Можливо хтось знає де можна пограти теніс. Напишіть будь-ласка де у Львові є тенісні корти і яка їх вартість ? ? ?
Відповідь: Тенісний Корт ой, кортів повно ..... давно то було, цін не памятаю.... від 60 грн були закриті. Вілиць не знаю, але .... 1) за будинком Преси біля податкової, 2) на Медику і біля Медику, район СБУ 3) над стрійським ринком зліва, якщо обличчям на квітковий ряд дивитися 4) на початку зеленої на Динамо , коло львівводоканалу 5) за сан-ремо , відкриті і закриті. 6).... так...де ж я ще грав.... та повно ....
Відповідь: Тенісний Корт Хлопці, та перестаньте ви так ризикувати здоровям! Теніс - дуже небезпечний вид спорту: Янукович от вже скільки років коліно лікує, а Томенко буквально вчора ногу ЗЛАМАВ!!! Такщо будьте обережні, а то країна втратить своїх кращих людей, які загинуть смертю хоробрих на ...корті:eek:
Відповідь: Тенісний Корт Правильно. Треба бути ближчими до свого, національного. Взяли б, як козаки, шашки, і пограли б всіх хто потрапив під руку )
Відповідь: Тенісний Корт Пропоную організувати спаринги з тенісу у Львові за принципом: корт оплачує програвший. Хто не проти відгукніться!
за рік і двадцять днів напевно він уже майстром став коливалася 50-70 грн/година+ послуги вчителя при потребі. Але судячи з частоти дописів у листопаді 2010 року не берусь вгадати які будуть ну!!! В чапаєва хтось памятає послідовність? піхота-моряки-кіннота-танки-літаки- що там далі? ) А на тих паперово-картонних дощечках шашка ще й підскакувала і могла перелетіти через суперника
а політикою обов"язково спамити? Якщо я заходжу в форум про тенісні корти то я шукаю інфу про тенісні корти а не про те які ви "дотепні" на тему політики