Топ 10 ЛФу

Тема у розділі 'Життя форуму', створена користувачем Un.Known, 9 лип 2010.

1. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

На цьому форумі є люди, дописи котрих завжди дуже цікаво читати. Навіть коли з думками в них не погоджуєшся - дописи і думки в них цікаві, яскраві, неординарні.

Пропоную скласти такий собі ТОП 10 львівського форуму. Так, в нас вже є Матриця, котра рахує незалежно від нас якісь рейтинги, ми ставимо плюсики в карму, але - дуже часто з власних симпатій, і не завжди об'єктивно.

А я пропоную скласти кожному список дописувачів, дописи котрих читаємо неодмінно і в темах, котрі зазвичай нас і не цікавлять особливо. Тобто тільки через нік, як бренд. :)

В мене це виглядає приблизно так:

1 - Зануда (пише мало, але так ясно, що завжди чудуюсь, як певна річ мені могла бути незрозуміла)
    2 - Невстранец (бо завжди інтелігентно)
    3 - VasMT (бо багато спільного, а що немаловажно - майже в усіх темах)
    4 - Мих (бо на 80-літнього вуйка дуже живо :) і без маразму )
    5 - Ворон (бо так)
    6 - Alias (бо у молодих людей тішусь розумом, цілеспрямованістю у сполученні з добротою)
    7 - Полковник (бо інколи бракує перцю)
    8 - DIDIO (бо відверто)
    9 - Максим і нірванка (бо просто цікаво пишуть. І без понтів)
    10 - мабуть, Рибка. Хоча інколи розчаровує впертістю.

• Подобається Подобається x 7
  2. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

• Подобається Подобається x 1
  3. Un.Known

Спасібо, нєт. :)

Вами згаданий я вже дивилась, але я там не бачу котрі автори цікаві конкретно Вам, наприклад. :)

4. Максим Великий

Максим Великий миється в бані

Вважаю, що цей показник не є актуальним, адже маса людей пішла вже з форуму. Пупер не пам'ятаю коли появлявся.
    Карма залежить також від часу реєстрації. Нова людина може бути цікавою, але новою з малою к-тю дописів. Якщо оцінювати відношення карми до к-ті дописів, то тож буде не об'єктивно. Адже, якщо постити фотографії щодня, то виросте стрімко карма. Якщо у всьому підтакувати "начальству" і всім робити компліменти - теж наберете швидко карму.
    В мене особисто немає переваг комусь. Пости цікаві бувають незалежно від автора. Кожен знає щось цікаве в своїй галузі і польоті думок.
    В мене скоріш є антипатії за упередженість пихатість і синдром великого начальника, ім'я не буду озвучувати.
    А відносно списку MARTINI, хочу сказати, що ті хто там в топі, плюсики зачасту набирають триндінням про що небуть і перехресним добавлянням плюсиків у змаганні в красномовстві і дотепності. А от хочеться побільше інформативності.
    Соррі, написав те що думаю. Прошу не ображатися і бути об'єктивними.

Останнє редагування: 9 лип 2010
    • Подобається Подобається x 20
  5. Думаете? :)

1 - MARTINI (правда, почти не пишет, а ведь умел когда-то ну и вообще...)
    2 - Un.Known (бо помянула незлым словом и эти есть, как их... :) )
    3 - Полковник (просто первые два места заняты конъюнктурщиками) :)))
    4 - ... ... ... Все, кто не в игноре, а там всего-то с пяток "клиентов"

Наверное, "места" условны и в Вашем списке, Un.Known, так что предлагаю на них внимания не обращать.

Интересно читать тех, у кого есть своя точка зрения на разные вещи и кто умеет и хочет её формулировать и отстаивать. Сейчас мало таких людей на форуме. Может, это хорошо (дискуссии стимулируют громкие события, а они, как правило, негативны или неоднозначны).

Зато много весёлых и приятных людей! :)

• Подобається Подобається x 4
  6. Un.Known

Так, дуже навіть.

Я спочатку хотіла ТОП 20 скласти, бо насправді людей, пишучих цікаво, є більш ніж 20. Але потім передумала. От як поділити якесь місце між Фрезією і Яруською, котрих я також люблю читати?

7. Locke

Locke невиправний реаліст

+100! Хотів написати практично те ж саме, але Ви мене випередили.
    На карму не звертаю жодної уваги, бо в більшості випадків її ставлять практично нізащо. Написав хтось, наприклад: А я сьогодні купив яблук, помила сковорідку, запізнився на роботу (потрібне підкреслити), і вже є десяток плюсів.

