Торгівля на біржі:можливості, перспективи.

Тема у розділі 'Економіка, бізнес і фінанси', створена користувачем Lori, 2 сер 2007.

1. Lori

Lori Member

Стань міліонером

2. Lori

Lori Member

Відповідь: Торгівля на біржі:можливості, перспективи.

Всім привіт!!!
    У Львові відкрився дилінговий центр по торгівлі на фондовій біржі. Прикольне приміщення в центрі Львова. Пропунують навчання по біржі і роботу! Може хтось чув, або щось знає про це?

3. bora

bora Well-Known Member

Вони відкриваються ще з часів мого дитинства.)) Зазвичай збирають гроші за навчання і відпускають вас у вільне плавання заробляти на власних же вкладеннях.
    Їхніми тренінгами багато людей захоплюються, але окрім везіння цій професії як і будь-якій іншій необхідні ну дуже грунтовні знання (знайомі купували книжки просто тоннами:))) та свій стартовий капітал який не шкода протринькати навчаючись. Наразі не знаю людей які в тому надовго затримались і хоч щось заробили. А зі студентів то просто знімання грошей. Але, ХЗ, може саме Ви - геній;) Кажу, що знаю.

4. serjuk

serjuk Member

Привіт, так, це класно .. але пліз хоч би адресу вкажи, де відкрилися... давно шукаю, де можна по біржі пройти іменно професійне навчання... бо таких у Львові поки не було ще.. так що чекаю інформації..:crazy:

5. Lori

Lori Member

Вулиця Новаківського 6, зразу на першому поверсі. Офіс Intway. То вулиця зразу за готелем Дністер. Там вони проводять ознайомчі курси, але треба спитати коли.

6. serjuk

serjuk Member

Не знаю коли у вас було дитинство, але мені так здається, що ви поплутали фондовий ринок з форексом! Так, форексу давно навчають вже саме у Львові, типу телетрейда :D , але мене саме цікавить ФОНДОВИЙ РИНОК:cowboy: ... ось де є відносна стабільність і передбачуваність в заробітку! Навідаюсь туди, відпишусь... так, а якийсь телефон є туди?

7. bora

bora Well-Known Member

Так, я говорила саме про Форекс.
    А фондовий ринок в нас хіба не зашорений? як в нас з міноритарниками сьогодні справи?

8. serjuk

serjuk Member

Отожбо! Це велика різниця між одним і другим... а саме, що фондовий ринок регулюється і є підконтрольним спеціально створеним амер. коміссіям по цінних паперах...
    одним словом треба розчехлити цю тему прийду розпитаюсь у них, відпишу..:clapping:

9. RENESANS

RENESANS New Member

Всім вітання!!!!!!!!! мене звати Юра! допоможіть знайти мені книжку 1с бухгалтерії версії 7.7 зарплата. попереджаю зразу її в продажу немає! вона іде тільки в комплекті з ліценційною програмою 1с 7,7! мені потрібно тільки перексерити! я віддячусь! виручайте!!!!!!!!!!!!

10. Петрук

Петрук Member

Вітаю!
    В Україні то регулює ДКЦПФР - держкомісія з цінних паперів і фондового ринку. Законодавча база доволі заплутана (далися взнаки переклади виконані з англійської/французької/російської виконані в часи Єханурова в Фонді розкрадання Державного майна :) ), але починати потрібно з її вивчення.
    Удачі. :suicide:

• Подобається Подобається x 1
  11. Lori

Lori Member

Я мав на увазі Американський фондовий ринок, гіганта на якому тримається половина світової економіки. А не український анонізм:8:

12. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

Бу-го-га , з цього і починайте.

http://dumpz.ru/forum/showthread.php?t=5096
    Можливо тре регнутися.

