Третина українців не зможе оплачувати нові комунальні тарифи

Тема у розділі 'УКРАЇНА << український форум', створена користувачем Forpost, 19 лип 2010.

?

Ваше ставлення до підняття комунальних тарифів

Голосування закрито 15 січ 2011.
  1. буду платити

4 голосів
    66,7%
  2. подам на субсидію

0 голосів
    0,0%
  3. буду платити частково

0 голосів
    0,0%
  4. а)відмовлюсь від послуг ,які здорожчали

1 голосів
    16,7%
  5. б)буду користуватись, не оплачуючи

0 голосів
    0,0%
  6. не платив і не буду платити

1 голосів
    16,7%
Можна вибрати зразу декілька варіантів.
  1. Forpost

Forpost Стоїк

Підвищення цін на газ негативно позначиться на матеріальному становищі більшості українських сімей, причому очікується, що оплачувати нові комунальні тарифи не зможуть приблизно 30% громадян.

Про це свідчать дані опитування на тему "Підвищення цін на газ для населення", проведеного експертами Інституту Горшеніна.
    Опитування продемонструвало високу поінформованість українців про заплановане підвищення цін на газ для населення. На переконання експертів, це свідчить про те, що це питання хвилює більшість громадян.
    Так, згідно з опитуванням, більше 70% українців вважають, що підвищення тарифів суттєво позначиться на їхньому сімейному бюджеті. Як наслідок - значна частина респондентів вважають, що зазнаватиме труднощів із оплатою послуг ЖКГ за новими тарифами. Якщо сьогодні повністю або частково тарифи оплачують близько 90%, то після запланованого підвищення тарифи зможуть оплачувати близько 70% населення, а майже третина - не зможе сплачувати за них у повній мірі
    http://tsn.ua/groshi/tretina-ukrayinciv-ne-zmozhe-oplachuvati-novi-komunalni-tarifi.html

2. Forpost

Forpost Стоїк

відкриваєм наступну сторінку сайту а там все без змін
    http://www.kmu.gov.ua/control/uk/publish/popup_article?art_id=59655333

3. bars

bars Well-Known Member

Багаті як не платили, так і платити не будуть, а бідні будуть платити, як і платили...

4. Forpost

Forpost Стоїк

научіть бідних(розшифруйте) неможливість відключити послуги ,конфіскувати майно,порушити питання про виставлення приватизованого житла на аукціон) сказали "а" скажіть будь ласка" б"

5. Kot555

Kot555 Мартовский кот

А почему цены на газ повышаются ? Вроде мировые цены не растут...они имеют обычные ценовые колебания, но не больше...

6. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

ПРУ пужно вернуть деньги, потраченные на президентскую компанию, да и крикуны в Верховной зРаде дорого стоят

7. fylhtq666

fylhtq666 New Member

в мире не растут, потому что они уже давно на мировом уровне

8. Так когда люди за газ платят - то они хоть бы этим газом пользуются.
    Вот такой пост о ЖЕКе (за услуги которого все люди тоже платят) я прочла в нете в книге жалоб :
    http://best.ua/kiev/place/313778#comments
    Вот скажите мне, как научить людей не платить за такое?
    Потому что тема наболевшая - наш районный ЖЕК тоже таким грешит... А зачем отдавать им свои деньги, экономя (с нынешними ценами) на еде для себя и своего ребенка? Не пойму...

9. duncan

создавать кондоминиум!

10. Оникс

Оникс Well-Known Member

Это тоже и непросто и не всегда выгодно. А порой и просто невозможно... :sad:
    Да и законодательная база прописана так, что злоупотреблений и наездов на ОСМД и АСМД хватает, только успевай отбиваться. Хорошо, если с руководством повезло...

11. duncan

так керівництво ж обирається, у будь-який час його можна змінити
    я живу в такому будинкові
    звісно, що є проблеми, які дуже тяжко або й неможливо виправити, але таких проблем, як у жеківських, немає

12. Оникс

Оникс Well-Known Member

Все не так просто, прецеденты уже были...
    У нас есть как удачные варианты, так и провальные с судами и скандалами.

13. duncan

усе залеже від людей, які мешкають у будинкові

14. Хм, не думаю, что ОСББ так легко собрать...
    У нас в садике на родительском комитете был выбор его главы - все страшно перессорились, никто не хотел им быть, даже те мамы, которые не работают и сидят дома...
    Объясните мне, кто захочет руководить этим ОСББ (а руководить надо, и чтобы это делалось толково) ? Чтобы остальные жильцы в любую минуту могли его раскритиковать или говорить за спиной: а, часть наших денег он таки раздерибанил, ясный пень...

15. White Snake

White Snake Дуже важлива персона

и от дома
    если дом старій, то менять надо все, жильцы просто не потянут

16. Оникс

Оникс Well-Known Member

Капремонт при переходе в ОСМД должна сделать власть, но она ничего не делает, как правило...
    В доме, где 5 этажей и 50 -100 квартир создавать ОСМД сложно - много затрат. А вот многоэтажке, где более 100 квартир проще, особенно если высотка "свеча"...

17. White Snake

мы не про "должны", а про реалии
    у нас больше 100 квартир, только из них около 30 % пенсионеров, а около 10-20 % дебилов пьяниц
    вот и создавай...
    к тому же там начинается круговая порука.
    у меня у тещи кооперативный дом, какие-то несколько уродов за воду не платят - весь дом сидит без горячей воды
    также и с отоплением, включают фиг знает когда, после всех - ибо долги.
    ОСББ - это снова чтото навроде коммунистической собственности.
    прямые договора нужны.

18. Оникс

Оникс Well-Known Member

Так я ж тоже про реалии - власть денег не выделяет, хотя должна по закону...
    Проблема - это не пенсионеры, а "навороченное" быдло и пьянчужки...
    Вообще с нашими людьми очень сложно что-то создавать - если по хорошему - ничего не добьешься... Только страх, а страх не по закону...
    На западе есть градация, в районе или доме, как правило живут люди примерно одного достатка, одной социальной ступени... У нас- винегрет...
    Я готова сдавать деньги, чтоб подъезд мыли, а соседка чэпэшница курит сигареты за 20 гривен, пьет каждый вечер водочку , и говорит, что 10 гривен в месяц выделить на уборку подъезда ну никак не может. Да ей и так хорошо... :sad:

19. White Snake

вот именно...

20. duncan

переїжджайте до Львова

а де твій аватар? :)