• Подобається Подобається x 7
  8. Romko

Romko Дуже важлива персона

За карму тут говорилось вже не раз і не сто. Особисто я дивлюсь,хто відреагував на мій допис,щоб легше з мобіли було відкрити і відповісти. Перші плюси свої надбав за полеміки в політичних і історичних темах...і тішили мене не лише плюси,а й мінуси від опонентів. Щодо своїх симпатій на форумі...хм,десятки явно мало....

• Подобається Подобається x 3
  9. Мих

Мих Дуже важлива персона

отого?

http://www.youtube.com/watch?v=c68uy0sgRAA&feature=player_embedded#!

от зараза....

10. poetka

poetka Дуже важлива персона

А мені до прикладу не має значення яка в кого карма,рейтинг і т.д._це все манірство...найголовніше спілкування,карма тут нідочого..
    Топ 10? А може більше?

• Подобається Подобається x 2
  11. Un.Known

Мені також.

А от двадцятки вистачило б.

Але якщо перша десятка ясна, то місця в другій би прийшлось ділити.

12. Peri

Peri Well-Known Member

Чудові слова В.Леві про будь-яке оцінювання,рейтинги і т.п.

Отныне я перестаю дрожать за стоимость свою и всех, кто ставит мне оценки, собственноручно ставлю к стенке - пускай поджилками трясут! - Теперь я сам свой высший суд. Того, кто мне назначит таксу, немедленно пошлю по факсу, и, музу возблагодарив, припомню собственный тариф. Ну что, попрятались с испугу? Эй, критик, где же ты, козел?.. Я возлюбил самообслугу как наименьшее из зол, и лишь в полете к горным высям, где ослепительно светло, тому, кто так же независим, жму лапу, а верней, крыло. Да здравствует отвага птичья и мир в сохранности и целости! Ударим манией величия по комплексу неполноценности!

• Подобається Подобається x 5
  13. poetka

:good:
    Я теж погоджуюсь із цими словами і їхнім змістом...оцінювати того, чи іншого дописувача є не чим іншим ,як -суто субєктивним порівнянням,і характеристикою,кожен цікавий по своєму:)
    Топ 10 - наші політики:off:
    А форумчати всі рівні:)
    Не люблю такого поділу......нагадує часи совка де були вибрані і загнані (забанені).

• Подобається Подобається x 4
  14. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Назвіть мені країну де немає забанених :) Вся планета в буцигарнях... суцільний совок. Наразі іншого способу ізолювати від суспільства неадекватів не придумали :)

15. poetka

Актуальна відповідь адміністратора,але я більше не про забанених,вони якось найменше в даному аспекті мене хвилюють, а за всіх інших пристойних форумчан:)
    Мені здається не варто виділяти улюбленців так відкрито,звичайно,що кожен обрав для себе авторитетів,цікавих співбесідників і т.д. але я б нікого не виділяла(суто мій погляд на дану тему):)Кого образила моя відповідь сооорі!

• Подобається Подобається x 2
  16. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Інформативне:
    1. Максим Великий. бо ніяк не утримається від спроб лінк втиснути. Як не свій - журналістки котра шукає заробіток.
    2. Рибка. Бо заряд бадьорості і здорового сміху гарантований.
    3. Тьоркін. Бо страшно цікаво не пропустити, коли ж буде допис по темі.
    4.... хотів написали, але знаю відповідь - "Не дождьотєсь!"

Не продовжу, бо решту форумлян або знаю, або не знаю як добрих людей і під формулу для топу не пасують.

• Подобається Подобається x 5
  17. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

18. Romko

Romko Дуже важлива персона

Дійсно....:sorry:

• Подобається Подобається x 8
  19. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Не думаю.
    Тобто, автор теми пробувала про інше поговорити, "а вийшло как всєгда..."

20. Un.Known

О, хоч хтось зрозумів... :)

Чому?

От MARTINI б направду не мусив. Чому цього не можу зробити я?

Зрештою, мабуть у розмовах і так проглядає симпатія чи антипатія - як до людей чи співрозмовників. Бо це, зрештою, не одне і те ж.

І те, що я комусь доплюсую карму, також не означає, що він мені цікавий співрозмовник. І навпаки, якби я комусь мінусувала (чого не роблю) - це не виключало б, що людина для мене співрозмовник цікавий.

Зрештою, це особливість мого характеру - давати знати про позитив і не приховувати негативу. Не всі мусять бути такими ж.

Я не образилась. :)

а де твій аватар? :)