є ідея організувати у Львові тренінг з цигун 1го рівня. відбудеться 17-21 квітня, проводитиме дуже кваліфікований вчитель і взагалі файна людина)) приблизна вартість участі(5 днів) складе 200 грн. передбачаємо для студентів знижки)) можливо когось це цікавить, або хтось навіть зголоситься допомогти у проведенні) що таке цигун і з чим його їдять: http://www.qigong.ru/index.php
Відповідь: Тренінг з цигун Ідея чудова ! Наскільки я знаю, для чого щоб чогось досягти в цигун, потрібно затратити десятки років. а тут лише 5 днів...:eek: Прошу розказати про людину, яка буде проводила тренінг та її досягнення в цигун.
Відповідь: Тренінг з цигун консультант: дякую за похвалу:o 5 днів буде тривати семінар, на якому вас навчать найперших основ цигун, далі ви зможете пробувати практикувати самостійно але це 1ший рівень, наскільки я знаю, їх є 5... про вчителя - він вчився в Сюймінтана, пройшов всі ступені, має право, затверджене федерацією, викладати цигун тут і закордоном. якщо цікавить детальніше - в профілі є моя аська
Відповідь: Тренінг з цигун Дякую за відповідь ! Якщо хочете знати, Ви не є слабшою в енергетичному плані від того, хто буде проводити цей семінар. Для початкового загалу, він дійсно нормальний тренер, про щось вище не можу сказати. Особисто у Вас перспективи набагато більші. Це не похвала, а факт. Я знаю, що кажу !:y:
Відповідь: Тренінг з цигун консультант дуже цікаво, як це ви так зразу визначили мої перспективи, і тренера теж)))
Відповідь: Тренінг з цигун Важко пояснити але факт ! Буває спілкуюсь з людиною і бачу всю її перспективу або навпаки. Можливо це просто інтуїція, яка більшості випадків мене не підводить. Зрештою, Ви самі десь відчуваєте те, що я сказав відносно Вашої перспективи. Головне працювати в цьому напрямку, весь час аналізуючи відчуття та результат і все буде нормально. Для людини немає нічого неможливого. Тренер потрібен щоб дати початки, все інше теорія, аналіз і практика.
Відповідь: Тренінг з цигун консультант приємно, що ви так високо оцінюєте мої можливості, хоч і не знаєте мене)) судячи з "високого" рівня зацікавленості наших співгромадян, тренінг може і не відбутися
Відповідь: Тренінг з цигун А Ви не обмежуйтесь лише Львівським форумом. Зайдіть у політехніку, інфіз, універ, медінститут і так далі... З другої сторони..., воно Вам потрібно ? Є тренер, який хоче когось щось навчити і заробити, то хай шукає. Інша справа, якщо Ви маєте в цьому якийсь інтерес... Для себе навчитись Ви зможете і з документальних та навчальних фільмів, плюс література, аналіз і практика, головне бажання. Великі майстри ніколи не робили з цього бізнес. Це ціла культура, яка поєднює в собі основні принципи філософії, медицини, релігії та інших наук. Якщо навіть цілодобово працювати з учнями 5 днів - це дорівнює "0". За 5 днів можна лише красномовно поговорити і взяти нормальні гроші, за які прийдеться колись відповісти. Нічого безслідно не проходить...
Відповідь: Тренінг з цигун ха, ви думаєте я обмежилась лише цим форумом?)) але всеодно рівень зацікавленості, бажання, а головне відповідальності людей залишає бажати кращого.... ну але це таке. починати треба з себе. щодо тренера, то я вам скажу, що тренінг відбудеться не з його ініціативи, а зовсім навпаки. він займається нетрадиційною медициною і це є його основне заняття, а не пошук як заробити на тренінгах)) а мені особисто потрібен вчитель, ніколи не вміла вчитись з документальних фільмів і книжок, принаймі на початках... ну а там далі побачимо) всіх бажаючих рости і розвиватися запрошую на семінар в п`ятницю
Відповідь: Тренінг з цигун а чому ціна фіксована, а не залежить від кількості учасників? може прийти 2 людей а може 25, є різниця
Відповідь: Тренінг з цигун ціна розраховувалась приблизно від кількості людей, які вже погодились) чим їх більше, тим відповідно менша ціна для кожного... зрештою це не є офіційний якийсь захід, і зовсім з вулиці людей там не буде
Відповідь: Тренінг з цигун Займаюсь вже більше 20-ти років і не тільки цигуном... Тільки вчити реальні речі, які можуть дати реальний результат, не маю бажання. Не так все просто, як здається. Сприйняти і відчути необхідне може 1 на кілька тисяч. Правильно сказав Шаман, в кожного свій шлях. Вважаю, що ніхто, крім Бога не знає де Істина, то для чого людям голову морочити...
Відповідь: Тренінг з цигун консультант а можна запитати, для чого ви тоді займаєтесь? якщо не вчите "реальні речі"? просто для себе практикуєте?
Відповідь: Тренінг з цигун Гарний досвід маєте 20 років !... Звичайно навчати це справа в першу чергу відповідальна і той хто береться за таке заради грошей, той не майстер, бо не комерційна це справа. Проте в розвитку людини настає такий момент, коли вона перестає бути учеником і мусить стати вчителем, це також етап розвику, перевірка досвіду, терпіння, знань. Додано через 33 секунди А чим ще займаєтеся крім цигуна?
Відповідь: Тренінг з цигун Медитація, молитви, оздоровча фізкультура, тай-цзи-цюань, тай-чі, він-чун, парапсихологія, біоенергетика, екстрасенсорика, радіостезія, безконтактний масаж.