Шановні форумляни! Якщо комусь потрібен електронний тонометр - гляньте на асортимент за адресою, що наведена у моєму профілі Там є якісні автоматичні тонометри бельгійського виробництва, значно дешевше, ніж продаються аналоги у аптеках. І нехай усі будуть здорові!
Відповідь: Тонометри автоматичні цифрові тономери. у мене був японський - віддав другу, бо погано міряв, а в нього міряє каже добре. а механічний якось правдивіше показує.
Відповідь: Тонометри автоматичні Дякую, Ксані, звернула увагу ще за Твоїм посиланням в жж. Питання для мене актуальне, бо хочу якраз бабусі купити. В неї проблеми з тиском, поміряти сама не може і часто приймає пігулки "за відчуттям" - так і до біди не далеко. Ти маєш якесь відношення до того сайту?
Відповідь: Тонометри автоматичні Миху, а який у Вас був- на плече чи на зап'ястя? А японські розраховані на тоненькі ручки японців, тому і помиляються :rolleyes:
Відповідь: Тонометри автоматичні На скільки я пригадую (досліджувала колись цю тему, який тонометр кращий - бабці купувала), то потрібно купувати на плече - він точніше міряє. Бо ті що на запястя виробники кажуть для тих кому до 40років, після 40 - брешуть - бо судини холестерином забиті.. чи щось таке (може зле пригадую)
Відповідь: Тонометри автоматичні Так, на зап'ясті судини тонші і тому з віком швидше засмічуються А ще у ньому треба тримати руку на рівні серця і не рухатися, а старші люди про це часто забувають. Тому для них оптимальний тискомір - на плече.
Відповідь: Тонометри автоматичні А виробники наполягають, що то плече Наприклад: автоматические автоматические измерители артериального давления на плече для использования в домашних условиях
Відповідь: Тонометри автоматичні що то за тупак у Вас в он -лайні сидить? ICQ#: 172-131-679 (Необхідна авторизація) Нік: Max Sobol Ім'я: Max Sobol Компанія: TOPCOM Стать: Чол. Вік: 26 Дата народження: 25/03/1981 Про себе: San : )***
Я від лікарів, медсестер і звичайних людей чула, що автоматичні часто помиляються. Найкращі все таки механічні. Якби автоматика дійсно була така точна, то б в лікарнях нею користувалися, а не віддавали перевагу механічним тонометрам
сто відсотків. автоматичні не те, що неточні, просто вони показують часто фігню. Лікарі в будь-якій поліклініці користуються механікою, як і у "швидких допомогах".
В мене є. Не бачу проблем. Якщо деякий час міряти - то знаєш приблизно скільки в середньому. А в деяких є функція середнього значення.
В моїє баби був електронний тонометр, так вона любила його добряче помучити пицкала ним разів 4 на день :gamer:, але він був живучий і років зо 5 протянув . Потім придбала механічний, тут хоть економія на батарейках
А я к на мене, то механічний точніший. Елктроний кожен раз різний результат видає, причому різниця дуже велика. Можливо мені просто такий попався.
Не попався, а воно так і є насправді. Коли мені трохи надоїло щовечора міряти мамі тиск, я вирішив придбати електронний тонометр, що одівається на передпліччя біля зап"ястя. Добре що одного вечора на прохання мами я переміряв тиск механічним тонометром. Коли електронний показував 170/90, то механічний видав 210/110. Прийшлось приймати екстренні міри для пониження тиску. З того часу нікому не рекомендую так ризикувати. Механічний тонометр - це не то,що дешевий, а самий надійний варіант. Електронний - це прилад для самонавіювання, а може, як один із подарків для "добрих" сусідів" та "вірних" друзів.