Тяжко і трудно жити...

Discussion in 'Всяке різне' started by Saszko, Oct 16, 2009.

1. Saszko

Saszko Well-Known Member

Мир вашій хаті! Панство, шукав ось якогось форуму, щоб потеревенити і розвіятись. Надибав на Львівський форум. Тяжко на душі. Трудно якось жити, щось стискає, сковує і не дає свобідно дихнути. Коротше, я прагну спілкування. Якщо комусь теж чогось не вистачає (там спілкуання, вражень, ґебети тощо) пишіть у приват, буду радий будь-якому співрозмовнику.
    Не знаю, чи має переспективу ця тема в публічному обговоренні. Але я не проти.
    :pardon:

• Подобається Подобається x 2
  2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Пробачте за неосвіченість... А що таке ґебета?

• Подобається Подобається x 1
  3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Як співає Славко Вакарчук: а хто сказав, що буде легко?........

4. Полковник

Полковник миється в бані

Может согревающей мазью спину натереть?
    Не пробовали?
    Или чаю горячего с мёдом.
    А?

• Подобається Подобається x 4
  5. Saszko

Saszko Well-Known Member

правильно писати кебета. Кебета=розум, мізки тощо...

6. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Вітаємо на форумі! :) Для початку запрошую в тему " Будьмо знайомі :) "
    Приємного спілкування!

Ага, чаєм всьо лікується. Кашель - треба випити гарячого чаю, в грудях болить - чаю, скучно - чаю, тяжко - чаю.. Таке собі народне зілля :)

• Подобається Подобається x 6
  7. Romko

Romko Дуже важлива персона

Та то перші 50 літ так..а далі привикаєсі...:dntknw:
    Старші люди так кажут,о...:sorry:

• Подобається Подобається x 3
  8. Saszko

Saszko Well-Known Member

Але ж я не один такий, думаю. І якось виходять люди з подібних ситуацій. Якось виходять...

Як в анекдоті з президентом?:)

Last edited by a moderator: Oct 16, 2009
  9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Тре просто чимось цікавим зайнятися.

10. Romko

То життєвОє...

11. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

Ото з Москви до Віниці до ранку навряд чи доберетесь

Ізверги. В хлопця на душі важко а йому спину хочуть чаєм з медом натерти :))
    А якщо серйозніше, то чо то мені здається що його не від простуди тисне. Нутром чую "шерше ля фам" . Нє? ;)

12. Saszko

Saszko Well-Known Member

Наразі потребую саме спілкування. І саме з таким пришибляним як я. Бо кому хочеться читати отево, шо я з носа повитягую?

Прошу, але ж я не розумію по-французьки.

П.С.
    Від цеї реклами здуріти можна. З кожною хвилиною все більше!

Last edited by a moderator: Oct 16, 2009
  13. Romko

А за яку партію,прошу пана?
    В нас туво є відповідна гілка...для реклями того,що дехто з носа витягує...

14. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

по хранцузьки? та то класика, чи то як воно називається той вислів. Таке навіть жінки офіцерів мають знати. Нє? ;)
    Ок. перекладаю дослівно- шукайте жінку, а в переносному тут замішане кохання. Помиляюсь?. (ага. і Ок то що на початку речення надряпав з англійської - добре, згода) :)

15. Saszko

Saszko Well-Known Member

Ромку, я за форумську рекламу говорив :)
    Я безпартійний і політикою майже не цікавлюсь. Я навіть не знаю, коли вибори.

16. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Ги-ги!
    Я навіть знаю в яких пляшках той чай продаєся... :)))

Ось свята душа! :good:
    Стовідсотково замішана жінка... У чесних людей, а людина яка не знає коли вибори - чесна, душа чиста, її не може турбувати (душу) мирське, тільки високі почуття... !!!

17. Saszko

Saszko Well-Known Member

Тут у Вас суперечність виникла:)
    Якщо вже на те, то радше дівчина, а не жінка. Але нє, не дівчина. Гм, ви не подумайте - я люблю осіб протилежної статі.
    Щодо зілля в пляшках, то воно теж не зарадить.

18. mavka

mavka Well-Known Member

О, здається Ви потрапили, куди слід ! :) на форумі є різні гілки, - є про здоров"я, про депресії, а є навіть про оптичні іллюзії - там можна перевірити, чи справді Вас щось стискає. шкода, нема в нас гілки про медитації - оце б Вам сподобалось найдужче.

враховуючи, що гебета це арабська гра така, то саме гри, інтриги бракує у вашому житті, якогось хвилювання ?

19. У мене бувають труднощі в житті, але я намагаюся бачити позитивне у всьому найменшому. Тому й мені жити легко.

20. Cherubina

Cherubina Vulpecula rufa

Коли хтось дуже скаржиться, на те, що жити аж так тяжко і складно (або і я сама вирішую впасти в депресивний настрій), я завжди згадую старий анекдот: "Їде чоловік в тролейбусі і тяжку думку гадає: "Дружина - стерва, діти - неслухи, начальник - козел, колеги - сволота...Життя - лайно". А ззаду стоїть ангел і записує: "Дружина - стерва, діти - неслухи, начальник - козел, колеги - сволота...Життя лайно" і дивується: "І нащо він кожного разу одне і те саме замовляє? Але що зробиш, якщо він так хоче - треба виконувати...."
    Загалом, що ми від життя замовляємо (на повсякденному рівні) - те і отримуємо. Бо забуваємо, що горе чи біда - це непоправне нещастя з близькими і рідними. А все решта - це "ситуація".

• Подобається Подобається x 10
а де твій аватар? :)