Відповідь: технарі й гуманітарії сказала б я, що мій чоловік про гуманітаріїв говорить, але не хочу нікого образити....
Відповідь: технарі й гуманітарії Пупере, Ви СЕРЙОЗНО??? Згадала, маю знайомого, який після вищої музичної освіти став... програмістом Приємно за Славка Вакарчука, що співає будучи фізиком-науковцем. Крім того екс-міністр Качур і Куйбіда - були одногрупниками, закінчили мех-мат. Хоча Куйбіда ще й вірші пише... то певне від надлишку математики Є така думка, що люди з технічною освітою зможуть легко перекваліфікуватися, але гуманітаріям важко. Що скажете?
Відповідь: технарі й гуманітарії Але лямпку вкрутити ,там ,палку ... то переконаний шо всьо в порядку!
Відповідь: технарі й гуманітарії народ, а уявіть собі гуманітаря, якого доля закинула в технічні професії....
Відповідь: технарі й гуманітарії Якщо людині дати стакан води і сказати, що це отрута, то не виключено, що людина, випивши воду, віддасть Богу душу. Психологічний тиск і залякування можуть наробити багато чудес.
Відповідь: технарі й гуманітарії щопрадв у мене є ще й технічна освіта... геодезист... колледж... а зараз академія друкарстав, редактор...
Відповідь: технарі й гуманітарії "Ну свято место пусто не буває" любімцем женщін був Капітан. Тепер вакансія.Ти єдиний, що з ними спільну мову находиш ,навіть на "ти" називаєш....
Відповідь: технарі й гуманітарії ну так гуманітарій як не як... а жінки як відомо люблять вухами.... і "склад ума" у них 80% гуманітарний
Відповідь: технарі й гуманітарії як то народ каже "і швець і кравець і на дуді гравець" - кому ж таке не сподобається...
Відповідь: технарі й гуманітарії Ну, я теж гуманітарій, але коли чоловік зі свекром лагодили замок, то довелося мені втрутитися, аби вони остаточно його не доламали. А тут взагалі довелося забути, що гуманітарій. Їду всюди на своїх computer skills. Хоча, може, воно до гуманітарних тепер відноситься? От хочу ще hardware до повного щастя вивчити.