http://aeterna.qip.ru/test/view/146234/ ---------- Додано в 09:06 ---------- Попередній допис був написаний в 08:53 ---------- Итак, твой избранник Джош Холлоуэй Ну разве он не бесподобен?))) А какая у него улыбка! И желаю видеть такую улыбку каждое утро! Мммм... Я згодна!
Итак, твой избранник Грегуар Лепренс-Ренге Знаю, что имечко - язык сломаешь. Зато сам паренёк из Франции - настоящий милашка с глазами котика из Шрека))) ---------- Додано в 10:36 ---------- Попередній допис був написаний в 10:35 ---------- я не хочу котика зі Шрека((
Ага, жiнка бiдака зара мае чемойдани пакувати на три тижнi на майамiбiч, передам спiвчуття, хай посмiхнеться. То ж не я винуватий, барбамбiя - самi винуватi. Просто пишу що видно. Хто ж вам ще скаже, що ви жiночка середнього вiку з любов"ю до сексу i файненьких мужчин, що може з вiком виробилось, а може й так завжди було, з купою вiльного часу в iнетi поки чоловiк певно гаруе i грайливим кокетливим настроем. Передайте в свою чергу спiвчуття чоловiку, в нього жiнка з небезпекою стрибкiв в гречку.) I наступного разу думайте, перш нiж постити. То iнтернет, детка. Бiда тiльки, що ви й в реалi така ж як тут напевно, а я виходжу в онлайн постiбатися i дурника поваляти, реал в мене троха iнший, з iншим характером та поведiнкою.)
а Ви не думали, що так не лише в Вас? Всезнайко Ви наш. Перш ніж про когось говорити, розкажіть про свою купу вільного часу і свою "любов" до жінок і не тільки. Я Вам портрети тут не малюю, то і попрошу Вас свою думку тримати при собі. І хай мене забанять тут хоч назавжди, але Ви дочекаєтесь, я так бачу, що я вкажу в якому напрямку Вам йти зі своїм прекрасним світосприйняттям. ---------- Додано в 14:10 ---------- Попередній допис був написаний в 14:07 ---------- і що не так я запостила? Вам Грегуар Лепренс-Ренге не до вподоби? розумію.
Ага, зачепило за живе барбамбiю, шапка таки горить.) Ну не гнiвайтесь, посмiхнiться - глупо на правду ображатись.
правда та, що Ви - хамло як в інтернеті, так і в житті, що б Ви не говорили. Вашу правду я вже неодноразово чула і дивує, що ж Ви так часто повторюєтесь, більше зайнятись нічим? І ще, шановний пан, будьте такі люб'язні, йдіть нах*й (посміхаюсь, як Ви і просили)
Ай-йа-йай, барбамбія, що ж це ви, як привокзальна шмара, руцькими матами?) Невже тупо не розумієте, що цим ви не лише підтверджуєте теорію, висловленну вище, а ще й суттєво її погіршуєте? Ця цьотка не подарунок дійсно.) Чи, може, в вас давно не було інтиму, бо нема кому?! На жінках клімаксного віку це позначається. Тоді вибачайте, більше не буду.