Ти проживаєш кожен день,не задумуючись про те,для чого ти існуєш.Людина,як запрограмоване створіння,іде прямо і не повертає голову назад.Але ж чому все саме так?Чому ніхто не хоче від- крити свої очі і подивитись на світ,в якому ми живемо.А причина банальна:кожен хоче вірити в казку.Жодна людина не погодиться зруйнувати те,у що вірить,адже підсвідомо розуміє,що,зробив- ши це,її очікує жахливе відкриття:світ--ілюзія.Світ--казка,у яку ми так хочем вірити,за яку так міцно тримаємся...Ти бачиш навкруг себе яскраві кольори,гармонію...Але нема яскравих гам!Є тільки чорне і біле...Людство само придумало собі різні відтінки,та їх не існує .Тобі здається,що навкруги все гармонійно поєднано,але і тут помиляєшся.просто тобі важко визнати,що насправді все не так. Ти просто закриваєш на це очі...Для чого тобі перейматися чужими проблемами,якщо у тебе є свої? Ти ж повинен гарно відпочити,зрештою,галагодити своє життя...І ти зовсім не переживаєш за десят- ки тисяч людей,які не можуть самі впоратись зі своїми проблемами,які самостійно не можуть задо- вільнити навіть найменші потреби...Але тобі байдуже...ТИ ж не знаєш,що коїться з іншою людиною... Тобі байдуже...А їм?Їм також всеодно,щодо них самих,вони взагалі забувають про те,що вони ще є!!! Ці люди вже не відчувають ні болю,ні страху,ні мук...Їх нема!!!Але навідміну від тебе вони бачать цей світ в усіх його проявах,з усіма недоліками...Натомість ти ходиш в рожевих окулярах і запевняєш себе,що все навкруги прекрасно...Ти впевнений,що навіть якшо в житті і настане чорна смуга,то вона обов"язково закінчиться,і все буде прекрасно...А подивившись на людину,яка бачить світ таким, яким він є,ти кажеш собі:"він сам винен у своєму нещасті.Я нічим не можу йому зарадити".Ні!Ти мо- жеш!Можеш,тільки не хочеш.Слід зняти рожеві окуляри і разом з іншими змінити змінити цей світ!Але ти цього не хочеш ...Навіть якщо хтось і наштовхне тебе на таку думку,ти скажеш:"Я не можу змінити світ !До того ж він не є таким поганим!"Ні,ти можеш,ти можеш разом з іншими людьми змінити його... Можеш...але не хочеш...
Відповідь: Тобі байдуже... Такий песимістичний допис... Ельвіро, що спонукало Вас написати його? Чим ми можемо допомогти Вам і іншим, про яких Ви пишете? Поділіться наболілим більш зрозуміло. Бо я нічого не можу зрозуміти, хоч і стараюся.
Відповідь: Тобі байдуже... Я не потребую чиєї-небудь допомоги...я цілком дієздатна людина...Просто мені важко усвідолювати те,що всі дивляться на світ в рожевих окулярях...можливо Вам важко зрозуміти...але наше життя не є таким чудовим як всім здається...і мені боляче...оскільки є не так вже й багато людей,які бачать цей світ таким,яким він є насправді...таке враження,що ми живем у різних світах
Відповідь: Тобі байдуже... Тоді я Вас справді не розумію. Адже Ваше останнє речення було : Ні,ти можеш,ти можеш разом з іншими людьми змінити його... Можеш...але не хочеш...
Відповідь: Тобі байдуже... Єльвіро, треба просто осягнути реальність. Ми живемо в світі, де діють дві сили: сила Добра(Бог) і сила зла(сатана). І сила Добра завжди перемагає силу зла! Не тільки в казках, а й насправді! Але мені видається, що саме цій другій силі Ви піддалися під вплив, тому у Вас такий песимізм.
Відповідь: Тобі байдуже... У цьому світі все перебуває в рівновазі...світ не може існувати без добра так само,як і без зла...От Ви кажетедобро перемагає зло чи багато таких прикладів у цьому житті?Чи багато у нас доброти?Все поволі котиться в прірву...Навіть у Біблії пише,шо велика хвала тим,хто не народився,чи помер,адже вони не будуть відчувати таких мук...Це не є дослівний переклад....яле якщо я його знайду,то обов"язково процитую
Відповідь: Тобі байдуже... У мене в житті, наприклад, багато! Бо я стараюся жити за законами Добра,тобто законами Божими. А як коли непослушна, відхиляюся від них, порушую, то дістаю тоді по заслугах. Життя прекрасне! Хто би мені що не казав!
Відповідь: Тобі байдуже... шкода... я п’ю, а ще пиво дуже люблю... всю депресію — як рукою знімає... якщо передумаєте — завжди прошу, тільки будемо не самі, зберемо компанію...
Відповідь: Тобі байдуже... Життя пречудове і чудово жити саме у цьому житті саме Вам! Пупере, а пиво - теж одне з чудес цього світу!
Відповідь: Тобі байдуже... Там буде краще. Але для того треба це життя прийняти, а не відкинути і обовязково полюбити.
Відповідь: Тобі байдуже... МЕЛАНКОЛИЕ Музыка – П.Теодорович Слова – Г.Виеру Еу ну мэ'нтреб де унде вине, вине, Де унде дорул шь я изворул, дорул, Мэ луминез ши-мь паре бине, бине, Кынд вине дорул, кынд вине дорул (Кынд вине дорул, кынд дорул вине). Меланколие – дулче мелодие, Меланколие – мистериос амор. Меланколие, меланколие Дин армония инимий ку дор. Май драг де аморул мей тырзиу май драгэ, Май драгэ мь-е мындруца драгэ, драгэ, Май драг мь-е Кодрул ши изворул, дорул, Кынд вине дорул, кынд вине дорул (Кынд вине дорул, кынд дорул вине).