Трамвайні зупинки у Львові

Тема у розділі 'Життя міста', створена користувачем Bossly, 7 кві 2011.

1. Bossly

Bossly Member

Доброго дня усім!

Хочу запропонувати вашій увазі невеличку карту трамвайних зупинок у Львові http://goo.gl/upLUk. На жаль дана карта ще не готова повністю і потребує доповнень та модерацій, саме тому надіюсь на допомогу в її доопрацюванні.

Усі хто хоче допомогти, пишіть в коментарях, я вас добавлю в співавтори.

• Подобається Подобається x 4
  2. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Супер ідея! Тільки подумайте, що якщо з часом будуть додаватись на карту зупинки тролейбусів та маршруток, то може бути трохи затісно. Маю на увазі розмір іконки зупинки.

• Подобається Подобається x 3
  3. Bossly

Bossly Member

Думаю проблем з цим не виникне. Якщо вони дуже близько, просто збільшіть карту. Взагалом це лише база яка може бути експортована ( формат KML, наприклад Google Earth ) на будь-яку іншу карту.

Якщо хтось хоче допомогти з заповненням напишіть мені приватне повідомлення з своїм gmail милом (думаю інші не спрацюють), і я добавлю вас в співавтори, інакше ви не зможете міняти карту ( така от політика в google :dntknw: )

4. SPB

SPB Well-Known Member

Було б добре передбачити інформацію про зупинки в одну сторону ,наприклад та ж сама площа Ринок. Щоб люди на чекали трамвая з Ринку до Головної Пошти а пройшлися на Руську:)
    Таких зупинок досить багато, та й для інших видів транспорту згодиться.

5. kjk

kjk Дуже важлива персона

Третій трамвай

• Подобається Подобається x 2
  6. Bossly

Bossly Member

Спочатку спробую для трамваїв якщо це буде потрібно і цікаво людям створю карти для інших транспортів.

Щодо папрямків, можна поки що вказувати в описі до мітки.

• Подобається Подобається x 2
  7. SPB

SPB Well-Known Member

Буду вдячний за допомогу із зупинками 4 і 5 трамваїв на Замарстинівській, та 7 на Шевченка бо треба буде їхати туди якщо ніхто не намалює... (ну дуже вже рідко там буваю...)

Останнє редагування: 8 кві 2011
  8. Bossly

Bossly Member

Користуюся картою з цього сайту. Може допомогти http://www.capone-online.ru/ukraine_map_lviv_tramway.html

Також можу порадити користуватися yandex.maps їх панорамами щоб провірити чи там є зупинка ) ( я так роблю )

• Подобається Подобається x 1
  9. SPB

SPB Well-Known Member

Мої одні знайомі намагались їздити Львовом за такою мапою, я їм співчуваю...
    Там навіть у 1,9 маршрутів існує друга кінцева, причому десь посеред Підвальної, та й 6 ще на АС 2 їздить, а того вже десятки років як нема... Коротше купа серйозних неточностей.:ireful1:
    Хай краще вони нашу карту викоритовують і намалюють заново, бо тільки людей плутають :)
    А про викоритання Яндекса - гарна ідея

10. Bossly

Bossly Member

Радий, що карта розвивається. Велике ДЯКУЮ SPB за допомогу :drinks:.

Я виріший трішки розвинути ідею і зробив маленький сайт http://lvivtransit.appspot.com/ для мобільних (на компі також відкривається ;) ). Він показує карту гугл з мітками трамвайних та тролейбусних зупинок + якщо дозволите використати GPS, покаже ваше місцезнаходження для простішого пошуку зупинки поруч. :)

11. vseprav

vseprav Well-Known Member

ідея хороша та в майбутньому додати зупинки маршруток було б добре
    більше людей все таки на маршрутках їздять

12. Bossly

Bossly Member

Карту я добавив (посилання) - відкрита карта для редагування, але як і з іншими треба наповнювати.

Я поки що займаюсь тролейбусними зупинками.

• Подобається Подобається x 1
  13. Bossly

Bossly Member

Опитування

Поки тема ще на загубилася серед інших, захотілось провести опитування. :)

Якими сайтами чи програмами користуєтесть для пошуку яким транспортом добратися до тої чи іншої вулиці чи будинку (не обовязково у Львові)? Якщо не користуєтесь, то звідки дізнаєтесть як добратися до потрібного місця (саме використовуючи громадський транспорт)?

14. kjk

kjk Дуже важлива персона

взагалі про такі сайти не чув
    трамваями тролейбусами рідко користуюся
    а по маршрутках лежить вдома якийсь довідник,там написано

15. Bossly

Bossly Member

Можеш підказати, як довідник називається або ссилку/магазинчик де таку книжечку де можна купити?

16. kjk

kjk Дуже важлива персона

йому вже років 8
    колись книжковому форумі дістали
    якось знайду його, напишу

17. SPB

SPB Well-Known Member

http://transphoto.ru/

Щодо абсолютної більшості міст з електротранспортом можна знайти актуальні карти трамваїв/тролейбусмів/метро/фунікулерів/канатнх доріг.:)

Обираєте у колонці справа потрібну країну і місто, потрібна інформація знаходиться, зазвичай у розділі "схеми", або схожому :)

18. tverezyj

tverezyj Well-Known Member

Невдалий приклад. Цей сайт більше схожий на базу даних трамвайних вагонів та тролейбусів, хоча схеми також є. Але быльшість з них - застарілі. Краще пошукати сайт про транспорт того чи іншого міста

19. SPB

SPB Well-Known Member

Питання було про те якими сайтами користуєтесь, ну то я і сказав ;)
    якщо Ви знаєте якісь інші сайти з більш-менш актуальною інформацією щодо міського транспорту і картами, то поділіться.

Наприклад на сайті Ратуші інформація щодо маршрутів руху є набагато більш застарілою, не кажучи про актуальність сжем:
    Тут і 1тролейбус є, і 24 ще не побудували, і на Патона - Ряшівську нічого не їздить загалом років на 15 - 25 карта застаріла, та ще й у дуже зручному для роздруку чи перегляді на мобільному форматі :)

20. Frodo

Frodo Member

Да, когда-то с такими картами ещё поляки в XIV веке по городу бегали! :)
    Говорят, некоторые до сих пор бегают... :))) Город строился так, чтобы
    туристы ничего не могли в нем найти!! :tongue: Трамвайные остановки ещё
    тоже как-то найти надо... :gamer:

а де твій аватар? :)