Я вообще опозорился.. На мой скромный взгляд там почти все геи..Я угадал ориентацию только у двоих... Так и не посмотрел - кто же из них голубой! А кто нет.. Оно мне нужно!
Ну сказали ж, щоб не витрачати час на розкрутку симпатичного щедрого мужчінки, а потім такий облом. Ну, це для жіночої статі, зрозуміло.
Яка розкрутка? Деякі свою долю роками шукають... А життя - як в тому анекдоті... [CENZ]Парни делятся на три вида: умный, красивый, веселый. Но встречаются смешанные виды: 1. Красивый + Умный = Зануда. 2. Умный + Веселый = Урод. 3. Веселый + Красивый = Тупой. 4. Умный + Красивый + Веселый = Гей. [/CENZ]
Одно дело фотографии - другое динамика.по динамике определяется все проще. за 1-2 минуты. Хотя у всех разное восприятие
Анігдот файний є -То є німецький машингвер. То є люфа, а то є цингель. Натискаємо на цингель кулі з люфи вилітають гавтоматично. Шо неясно? -Пане старшина, а шо то є "гавтоматично". -Ну припустимо шо ваша мама курва, тоді ви скурвий син -гавтоматично!! Якщо дехто ностальгує за педерастичним творінням педераста Бланка,то гавтоматично він...хто?