Тренінг ХОРА. Як вижити в умовах кризи, щоб ЖИТИ

Тема у розділі 'Оголошення', створена користувачем asiana, 22 лют 2009.

1. asiana

asiana Well-Known Member

Практика позбавлення від депресій і стресових станів в умовах кризових процесів сучасного суспільства.
    За допомогою спеціальних вправ практика дасть Вам відчуття легкості, тонусу, бадьорості та ясності мислення; тим самим підвищить продуктивність вашої діяльності! Гарантований результат вже з першого заняття!

Останнє редагування модератором: 22 лют 2009
  2. Vetta

Vetta Well-Known Member

Ви зразу кажіть кіко то коштує...шоб мати повне уявлення....боротись самому чи йти до вас ))))

• Подобається Подобається x 5
  3. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Нині йшов пішки повз Озеро...
    ТАМ стільки разів пропонували боротися разом з ними. :mocking:

4. Vetta

Vetta Well-Known Member

ааааа ясно....то правда)))

А ви я бачу і біля озерця буваєте;)...

5. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

ТАК там зараз "дорога жизні" на вул. Шевченка. :)

• Подобається Подобається x 1
  6. bora

bora Well-Known Member

А ХТО ХОРИЙ? МАВ БИ ТРЕНIНГ НАЗИВАТИСЬ - ОП, I ВЖЕ НЕ ХОРА,НЕ?:)

• Подобається Подобається x 4
  7. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

І що там у "ХОРІ" співають ?

Здається, знаю: спочатку виходить єврей-акомпаніатор і починає налаштовувати скрипочку.
    Наспівуючи у "квінту": Шлююю-ха! Шлююю-ха! Шлююю-ха!
    А потім ХОР: "Шлюхай, товаришш - война началася!"

Нєсітє дєнєжкі только в нашу церковь!
    Так ?

• Подобається Подобається x 6
  8. Vetta

Vetta Well-Known Member

тренінги...тренінги....всі стовби в тих тренінгах.....

Не учите меня жить....лучше помогите материально....и можна без хлеба.

• Подобається Подобається x 7
  9. Iriska

Iriska Well-Known Member

Загалом тренінги це класна річ, але в даному випадку тупа спекуляція ситуацією. Окрім того, назва - одазу відлякує, викликає іронію і задумуєшся над тупізмом організаторів. Заявлений тонус, бадьорість і ясність мислення - дає запашна філіжанка кави вранці, або чарівний пєндєль курівництвом у будь-який інший час... друге безкоштовно, перше - не так дорого скільки "тренінг".
    Виникає питання... невже нас зовсім за ідіотів вважють, пропонуючи таку туфту?

• Подобається Подобається x 3
  10. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

З останнього,
    в маршрутці оголошення:Тренінг по звабленню, ми навчимо вас заінтригувати, зацікавити, бути звабливим.
    Теж ідея в момент кризи-не всі бідними стають, дехто в цей момент збагачується)

• Подобається Подобається x 3
  11. Boris_Kiev

Я колись дописував, як мій колишній директор "попав" на тренінг "Крок у майбутнє". Більш того, примусово почав заганяти туди співробітників. І була не фірма, а зграя слюнявих хихикаючих ідіотів. Крім того, на директора "підлипли" кілька тамтешніх лузерів, яким здалося, що тут на них дуже чекають.

Нас - опозиції ідіотам ("не шагнувших") - було четверо. Ми й витягли всю роботу.
    Я запросив до офіса знайомого психіатра (під видом ділового партнера). Він сказав - "важкий випадок" і роздав прогнози на кожного, кого побачив. У середньому - півтора місяці.
    Мені, як найбільш стійкому, доручив бути своєрідним громовідводом. Коли мене викликав "на килим" Голова ради засновників (людина, наближена до покійного В. Гетьмана), я запевнив його, що ситуація під контролем, фірму відвідує психіатр і все буде ОК, зачекайте трохи, не розганяйте нас.

Поступово ситуація нормалізовувалася.
    Але директор повністю не оговтався - тренінг спровокував паранойю, схильності до якої мав з дитинства. І через кілька років засновники його нагнали.

Ще "по гарячому" на мене було спущено якусь психологіню (здається, директор її колись трахав), яка намагалася мене в чомусь переконати. Довелося її ТАК поставити на місце, що вона боялася принести сисадміну свій ноутбук, викликала його на вулицю. :)

Ще якась "тренінгова лабораторія" надумала на халяву хоститися на наших серверах, довелося зробити диверсію на поштовому сервері. Поступово та лабораторія здохла.

Тренуйтеся, діточки, тренуйтеся. Аум сінрікьо !

• Подобається Подобається x 5
  12. demetris

demetris Well-Known Member

То якесь лихо - через таких хорих все важче халтурку знайти :)))

Уявіть: сьогодні я проводжу тренінг команди чи там, активних продажів, а за тиждень після мене приходить якийсь астролог-нумеролог і "абісняєть как жіть". І дирекція то все сприймає... капець.

Добре, що хоч на роботі нормально, вже усі знаю що і до чого.

13. asiana

asiana Well-Known Member

Не так:) Нєсітє, куда хотітє:) У кожного є право вибору. Це, бачте, ФІЗИЧНІ вправи, а не вєщанія гуру:) на жаль, не можу дати посилання на сайт. Бо мене знову попередять за спам.

