Для тих, хто не може увійти на ЛФ 1. вводимо логін-пароль. Якщо пише, що неправильний, то 2. клікаєм шо ми забули пароль 3. вводимо свій логін або краще емейл, з яким реєструвалися 4. перевіряємо пошту. В листі, який щойно прийшов з форуму, є чарівне посилання, на яке треба клікнути. Якщо в скриньці нічого нема, то перевіряємо папку СПАМ і шукаємо лист там 5. Коли ви клікнули на чарівне посилання, то вам на пошту прийде ще один лист. На цей раз в ньому буде ваш новий пароль. Також в листі буде вказано ваш нік. Зверніть увагу, що нік на ЛФ може відрізнятися від того, що на ДП, оскільки ви могли його на ДП змінити, а на ЛФ залишився старий.
Галю, а ЧаПи ви вже прочитали? Ні? Тоді вам сюди http://forum.lvivport.com/threads/z-novim-forumom.107130/ Тут є відповідь на ваше питання
ДОБРИЙ ДЕНЬ! Я вже зовсім дурна , хто там при владі і керує у ГАЛИЧЕНІ? Я не можу не то що зайти на жіночий форум , а навіть тепер і почитати що там робиться. Час наступив проводити люстрацію з допомогою АК-47 ,якщо нічого не змінеться, бо з таким вирішенням питання навіть в ЛУГАНДОН не візьмуть не то що у ЕВРОПУ.СЛАВА НАЦІЇ!