Третя світова?

Тема у розділі 'Війна', створена користувачем Hyligan, 1 бер 2014.

1. Hyligan

Hyligan Іронічний

В кого які будуть пропозиції?

2. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Якась заїжджена назва теми, я б назвав "Російська інтервенція в Україну".

3. Hyligan

Hyligan Іронічний

По моїму заваруха може заваритись значно серйозніша.......на США вже плюнули, туркам дупу показали, мусульман теж зачіпили, ЄС наврят чи промовчить..........

4. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

"Кац предлагает здаться ...." (с)

• Подобається Подобається x 1
  5. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

З запасом взяв?

Тиждень консультацій і твітерної стурбованості забезпечений.

6. Hyligan

Hyligan Іронічний

Ну дядко, в нас таке не пройде....я хоч далекий від військової справи, але буду партизанити без варіантів.

• Подобається Подобається x 7
  7. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

ВасМТ, які новини з фронту?

• Подобається Подобається x 2
  8. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

дістав з скрині форму і шиє рускі шеврони.

• Подобається Подобається x 2
  9. Hyligan

Hyligan Іронічний

Клічко вимагає мобілізацію...

---------- Додано в 18:22 ---------- Попередній допис був написаний в 18:13 ----------

Клічко вимага денонсації угод по флоту о_О

---------- Додано в 18:22 ---------- Попередній допис був написаний в 18:22 ----------

@ UnitedNationsRU:
    Сьогодні 1 березня в 14.00 за місцевим часом (23.00 мск) Рада Безпеки ООН проведе консультації щодо ситуації в Україні

---------- Додано в 18:23 ---------- Попередній допис був написаний в 18:22 ----------

Чутки

---------- Додано в 18:25 ---------- Попередній допис був написаний в 18:23 ----------

Тільки владу не чути

---------- Додано в 18:28 ---------- Попередній допис був написаний в 18:25 ----------

США розглядає питання про відповідальність РФ за інтервенцію в Україну
    http://www.theinsider.ua/politics/531206d2ef434/

10. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Це не лякалка для коцапів, а навпаки стимул. Вся ця орда, 1/6 суходолу роками живе в атмосфері ненависті до всього світу, до Америки в першу чергу, абсолютно народ з однією звивиною в голові, просто писали вже "Когда уже война, я не могу дождаться!". Вони абсолютно впевнені що повинні визволити Україну від Америки, як в 1945-му році від Німеччини. І взагалі без проблем утюжити до Лісабону http://www.anaga.ru/evropa-v-panike.html
    Це реінкарнація Чингизоїдів.

Пишу, я сам дивуюся як світ докотився до такого.

• Подобається Подобається x 6
  11. Romko

Romko Дуже важлива персона

Вони глибоко стурбовані...

• Подобається Подобається x 3
  12. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Як довго пан Яценюк "не буде піддаватися а провокації" ?

13. Guelder Roze

Guelder Roze Well-Known Member

14. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Не в тому проблема, проблема зібрати боєздатні частини і організувати, оцінити ситуацію так, щоб їх просто не перебили по дурному. Виїхати і стрельнути два раза багато розуму не треба.

Коцапи думаю мають розвіддані по кожному міліметру нашої території.

15. artobstrel

а що воно зможе? хіба що втікти, тепер на Пу тре дивитися та питати які в нього плани ...

16. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Має бути приказ. Є зброя, є люди. Нема чого б..діти. Бо вони так до Київа дійдуть. Як мінімум тре заблокувати повітрянний простір, та дороги.

17. artobstrel

я думаю що вони мають прізвища усіх командирів, перелік лояльних командирів, перелік завербованих командирів і т.і.

18. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Та шо ви кажете.

19. Romko

Romko Дуже важлива персона

Boris Nemtsov
    Путин объявил братоубийственную войну Украине. Это кровавое безумие неадекватного чекиста дорого обойдется России и Украине: опять убитые молодые ребята с той и другой стороны, несчастные матери и жены, дети- сироты. Опустевший Крым, куда никто не поедет. Миллиарды, десятки миллиардов рублей, отобранных у стариков и детей и брошенных в топку войны, а потом еще больше средств на поддержание воровского режима Крыма. Иначе он уже удержать власть,видимо, не может. Вурдалаку нужна война. Ему нужна народная кровь. Россию ждет международная изоляция, обнищание людей, репрессии. Боже, за что нам такое проклятье??? Сколько можно все это терпеть?!

• Подобається Подобається x 4
  20. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Хрін з тим Кримом, від нього лише непроємності. Сподіваюся, інформація про колону москальських військ у Запорізькій області - фейк.
    Написав на російському форумі (електронщиків), щоби здавали в утиль батарейки - цинку їм знадобиться багато...

а де твій аватар? :)