Трикутне кільце на площі Франка

Тема у розділі 'Про авто', створена користувачем MARTINI, 6 лют 2008.

1. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

У нас є гілка про зміни в дорожньому русі, але цей випадок, по-моєму, верх ідіотизму і заслуговує на окрему гілку.

Відтепер на площі Івана Франка організовано кільцевий рух! Тобто всі три вулички цієї ТРИКУТНОЇ площі мають стати односторонніми. В той же час в протилежному напрямку до автомобільного руху там і далі їздитимуть трамваї.

Трикутного кільця у Львові ще не було :) Виїжджаєш на кільце , а тобі назустріч трамвай. І трамвайна зупинка просто на "кільці" це також круто :) Була собі цілком нормальна розв"язка, був знак головна дорога, зрозуміло хто кого пропускає. Тепер на тому п"ятачку цілих 19 знаків поставили незрозуміло для чого. Цікаво яку траву курять у міській раді?

• Подобається Подобається x 6
  2. lotr_an

lotr_an Well-Known Member

Відповідь: Трикутне кільце на площі Франка

курча, перчену курять. яке в біса трикутне кільце? може ще там тунель викопають? ну шо за люди, а я наївний: http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=237022&postcount=81

ІМХО зроблять всьо назад - приблизно через 2 міс.

3. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Фсьо! Не хочу машину. Купую ровер, якщо на ДНР не подарують. :)

• Подобається Подобається x 2
  4. Forest

Forest Moderator

Обов'язково приїду до Львова на безкоштовний атракціон! Востаннє таке було в комп'ютерній іграшці.

5. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Вчора я там їхав зі сторони Сахарова. Дивлюся знак поворот направо, а прямо далі цегла. Законослухняно повернув праворуч , а щоб далі повернути вліво чекав декілька хвилин, моргаючи поворотником бо машини по тому "кільцю" із центру їдуть назустріч :) А ті, хто зі сторони Стрийського ринку також не поспішають пропускати тих, хто рухається по "кільцю". Даішників там не було, тому всі їхали так як зручніше і як звикли ...

• Подобається Подобається x 3
  6. levandivka

А що, акція "віддай права - отримай штраф" закінчилася? Можна виїжджати?

• Подобається Подобається x 1
  7. lotr_an

lotr_an Well-Known Member

розпочалася нова акція: стій з включеними поворотниками чекай ДАЇшників, а далі гавтоматично врубається стара акція .

8. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

Я кожен день їжджу по Коцюбинського вже багато років і тим самим маршрутом. За той час чого там тільки не ставили і цегли то зникали то з"являлися, але на мій маршрут то ніяк не впливало. Звичка.

9. levandivka

Ну ТАК. На наших водіїв впливає тільки знак [​IMG] (ДАІ на дорозі).

10. Chortenia

Chortenia Маленьке файне вредне

От і ми сьодні зрпанку в шоці були, довелося тікати на ЗАрицьких, виїжджати на перехрестя і нагло повертати наліво біля базару.

11. Ума

Ума Well-Known Member

Їхала я щойно там... одні вже бачать знаки, інші ще не бачать... повний сирбор :)

12. Zoryanazirka

Добре що хоч то впливає, на пішоходів в нас не впливає нічого...

13. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Вірю, ото в мене таке... нераз треба до склепу чи на вокзал, а їду до садочку, доки ся спам"ятаю...

• Подобається Подобається x 5
  14. Zoryanazirka

Я у відпустці кожен день спам"ятовувалася коло роботи :) Звичка

15. pol

pol Active Member

нерозумію шо написано в ПДР але для чого ставити зелену стрілку направо на перехрестях і поруч ставити величезний плакат що експеремент на перехресті можна повертати на червоне світло світлофора направо і т.д.
    А цеглу вішають без попередження і міняють рух теж без попередження.

чому не поставити плакат за два місяці до зміни в русі, і написати що з такогото числа участок дороги буде такийто і поставити кірпіч з припискою що знак вступає в дію з такого то числа ткогото місяця.

16. Chortenia

Chortenia Маленьке файне вредне

Вирішили ми зранку проїхатись ти м кільцем, щось нічо не розумію. Знаку кільця я там не побачила (може він там і є, але я його не побачила), довелося прориватиськрізь отвори між машинами, бо пускати, звичайно ж ніхто не хоче.
    Вобщєм нічо не розумію.

П.С. Казав мій свекор, що років 20 назад, там таки було кільце

17. sem41

sem41 Well-Known Member

Місце події.

18. ivansstef

ivansstef Well-Known Member

А чому ніхто ПДД не підніме і не втулить ними по писку можновладців та інспекторів???
    Ось. Звичайний знак 7.20

7.20 «Діє від …». Вказує дату (день, місяць, рік), з якої набувають чинності вимоги дорожнього знака. Табличка встановлюється за 14 днів до початку дії знака і знімається через місяць після того, як почав діяти знак.

А ще (ну це вже для дуууже допитливих). можу дати почитати ГОСТи і ДЕСТи по встановленню дорожніх знаків..
    а ще краще читайте ось це все.. і буде Вам Щастя :)

http://law.autoua.net

19. Ума

Ума Well-Known Member

Або то не кільцева дорога, або я якихось знаків не помітила! Їхала я вчора в центр (з Вітовського на Франка), вирішила поїхати по новим правилам-знакам. Так от, коли звернути з Вітовського на Інститутську (чи як та вулиця називається?) -типу як кільце об"їзджаєш, то там НЕМАЄ дозволеного повороту наліво (як по кільцю), а далі стоять знаки прямо і направо (типу навіть на Шота Руставелі немона!!! (хоча можна трактувати, що ці знаки ще на цей поворот не діють, бо висять саме не ДО і не ПІСЛЯ повороту) Або знаки ще всі не вчепили, або то не буде кільце, а готується односторонній рух по франка/шота руставелі.

20. demetris

demetris Well-Known Member

то вже познімали? чи як?

а де твій аватар? :)