ТИ БА !!!

Тема у розділі 'Життя форуму', створена користувачем Басанець, 4 бер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Басанець

Басанець Well-Known Member

Ось і все. Мабуть, остаточно ствердилася надія на кращі часи на форумі. Життя на ньому більш-менш нормалізувалося. Знову стало можливим адекватно спілкуватися з людьми з різними поглядами. Зник розподіл на священних українолюбів і на алтернативників-неформалів. Форум став українським, а не західноукраїнським, «де вешталися в основному різні зайди» (як колись казав один з учасників. І не менш важливо, ведеться наступ на викорінення злостивості на форумі. І це в той час, коли ще 2 місяці тому люди з форуму могли піти гуляти по різним паросткам клонам на кшталт УЖ та ще деяких. І щиро вважаю, що в цьому першорядною є заслуга модератора piepie. Людина, яка в гірший час прийшла, добровільно і безплатно (витрачаючи власний час) і допомогла Мартіні зберегти форум, вивести з кризи, розгребти бруд, що накопичився. Особисто я б висловився коротко: припинилося засилля тих панів і настроїв, коли треба було доводити, що ти не Буратіно.
    Тож, зважаючи на всі заслуги модератора piepie, пропоную «вручити» йому віртуальний орден «заслужений модератор» або «справжній кризовий менеджер». Він це заслужив. Мартіні, гадаю, можна б намалювати щось на зразок ордена під аватарою? Ну, а мабуть, іншим модераторкам, щоб не ображалися, :p влаштувати голосування серед усіх учасників форуму «хто найбільш справедливий модератор весни/літа…» і присвоювати на наступні три місяці звання найкращий модератор сезону (весна/літо/…).

Що скажете, панове?
    Щодо Пая,то звертаюся передусім до Мартіні.

А щодо влаштування конкурсу модераторів, то нехай це передусім обговорюють учасники форуму (громада), а не модератори!!!:)
    Запрошую до дискусії…

• Подобається Подобається x 1
  2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Відповідь: ТИ БА !!!

Попробуйте найперше звернутися до Олі.;)

3. Полковник

Полковник миється в бані

Я "за", АЛЕ Оля будет "против"! :sad:

4. Полковник

Полковник миється в бані

"Наш пострел везде поспел"! :)

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Це, щоб чоловік дефелядами не розкидався. Хай попробує, нє?

6. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

А Оля не одна буде "проти"!

7. Forpost

Forpost Стоїк

О, а Ви чого не спите?

8. Оля

Оля Старожилка форуму

Миху, та нехай ріеріе-ві хоч Героя Радянського Союзу дають ( гляньте, хто його захищає весь час :D ), лише би мене відчепився! :cool: Заважаю я йому! Хто пам"ятає, то на тимчасовому форумі він навіть прямо ставив питання перед всіма:"От прийде Мартіні і нехай вирішить. Бо хтось один з нас має покинути львівський форум!" А Мартіні чомусь тоді не прийшов і не вирішив. :) Мені ріеріе не заважає, я його по об"їздних обминаю.:D Але цього йому замало..:ireful1:

9. Forpost

Forpost Стоїк

от якраз і став би в пригоді маленький чатик а то так розмова привязана до якоїсь особи чи теми і якось не гоже о своєм о дєвич"ьєм

10. Forpost

Forpost Стоїк

До речі Ви олю проголосували проти чату а чого не хочете щоб форум став самим крутим в українському сегменті нету?

11. Forpost

Forpost Стоїк

Ще два місяці назад Гугля видавала при пошуку Форум на 15 -20 місці тепер не нижче пятого то вже про щось тай говорить а чому би не дотягнути до першого?

12. Forpost

Forpost Стоїк

От ви мене не бачите і тіхл говорю сам з собоюа на лицевій панельці побачили б одразу це не означає що Ви б одізвались бо чат не є примусовою формою спілкування

13. Forpost

Forpost Стоїк

на відміну від допису в темі хтось тебе процитував треба ніби відповісти

14. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

А мені цікаво було спостерігати за совкові методи в діях "бригади". Така собі політика "кнута і пряніка". Кнут від Нєвстрянця - добре шмагонув - Папай мовчки "схавав". І тут інший таваріщ з іншими пропозиціями.
    Інтрига!

15. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Шрек, а чому Вам не спиться і Ви сам з собою розмовляєте? Десь си забавляли до пізна?

16. Оля

Оля Старожилка форуму

Шреку, та бо я по ніяких чатах не ходжу і тут не знаю, для чого вони.:)

17. Оля

Оля Старожилка форуму

Петре, та Невстранець правду, як ніхто, сказав. І опонент її прийняв. :D Промовчав, бо що було говорити? :rolleyes:

18. Forpost

Forpost Стоїк

На лицову сторінку форуму вбудовується інструмент "віконечко" де можна дописуати те що не стосується ні одної з тем

19. Forpost

Forpost Стоїк

20. Forpost

Forpost Стоїк

Ось зара Ви перебуваете фактично в чаті зі мною і Педро і так вони стихійно виникають майже на всіх гілках форуму

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)