Тиснуть на газету. Потрібна допомога.

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Forest, 16 лип 2010.

1. Forest

Forest Moderator

Ось такий лист я отримав від давньої знайомої:

Єдина україномовна газета Одещини "Чорноморські новини" потребує нашої допомоги !
    Наші одеські колеги власними силами протистоять губернаторові "ЖЫ-ШЫ", який розмовляючи російською, грамотно писати нею не вміє.
    Вони просять усіх: "Напиши до
    нашої чи іншої газети, візьми участь в інтернет-форумах, згадавши проблему
    «Чорноморських новин», ...врешті-решт поділися своєю думкою просто в колі
    друзів та знайомих".
    Читайте http://www.chornomorka.com/
    контакт 8(0482) 67-75-67
    e-mail:cn@optima.com.ua

Здається, я свій внесок зробив. Тепер Ваша черга!

• Подобається Подобається x 3
  2. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Вірусний маркетинг

• Подобається Подобається x 2
  3. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Так я не понял, какая помощь нужна

• Подобається Подобається x 1
  4. Полковник

Полковник миється в бані

Просто заходить на их сайт надо.
    Я, с дуру, зашёл.
    Вам не советую.

5. Overko

Overko миється в бані

Газета як газета. Не зрозумів в чому проблема. Із всього зрозумів - це просто реклама газети і все.

6. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Реклама, зроблена в самій грубій і провокативній формі. Дивно, що шановний пан Forеst "повівся" на неї. :dntknw:

7. Forest

Forest Moderator

Реклама це коли інформують про товар з надією що його куплять. От скажіть мені Сашка, як ви зможете купити у Білій Церкві таку газету?

Взагалі, написавши це я намагався докластися до того, щоби суспільство не позбавилось ще одного медіа, бо коли закривають незалежні медіа, суспільством починають маніпулювати, це закономірність.

Щодо того, як саме ми можемо це підтримати - очевидно тут потрібно говорити про розповсюдження інформації про натиск на ЗМІ - якщо ця тема буде резонансною на національному рівні, є шанси що нечесний суддя не відважиться прийняти нечесне рішення, а нечесні політики не відважаться світитись у війні з правдою. У кожному разі ми навряд чи зробимо щось погане чи випадково дамо комусь заробити гроші :).

8. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Інформують про газету. Ліплять у текст посилання на сайт газети - вже реклама. А щоб не пропустили мимо - зіграли на Ваших почуттях до української мови. Доречі там на головній сторінці сайту значне місце відведено інформації про те, як можна підписатися на газету. А я в Білій Церкві не зможу зробити підписку на неї, нє?

• Подобається Подобається x 3
а де твій аватар? :)