13. Lori

Lori Member

14. KabMiner

KabMiner Well-Known Member

Якщо ви новачок, то раджу потренуватися на котиках, а вже тоді виходити на гігантів, бо інакше взують, і навіть не помітять, що був такий хлопчик Лорі, який одного разу вирішив пополювати з рогаткою на мамонта.
    Якщо серйозно, то не треба вірити жулікам, які видають якісь липові сертифікати. Перелік навчальних закладів які готують фахівців для фондового ринку можете знайти на сайті ДКЦП
    http://www.ssmsc.gov.ua/14/1/3/

15. Петрук

Петрук Member

Вітаю!
    Про "гіганта, тримається і анонізм" Ви випадково перебільшили, але Вам і карти в руки - www.morningstar.com має непоганий crush course в придачу до лінків на основних онлайн брокерів. Залишиться лише відкрити рахунок (можна персональним чеком) з , наприклад, Ameritrade і для початку скористатись порадою аналітиків (там же) або купити "сезонні" акції. :)
    Настільки просто. :)
    Не забувайте лише про щоденний моніторинг і бажаю Вам міцного, солодкого і повноцінного сну у перервах між моніторингом!!!! :):):)

А-га! Мало не забув! Не забувайте про сплату податків! (З цього вартувало і почати - бо як інакше оцінити дохідність трейда?) ;)

• Подобається Подобається x 1
  16. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

а що нам за це буде, якщо знайдемо?....

17. serjuk

serjuk Member

Привіт всім.. був у канторі тій.. в принципі не погано.. є окремий клас для курсів, теорії, ще один для практичних занять на 15 чол. і ще один, туди мене не пустили, але заглянути встиг :) там сидять вже трейдери, які на реалі торгують.. ось їхня програма, дали таку листівку..
    Профессиональный курс «Биржевой Трейдер»

Приглашаем всех желающих приобрести новые знания мирового рынка финансов или освоить новую специальность и заниматься этим профессионально на обучающий курс “Биржевой Трейдер”.

Краткое описание курса:
    Данный курс дает необходимые знания и навыки по работе на фондовых рынках (NYSE, NASDAQ, AMEX и др.). Изучаются методы анализа рынка акций, результативные стратегии и тактики торговли, а также эффективное управление капиталом.

Программа мероприятия:
    1. Основные понятия: инвестиции, типы стратегий. Виды финансовых рынков. Основные регуляторы рынка. Понятие интернет-трейдинга.
    2. Фундаментальный анализ рынка: экономические показатели, влияющие на рынок акций, анализ новостей.
    3. Принципы технического анализа: основные модели и индикаторы и правила работы по ним.
    4. Техника проведения Research.
    5. Стратегии торговли.
    6. правила риск – менеджмента.
    7. Психология торговли.
    8. Практическая часть курса заключается в изучении биржевой платформы (терминала), в закреплении и применении приобретенных знаний, а также анализе действий слушателей на реальных или демо-счетах.
    9. Экзамен и сертификация.

Предусмотрена дальнейшая поддержка опытными трейдерами и риск-менеджером, а также, при желании, работа в нашем Дилинговом Центре.

Участие: Продолжительность обучения 2 недели. 14:00 – 22:00
    Курсы проводятся по мере формирования групп (10-15чел.).

Украина, г. Львов, ул. Новакивского 6, оф.1 (за отелем «Днистер»)
    тел. (032)220-17-50; +380979348109; +380632288684
    E-mail: trade.lviv.@gmail.com

18. Петрук

Петрук Member

Вітаю!
    За відсутності часу - коротко.
    1 - Щоб працювати на біржі трейдером потрібно мати Дозвіл (в Україні) і License (за бугром) - щось я не зрозумів де і як здавати іспити, щоб отримати дозволи.
    2 - 2 тижні - то часом не забагато? :):):)
    3 - випускник тих курсів для NASDAQ буде таким же покупцем як і Ви в даний момент часу - таким, що діє через брокера, котрий через свого чи іншого трейдера може здійснити "купи-продай" (слово трейд, звісно, значно крутіше, ну а зміст не на стільки важливий...) на NASDAQ.

19. nachtigal

nachtigal Well-Known Member

Хлопч1,аchtung,зроб1т маленьк1 кан1кули.Гамерика хитаеться,аз1я теж пускае бульки.Доляр падае,евро теж понизилось.Рубель московський трохи п1днявс1,шо з гр1внею не вкурс1.
    М1сяць тому я спродав П1Фи.Вам теж бажаю вчасно спродати акц11.
    Поки гриз1т навуку.
    Як акц11 впадуть найнижчи,починайти купувати,купувати.Бавтися знов то1 забавки, як маети штальн1 нерви.З повагою.:) :) :)

20. serjuk

serjuk Member

До речі, ось їхній сайт http://trader-lvov.com/index.html )

а де твій аватар? :)