“Тендерний” терпець увірвався

Discussion in 'Львівська газета' started by gazeta, Jan 1, 1970.

1. gazeta

gazeta Well-Known Member

Попри те, що навколо Тендерної палати і держзакупівель “годуються” куми, свати, наближені до них, а то й просто “потрібні” високим держчиновникам і багатьом представникам парламенту люди, заговорили не сьогодні й не вчора. Повний текст

2. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Відповідь: “Тендерний” терпець увірвався

Безграмотная статья.
    1. (більш ніж 40 тисяч грн.). Согласно закона о госзакупках - 20 тыс. грн
    2. "з’явився міцний тил у вигляді президентського доручення про створення міжвідомчої комісії з проведення тендерних закупівель". Эта комиссия была создана тоже согласна закона, еще год назад

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

А шо з того вилізе, хто знає? Голова РНБО керувала схемами відмивання бюджетних коштів... створивши ряд фірм, які давали дозволИ учасникам торгів. Один дозвіл на відкриті торги коштував спочатку 5000 гривень (включення в реєстр) + 500 гривиників за піпірчик - підтвердження. А потім апетит зріз до 12500 гривень за реєстр.

• Подобається Подобається x 1
  4. Тим22

Богатырева нипричем. Основатель этой сети Яценко (ныне нардеп от БЮТа) со своими родственниками, друзьями, причем второй человек в этой афере жил с Яценко в одном доме, на одной площадке. Идеолог этой системы Сергей Осыка, тоже из БЮТа. Зачем Богатырева стала председателем ТПУ, хрен его знает. Вполне возможно, что ПРУ хотела взять под контроль этот дерибан, но быстро поняла, что ТПУ играет роль ширмы, а дивиденды небольшие.
    Что из этого выйдет. Ну упразднят ТПУ и межведомственную комиссию, но коррупционная сеть останется, на дороге 12 млрд грн не валяется

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

ну я вас прошу..... Я особисто був у Києві на цій фірмі, говорив і з охоронцями і з працівниками.... Богатирьова, комуніст і один бютівець. Гляньте на список, хто вже того року новий закон примав. ЗА проголосували Регіони, БЮТ, Комуністи, проти - НУНС, Блок Литвина. От і вся відповідь.

6. Тим22

Мих поверьте мне, наша фирма и я лично с этой гидрой давно боремся. И таких как мы много, собрано большое досье, отнесли на самый верх. В Раде упирается в Ткаченко (КПУ), которого купили. В правительстве в саму Юлю. Одна надежа на Балогу, но этот басурман в свою пользу выкрутит

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

та я такий самий... я ж кажу, ту машинку придумали комуніст+регіонал+бютівець..... їх обєднали гроші...

а де твій аватар? :)