Терор

Тема у розділі 'Війна', створена користувачем Ворон, 5 сер 2015.

1. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

В Одесі прогримів вибух в нічному клубі

• Інформативно Інформативно x 1
  2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Що за дим?

3. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

4. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

5. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

6. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Аваков: На дружину Турчинова напали з ножем

"Кілька годин тому на дружину Турчинова було скоєно збройний напад... Зловмисник напав на Ганну Турчинову прямо в інституті, де вона працює. Напав з ножем, кричав: "Ви у мене, с…, відповісте", - написав він на Facebook.

За словами Авакова, нападника "знешкодили і затримали".

Зараз чоловіка допитують.

"Нападник, житель Донецької області, приїхав цілеспрямовано з окупованої території для нападу на сім'ю Турчинова. У затриманого терориста вилучили комплект холодної зброї. На допиті він поводився нахабно, погрожуючи Турчинову і керівництву держави, кричав, що його справу доведуть до кінця інші", - розповів міністр.

У головному управлінні Національної поліції Києва уточнили, що внаслідок нападу ніхто не постраждав.

• Інформативно Інформативно x 1
  7. prius

prius Well-Known Member

Поки Україна не признає кацапостан ворогом,не відновить контроль над кордоном,кожну людину приїжджаючу в Україну перевірка по повній програмі,весь опоблок і співчуваючих їм і кацапії ,відновлювати дамбас і вичищати шахти від гнилі кацапскої а потім шурфи засипати,тоді терору не буде,а так бондаренки фірташи клюєви з ахметовими і т.д.ще не таку хвилю терору піднімуть

• Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  8. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

9. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

View: https://www.facebook.com/SaakashviliMikheil/posts/1224494270914285?comment_id=1224998867530492&ref=notif&notif_t=feed_comment&notif_id=1467333293898864

--
    Російський громадянин Ахмед Чатаєв, як повідомляється, є головним організатором теракту у Стамбульському аеропорті. Він був заарештований моїм урядом у Грузії під час контртерористичної операції на чолі з генералом Георгієм Лордкіпанідзе, який в даний час є головою поліції Одеси. Троє співробітників наших сил безпеки загинули у тій операції. Після зміни уряду в 2012 році, новий грузинський уряд на чолі з російським олігархом Іванішвілі відразу ж звільнив Чатаєва, бо багато хто з нових урядових лідерів проголосили його політичним в'язнем. Я все ще був президентом і рішуче заперечував проти його звільнення, але вирок був скасований прокуратурою. Зараз він перебуває на волі після того, як нібито вбив так багато невинних людей. Мій 10-річний син подорожував через цей термінал напередодні нападу, тож я відчуваю повну солідарність з родичами жертв безжального вбивства. Чи відчуває уряд Грузії те саме?
    --

а де твій аватар? :)