :shy:
Відповідь: Тут більшість Інтернет-залежні... а у нас їх — хоч греблю гати.... україномовних не дуже багато .... читаю багато російської.... улюбленого бушкова.... інших....
Відповідь: Тут більшість Інтернет-залежні... Я от так думаю,пару днів в мене неті не було-не здуріла.Може то з тими балами перебільшення.Я і в реалі щаслива!)))))