Тушки

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем MARTINI, 4 кві 2013.

1. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Одним із перших зрадників у минулому парламенті був галичанин Зубик.

У новому вже теж маємо свою тушку - Олег Канівець, обраний за квотою Гриценка в 126 округу (Стрий). Сьогодні він вийшов із фракції "Батьківщина".

Ось наш герой http://kanivets.org/

Крім Канівця опозиційну фракцію залишили ще три депутати

VasMT, здається це Ваш депутат. Як вважаєте, тепер він буде краще представляти Ваші інтереси в зРаді?

• Подобається Подобається x 5
  2. Hyligan

Hyligan Іронічний

Тепер і вся рада стала кращою....Голосують майже одноголосно по 240 голосів за всі європейські закони....

Нарешті взялись до роботи, не заважають ті хулігани працювати :mocking:

---------- Додано в 11:01 ---------- Попередній допис був написаний в 10:58 ----------

А може то просто шулерство?

http://www.radiosvoboda.org/content/article/24947539.html

• Подобається Подобається x 1
  3. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Шось мені то нагадує.....

---------- Додано в 12:17 ---------- Попередній допис був написаний в 12:15 ----------

А, путч.... переворот, чи шо....

4. Hyligan

Hyligan Іронічний

Я одним оком поглядую в телевізор, то не путч, то комедія...

5. Bambook

Bambook Persona non grata

Кого пучить?

6. Ука

Ука сова на посаді жайворонка

про те, що Канівець сволота рідкісна, я знаю ще з часу виборів, муж по роботі був дотичний до того округу. Але що він піде аж так далеко, - не сподівалася...

• Подобається Подобається x 3
  7. Фауст

Фауст Well-Known Member

А еще вышиванку одел.

8. Полковник

Полковник миється в бані

Какое государство, такой и путч.

• Подобається Подобається x 4
  9. Маріка

Маріка Well-Known Member

А я вже сподівалася, як тільки дізналася, що пройшов він
    В мене з VasMT один виборчий округ і про такий поворот писала тут http://forum.lvivport.com/showthread.php?p=1842251#post1842251 і тут http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=1843115&postcount=339 і

• Подобається Подобається x 3
  10. Bambook

Bambook Persona non grata

• Подобається Подобається x 2
  11. Ука

Ука сова на посаді жайворонка

Згадалося: під час виборчої кампанії в окрузі ходили такі от листівочки. Тоді їх здебільшого сприймали за чорний піар і фейк. Чи не фейк? Тепер вже не впевнена.
    [​IMG][​IMG][​IMG]

12. Hyligan

Hyligan Іронічний

Все ж таки Яценюк тріпло....Є тушки, то признайся і не тренди....

• Подобається Подобається x 4
  13. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Уко, сьогодні таке середовище при владі, що останнісволочі проходять куди завгодно. Це їх час і їх середовище. А доктор Пі як пройшов?

---------- Додано в 17:14 ---------- Попередній допис був написаний в 17:13 ----------

Зверніть увагу, всі - тимошенківці, видно їх ніц не навчило."

15. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Ще краще, ніж до аварії... (с) :)))
    Жаль, я не можу знайти передвиборчу агітку Канівця, але повірте на слово, він йшов за підтримки "Свободи". І Тягнибок закликав його підтримати. Вони розігрували партію - за партійними списками - "Свобода", а мажором Канівець. Так що дотично це перша "Свободівська" туша... :)))
    Щодо "Ваш", - він не мій, попростили за нього проголосувати. Хороша людина попросила...

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

та буде вам... та вже признайтеся, що ваш.

17. VasMT

Нє, він Нежухівський... Правда там стояв батальйон нашого полку, може і заразився :)))

18. Полковник

Полковник миється в бані

16 перевізників зі Львова через погрози відмовилися везти людей до Києва на акцію протесту «Вставай, Україно!». Люди добираються до столиці власним транспортом, - повідомляє "Фронт змін".

Як повідомляли перевізники, до них телефонували з погрозами позбавлення ліцензії в разі, якщо вони погодяться везти жителів Львівщини до Києва.

Проте Львівській Об’єднаній опозиції вдалося знайти два автобуси, власники яких запропонували допомогти в перевезенні людей. Однак перед відбуттям цих
    автобусів на Київ прибули представники правоохоронних органів і з надуманих причин заборонили виїзд одного із них.

Незважаючи на те, що правоохоронці протримали людей, серед яких народний депутат фракції «Батьківщина» Степан Кубів, депутати місцевих рад від опозиції,
    до півночі, більшості вдалося виїхати до столиці приватним автотранспортом.

Наразі автобус та авто вже прибули до Києва.

19. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Панове, та дайте сі на стримання. Поки що він не приєднався до більшості. А то що він оголосив про вихід з Батьківщини, то я звичайно, ставлю знак рівності між Батьківщиною і ПР. І там і там подібні люди з кримінальним минулим.
    Так що побачимо як той Канівець буде себе поводити...

20. VasMT

Він зараз на ЗіКу мазу тягне, онлайн...

а де твій аватар? :)