Відповідь: Тривога в Почаєві Цей негідник не має морального права наближатися до справ церкви, Іуда, запроданець. Вже смикитив що Діло№ "тхне керосином", у відчаї хапається за будь яку соломинку, в надії на допомогу від будь кого за для того що б втриматися у корита. Він вже політичний мрець, тому тягне з собою у могилу все живе бо видко боязно встати перед Господом та відповісти за все що накоїв. Автору подяка за чудову статтю!
Відповідь: Тривога в Почаєві Сподобалися мені слова статті: Тривалий час святиня належала Греко-Католицькій Церкві – монахам василіянського ордену. Саме василіяни організували там свою друкарню, збудували храм, вели активну місійну діяльність. Однак 1832 року російський імператор Ніколай І забрав українську святиню в отців-василіян і віддав її Російській Православній Церкві. Цікаво, а коли ж це Почаївська обитель дісталася монахам василіянського ордену? Вони її що заснували? Чи може купили? Претензії каториків на Почаївську Лавру не є чимось новим - історія повторюється. Силове захоплення лаври цілком можливе, тому присутність "козаків" є цілком зрозумілою.
Відповідь: Тривога в Почаєві Я би ще промовчав, якщо би обитель належала УПЦ КП. А що до Грекокатоликів, то вони там дійсно були, будували монастир, але гризе інше питання: ЯКЕ ВІДНОШЕННЯ ДО ТОГО МАВ НІКОЛАЙ -1? Ось питання. Розташування Московського патріархату в Київській Лаврі та Почаєвській - це є нонсенс.
Відповідь: Тривога в Почаєві Мороз, це той, що півжиття ратував за атеїзм, а потім продався регіонам?:confused:
Відповідь: Тривога в Почаєві Ви дуже правильно, що "козаків" взяли у лапки, я б навіть написав "козачків".
Відповідь: Тривога в Почаєві Якщо Україна цивілізована держава, то такі християнські святині, як Почаївська чи Києво-Печерська Лавра повинні бути в користуванні всіх українських традиційних конфесій – уламків колишньої Київської митрополії, в т. ч. і греко-католиків, подібно як це є в Єрусалимі чи Віфлеємі. А так звані православствуючі „козачки” – це просто бригада російських нациків, їхній Кауров вже одержав від українців своє перше відро лайна.
Відповідь: Тривога в Почаєві Дійсно, провокація це все чистої води. А на рахунок Єрусалиму - чудова ідея. Хай змагаються у вірі, а не "за приміщення".
Відповідь: Тривога в Почаєві Стільки, скільки зробили союз православних братств, чорноморські бандюки і Вітренко з Кауровим для дискредитації Української Православної Церкви в Україні, не зробили найбільші вороги православ”я.