Тест для дівчат: З ким із акторів в тебе буде роман? :)

Тема у розділі 'Піонертабір', створена користувачем Hailie, 12 сер 2014.

1. Hailie

Hailie Втілювачка мрій

http://aeterna.qip.ru/test/view/146234/

---------- Додано в 09:06 ---------- Попередній допис був написаний в 08:53 ----------

Итак, твой избранник Джош Холлоуэй

Ну разве он не бесподобен?))) А какая у него улыбка! И желаю видеть такую улыбку каждое утро!

Мммм... Я згодна! :give_heart:

• Подобається Подобається x 2
  2. Kergudu

Kergudu Well-Known Member

Итак, твой избранник Грегуар Лепренс-Ренге

Знаю, что имечко - язык сломаешь. Зато сам паренёк из Франции - настоящий милашка с глазами котика из Шрека)))

---------- Додано в 10:36 ---------- Попередній допис був написаний в 10:35 ----------

я не хочу котика зі Шрека((

• Подобається Подобається x 2
  3. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Ну та ясно, такий мамчик дерти цiлу нiч не буде, з короткими паузами.)

4. Kergudu

Samojlovu4,у Вас роман тільки до "дерти" зводиться? передайте співчуття Вашій дружині

5. Samojlovu4

Я не про дружину, якщо ви не помітили. Але дякую, передам.)

6. Kergudu

а я про дружину, це ж скільки терпіння треба мати, щоб жити з таким

7. Samojlovu4

Ага, жiнка бiдака зара мае чемойдани пакувати на три тижнi на майамiбiч, передам спiвчуття, хай посмiхнеться.
    То ж не я винуватий, барбамбiя - самi винуватi. Просто пишу що видно. Хто ж вам ще скаже, що ви жiночка середнього вiку з любов"ю до сексу i файненьких мужчин, що може з вiком виробилось, а може й так завжди було, з купою вiльного часу в iнетi поки чоловiк певно гаруе i грайливим кокетливим настроем. Передайте в свою чергу спiвчуття чоловiку, в нього жiнка з небезпекою стрибкiв в гречку.)
    I наступного разу думайте, перш нiж постити. То iнтернет, детка. Бiда тiльки, що ви й в реалi така ж як тут напевно, а я виходжу в онлайн постiбатися i дурника поваляти, реал в мене троха iнший, з iншим характером та поведiнкою.)

8. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

І в мене він вийшов:) Як ділити будемо?:)))

9. Kergudu

а Ви не думали, що так не лише в Вас? Всезнайко Ви наш. Перш ніж про когось говорити, розкажіть про свою купу вільного часу і свою "любов" до жінок і не тільки. Я Вам портрети тут не малюю, то і попрошу Вас свою думку тримати при собі. І хай мене забанять тут хоч назавжди, але Ви дочекаєтесь, я так бачу, що я вкажу в якому напрямку Вам йти зі своїм прекрасним світосприйняттям.

---------- Додано в 14:10 ---------- Попередній допис був написаний в 14:07 ----------

і що не так я запостила? Вам Грегуар Лепренс-Ренге не до вподоби? розумію.

10. Finya

Finya enjoy the silence

Итак, твой избранник Тиль Швайгеро_О

11. Samojlovu4

Ага, зачепило за живе барбамбiю, шапка таки горить.)
    Ну не гнiвайтесь, посмiхнiться - глупо на правду ображатись.

12. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

У всіх дівок буде роман з видатним німецьким актором Самойловичем.

• Подобається Подобається x 1
  13. Kergudu

правда та, що Ви - хамло як в інтернеті, так і в житті, що б Ви не говорили. Вашу правду я вже неодноразово чула і дивує, що ж Ви так часто повторюєтесь, більше зайнятись нічим?
    І ще, шановний пан, будьте такі люб'язні, йдіть нах*й (посміхаюсь, як Ви і просили) :)

• Подобається Подобається x 1
  14. Samojlovu4

Ай-йа-йай, барбамбія, що ж це ви, як привокзальна шмара, руцькими матами?)
    Невже тупо не розумієте, що цим ви не лише підтверджуєте теорію, висловленну вище, а ще й суттєво її погіршуєте?
    Ця цьотка не подарунок дійсно.) Чи, може, в вас давно не було інтиму, бо нема кому?! На жінках клімаксного віку це позначається. Тоді вибачайте, більше не буду.

а де твій аватар? :)