Дозвольте пояснити (якщо воно Вам треба). Слово ХОРА - походження вірменського. Це є система фізичних вправ. Щодо тонусу, ясності і бадьорості - підтверджую,бо знаю на власному досвіді. Я - не організатор тренінгу. Я - учасник занять. :)

Останнє редагування модератором: 3 бер 2009
  14. Boris_Kiev

asiana,
    а хто веде ті "вправи" -

1) лікар-психотерапевт вищої категорії, з групами по 12-15 осіб, який попередньо проводить індивідуальні співбесіди з учасниками, сортує їх по групах за своїми критеріями і дає право на "гарантійне" безкоштовне звернення до нього в разі чого,

або

2) залітна випускниця бердичівського ПТУ масовиків-витівників в залах на 600 осіб ?

Просто я товаришував з людиною, яка відповідає пункту (1) і знаю, скільки жертв занять по пункту (2) йому доводилося "витягати".

Реклама тренінгу, розрахованого на натовп випадкових людей, на мою думку, просто принижує людську гідність тих, на чиї гроші зазіхають "тренери".
    Бо, образно кажучи, "когось краще вчити латиною, а когось - матом". Це не мої слова, це слова фахівця.

"Обєзлічка" виправдовує себе тільки в кордебалеті.
    А навіть для коней у кавалерійському полку "обєзлічка" є неприпустимою.

Я розумію, після занять у Вас має місце викид різних там ендорфінів і велике бажання "поговорити про це". Це ми вже спостерігали. :)
    Див. допис №11.

• Подобається Подобається x 9
  15. bora

bora Well-Known Member

Так буцімто львів"яни ну мусять знати, що то значить..ой ті вже мені модні іншомовні словечка:)
    О, допис не сподобався..
    Пропоную на тренінгах до фізичних вправ додати розвивання почуття гумору - в кризу теж допомагає, спробуйте;)

• Подобається Подобається x 7
  16. asiana

asiana Well-Known Member

Шановний Борис! Можливо, не зовсім вдала реклама. Або зовсім невдала. Справа в тому, що тренінг цей аж ніяк не розрахований на натовп. Щодо випадкових... Зрештою, багато чого в житті залежить від випадковостей:) Навіть так: нічого випадкового не буває. І кожен вибирає своє. Знову ж таки, шкода що не можу ані дати посилання на сайти, ані запросити Вас на ознайомче заняття. З причини дотримання правил форуму. До речі, у Києві ця система теж працює. Так само у Франківську, Одесі, Сумах, Полтаві, Симферополі. Також в Росії, Італії, Швейцарії, США...
    А гідність кожного, на мою думку, знову ж таки обирає - принижуватись їй чи ні...

А на рахунок бажання поговорити про "це" - так воно є у багатьох . І навіть без тренінгів;)

Ну не мусять:) В оригінальному дописі було посилання на сайт:)
    Хочете, я видалю своє "не сподобалось"?:)

А ті вправи веде ліцензований спеціаліст:) Багато разів схвалений і підтверджений Міністерством охорони здоров'я

Останнє редагування модератором: 6 бер 2009
  17. Boris_Kiev

Не треба мене "запрошувати". Люди, які реально хочуть вдосконалити певні якості, скажемо так, - наймають інструктора для індивідуальних занять або з малими групами людей свого типу.
    А не пхаються в зали, де 2/3 - лузери, істероїди та інші.

Я дечому серйозному вчився - спочатку в українця, потім в кореянки. В режимі діалогу, а не розвісивши вуха у залі.

Порівняйте зі школою - один першокласник розмовляє англійською, а 10 інших - ледве читають рідною.
    Віддати дитину до такого класу - це не поважати ані себе, ані дитину.

Щодо "ліцензіі Мінздраву" - були би гроші, а ліцензія знайдеться. Якби не мав справ з медичною електронною апаратурою, то не казав би цього.
    Відповідальний фахівець ніколи не стане працювати з групою більше 30 осіб.

Ви хоч маєте якусь дилетантську уяву, скільки різновидів депресій та стресових станів існує ? І що - усіх під одну гребінку ?
    Знімаю вроки - кодую від алкоголізму - зайвого кохання - програмую на успіх у бізнесі - індивідуальні гороскопи - тайський масаж ?

Навряд чи тут хтось розділить Вашу штучно навіяну ейфорію.

правила форуму тут ні до чого, просто Вам гуру заборонив розповідати про деталі навчання. Точно так, як і у згаданому мною "Кроку у майбутнє".
    Проте люди з диктофонами побували на тих заняттях і чомусь той "рух" швидко зник.

• Подобається Подобається x 2
  18. asiana

asiana Well-Known Member

Власне, так воно і є. Індивідуальні заняття. Або мала група:)

Нема ніякої ейфорії:) Є результат - от і все:)

І гуру у мене нема:) Є тренер:) А деталі навчання лежать на сайті. У вільному доступі:)

Я вам скажу, на ЦИХ заняттях побували навіть люди з відеокамерами:) "П'ятий канал", наприклад.

19. Boris_Kiev

Моя знайома колись працювала менеджером чи там адміністратором "практики хора". Чув я про "малі групи", аякже. :)

Їх розігнали після суїциду молодої жінки - учениці.
    Якісь іще питання будуть ?

Нема, нема... Чув я таке від "шагнувших в будущее". Ви хоч прочитали той мій допис (№11) ?

Вони теж багато говорили про "результат".
    Типу "зроблю рогатку та вб"ю міліціонера". Образно кажучи. :)

• Подобається Подобається x 1
  20. asiana

asiana Well-Known Member

Сумний випадок. Але від вправ ДЛЯ ХРЕБТА суїциду не буває, я думаю.
    Знаєте, я новачок на форумі і ще не знаю, як шукати дописи за номерами:sad:.

а де твій аватар? :)