У нас є гілка про зміни в дорожньому русі, але цей випадок, по-моєму, верх ідіотизму і заслуговує на окрему гілку. Відтепер на площі Івана Франка організовано кільцевий рух! Тобто всі три вулички цієї ТРИКУТНОЇ площі мають стати односторонніми. В той же час в протилежному напрямку до автомобільного руху там і далі їздитимуть трамваї. Трикутного кільця у Львові ще не було Виїжджаєш на кільце , а тобі назустріч трамвай. І трамвайна зупинка просто на "кільці" це також круто Була собі цілком нормальна розв"язка, був знак головна дорога, зрозуміло хто кого пропускає. Тепер на тому п"ятачку цілих 19 знаків поставили незрозуміло для чого. Цікаво яку траву курять у міській раді?
Відповідь: Трикутне кільце на площі Франка курча, перчену курять. яке в біса трикутне кільце? може ще там тунель викопають? ну шо за люди, а я наївний: http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=237022&postcount=81 ІМХО зроблять всьо назад - приблизно через 2 міс.
Відповідь: Трикутне кільце на площі Франка Фсьо! Не хочу машину. Купую ровер, якщо на ДНР не подарують.
Відповідь: Трикутне кільце на площі Франка Обов'язково приїду до Львова на безкоштовний атракціон! Востаннє таке було в комп'ютерній іграшці.
Відповідь: Трикутне кільце на площі Франка Вчора я там їхав зі сторони Сахарова. Дивлюся знак поворот направо, а прямо далі цегла. Законослухняно повернув праворуч , а щоб далі повернути вліво чекав декілька хвилин, моргаючи поворотником бо машини по тому "кільцю" із центру їдуть назустріч А ті, хто зі сторони Стрийського ринку також не поспішають пропускати тих, хто рухається по "кільцю". Даішників там не було, тому всі їхали так як зручніше і як звикли ...
Відповідь: Трикутне кільце на площі Франка А що, акція "віддай права - отримай штраф" закінчилася? Можна виїжджати?
Відповідь: Трикутне кільце на площі Франка розпочалася нова акція: стій з включеними поворотниками чекай ДАЇшників, а далі гавтоматично врубається стара акція .
Відповідь: Трикутне кільце на площі Франка Я кожен день їжджу по Коцюбинського вже багато років і тим самим маршрутом. За той час чого там тільки не ставили і цегли то зникали то з"являлися, але на мій маршрут то ніяк не впливало. Звичка.
Відповідь: Трикутне кільце на площі Франка Ну ТАК. На наших водіїв впливає тільки знак (ДАІ на дорозі).
Відповідь: Трикутне кільце на площі Франка От і ми сьодні зрпанку в шоці були, довелося тікати на ЗАрицьких, виїжджати на перехрестя і нагло повертати наліво біля базару.
Відповідь: Трикутне кільце на площі Франка Їхала я щойно там... одні вже бачать знаки, інші ще не бачать... повний сирбор
Відповідь: Трикутне кільце на площі Франка Добре що хоч то впливає, на пішоходів в нас не впливає нічого...
Відповідь: Трикутне кільце на площі Франка Вірю, ото в мене таке... нераз треба до склепу чи на вокзал, а їду до садочку, доки ся спам"ятаю...
Відповідь: Трикутне кільце на площі Франка Я у відпустці кожен день спам"ятовувалася коло роботи Звичка
Відповідь: Трикутне кільце на площі Франка нерозумію шо написано в ПДР але для чого ставити зелену стрілку направо на перехрестях і поруч ставити величезний плакат що експеремент на перехресті можна повертати на червоне світло світлофора направо і т.д. А цеглу вішають без попередження і міняють рух теж без попередження. чому не поставити плакат за два місяці до зміни в русі, і написати що з такогото числа участок дороги буде такийто і поставити кірпіч з припискою що знак вступає в дію з такого то числа ткогото місяця.
Відповідь: Трикутне кільце на площі Франка Вирішили ми зранку проїхатись ти м кільцем, щось нічо не розумію. Знаку кільця я там не побачила (може він там і є, але я його не побачила), довелося прориватиськрізь отвори між машинами, бо пускати, звичайно ж ніхто не хоче. Вобщєм нічо не розумію. П.С. Казав мій свекор, що років 20 назад, там таки було кільце
Відповідь: Трикутне кільце на площі Франка А чому ніхто ПДД не підніме і не втулить ними по писку можновладців та інспекторів??? Ось. Звичайний знак 7.20 7.20 «Діє від …». Вказує дату (день, місяць, рік), з якої набувають чинності вимоги дорожнього знака. Табличка встановлюється за 14 днів до початку дії знака і знімається через місяць після того, як почав діяти знак. А ще (ну це вже для дуууже допитливих). можу дати почитати ГОСТи і ДЕСТи по встановленню дорожніх знаків.. а ще краще читайте ось це все.. і буде Вам Щастя http://law.autoua.net
Відповідь: Трикутне кільце на площі Франка Або то не кільцева дорога, або я якихось знаків не помітила! Їхала я вчора в центр (з Вітовського на Франка), вирішила поїхати по новим правилам-знакам. Так от, коли звернути з Вітовського на Інститутську (чи як та вулиця називається?) -типу як кільце об"їзджаєш, то там НЕМАЄ дозволеного повороту наліво (як по кільцю), а далі стоять знаки прямо і направо (типу навіть на Шота Руставелі немона!!! (хоча можна трактувати, що ці знаки ще на цей поворот не діють, бо висять саме не ДО і не ПІСЛЯ повороту) Або знаки ще всі не вчепили, або то не буде кільце, а готується односторонній рух по франка/шота руставелі.