Теракти у Львові

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Ворон, 14 лип 2015.

1. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

У Львові біля пунктів міліції прогриміли вибухи, є поранені

Невідомо наскільки це зв'язано. Але поліція у Львові також корумпована...
    Тому не здивує якщо це до Раші не матиме відношення. Обурених корупцією багато. Людей які воювали також ставатиме тільки більше.
    Уряду потрібно прийняти серйозні заходи по боротьбі з корупцією а не пустопорожні декларації якими вони годують суспільство.

2. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Твіттер Авакова зламали повідомленням про Яроша

:)

МВС пов'язує вибухи у Львові з подіями на Закарпатті

І звідки вони це знають? Я висловив таку версію але як версію. В такий короткий термін неможливо провести розслідування. Чергове пустомельство від бандюків Авакова. І головне які висновки зробить уряд? Звільнить корумпованих бандитів у МВС чи буде чекати на загострення і криваву люстрацію. Поки-що невідомо.

3. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

• Інформативно Інформативно x 1
  4. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

До речі, офіційний сайт ПС лежить.

• Інформативно Інформативно x 1
  5. Green belt

Green belt Well-Known Member

Я теж схиляюсь до цієї версії. То може бути попередженням тим хто хоче в регіоналів забрати нарко-канал і контрабас.
    Доречі, можливо десь є статистика, але за моїми спостереженнями, у Львові підривають переважно райвідділки і машини дільничних (фактично робота вибіркова) а в Харкові підривають осередки (ГО) патріотів і кафе де збираються такі люди (також машини АТОшників). "Цільова аудиторія" різна і цілі різні.

6. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Я скорше повірю що це служба Авакова зробила.
    Корумповану львівську поліцію ніхто не любить. Багато хто міг їх підірвати але хтось із Закарпаття найменш ймовірно. Сенсу 0.
    Міг одну людину шляк трафити.
    Могла бути помста конкретним особам. І від криміналу і від невинно скривджених. І фсб могло бути.

• Не подобається Не подобається x 1
  7. kym

kym Well-Known Member

Давайте не розписуватись за нашу міліцію. Після Майдану нашу міліцію трохи почистили і останнім часом до них сильно претензій не було. До ДАЇшників взагалі мало претензій. Мене за останніх два роки разів три зупиняли хоч їжджу кожен день. Не порушую то і не зупиняють.
    В львівській прокуратурі і судах набагато більше непорядку. Думаю теракти у Львові справа рук Медведчука, так само як і в Закарпатті. Думаю ФСБ через людей Медведчука пробує розхитати наш регіон. ФСБ побачила що провокація з ПС у Закарпатті не вдалась... ПС не пішов ні на Київ ні в Мукачево. Влада контролює ситуацію .... от і пробують дальше хитати. Через що думаю ще слід чекати щось подібного

8. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Так і не розписуйтесь. Ви її і до майдану хвалили. В мене добра пам'ять. А до Львова я постійно дзвоню і до різних людей. Не треба мені про чесну львівську поліцію яка тяжкою працею собі підприємства нажила. Львів це ще одне добре мафіозне кубло яке потрібно пересадити. Не тільки поліцію але і їх.

• Подобається Подобається x 1
  9. Green belt

помста конкретним особам в один день з інтервалом в 20 хв, одинаковим методом?
    "Совпаденіє- не думау"
    тут ще міліція

Останнє редагування: 14 лип 2015
  10. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Мститись могла не одна особа. Під шум на Закарпатті чому б і ні. Люди коли проходять війну, а тепер таких багато, міняються. Та й вміння і засоби з'являються. І мотивів може бути багато різних. Це тільки версія. Я не стверджую що саме так і є. Якщо знайдуть якісь докази побачимо. Теракти на Садового здається ніколи не розкрили. Може пропустив але здається ні. Можливо і тут нікого не знайдуть.
    Є і інші версії...

11. Green belt

Бо то не теракти а піар.
    Правильно поставити розтяжку пересічний мститель який має зуб на дільничного не зможе (а синхронізація двох пересічних мстителів в один день -то майже чудо), це має бути людина що вже таке робила багато разів чи брала участь в бандформуваннях, що легко вбиває і давно є поза законом.

12. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Чому ні? Якщо вони воювали і домовились разом? На війні легко вбивають...
    Окрім того і кримінальний елемент міг це зробити також.
    Ну це одна з версій. Надто фантастична. Садовий звичайно що жук але це не скажений Ґєпа. :)))

13. Green belt

в таком випадку винних знайдуть швидко, бо люди що конфліктували з конкретними дільничними і мають бойовий досвід в АТО не вимірюються десятками. Особливо в ситуації з дільничним

14. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

У Львові бувають такі інтриґи що палацам багатьох середньовічних королів їм до них далеко. )
    Могли помститись на дільницях наприклад або взагалі на поліції. І є дуже багато складніших варіантів. Могли найняти когось, ітд. Але я згоден що якщо це місцеві то ймовірність що знайдуть вища. Під шум на Закарпатті могли це вчинити щоб заплутати. Могли готуватись до того але зіграли саме в цей час. Могло звичайно бути і ФСБ. Але це точно був хтось хто був у місті якийсь час. Не на день там зупинявся. Або мав куратора який все підготував тоді міг(ли) там бути коротко.

Останнє редагування: 15 лип 2015
  15. Hoakina

Hoakina Well-Known Member

скажу, як сторонній спостерігач - здивувало, що вата ще не розкричалася за Львів і інформаційний простір щодо подій практично порожній.

16. manur

manur Well-Known Member

Щось таки в них говорять і показують. Телефонувала вчора до дружини мама-теща (живе на Південному Уралі) - сильно переживала і за нас і за дітей (молодший вчиться у Львові). То жона її заспокоїла (тим більше, що менший зараз в Славському).

17. UNIA

UNIA Well-Known Member

А что им кричать-то? "Бендеровцев" же убивают.

18. Forpost

Forpost Стоїк

ше рік назад коли я говорив ,що будуть вбивати москалів ,туть всі на мене накидувались,а така засранка Сіванмі втирала про соціальне партнерство і якусь там гуманітарну націю.Ніц з того роя не вийде.так виглядає що ще пару терактів і почнуть різати "младєнцев",але вже насправді

19. Hoakina

Hoakina Well-Known Member

я не за рашу, я про наш інфопростір.

20. UNIA

UNIA Well-Known Member

Подонки оставили женщину без ноги, почки и селизёнки, а мужчину слепым.

Такой мрази не место на белом свете.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
а де твій аватар? :)