На цю тему мене наштовхнула пісня Лободи "Кто сказал, что жыть легко"...Крім безглуздого набору літер в пісні нічого немає... І тут я перемикаю телеканал, де транслюють вечір присвячений "Білозіровій Ватрі-30"...Дивишся на сцену, і розумієш, що саме там стоять справжні артисти - костюми, голос, слова - все на висоті...Слова пісень зачіпають за живе, на очі навертаються сльози від щирості артистів... Куди котиться теперішня естрада??? мабуть за горизонт мого сприйняття...
Вчора слухала радіо і почула новорічну пісню Потапа і Насті: От сосни.. Нема слів.. Але ж багатьом подобається! А справжні артисти тепер "нєформат", на жаль..
Послухати зараз хоча б півгодини музичний канал і складається враження що тематика сучасної естради це дівчата з силіконовими мозгами які хочу розвести "папіків" або ж стерви які всіх кудись посилають. Ну а кліп без кубіти з силіконовими частинами тіла і з мінмальним набором речей на собі взагалі важко уявити.
Попса призначена для широкого загалу, там не важливий текст, бо і так його ніхто не слухає: дівчатка заглядаються на шмотки "співаків", хлопці на форми. Я б заборонила таке взагалі показувати за статтею "отупіння для народу".
очевидно з виникненням моєї байдужості до сучасної естради, пісень, кліпів - рейтинги їхні падають... як згадаю яка я була меломанка... музичні канали цілодобово включені... зараз просто нецікаво... навіть на плеєрі старі пісні, що вже й проїлися... може буде зміна пріоритетів?!
у вас прекрасна попсова мелодія на діджинглі.... жартую.... тобто жартую щодо своєї іронії... ви не праві!.. попса -- ета наше фсьо!... http://www.youtube.com/watch?v=DCqvYaxJv24
вірю!... а там є можливість якось так налаштувати, щоб вона грала не для всіх... я звісно люблю попсу mocking, але все ж таки...
Зрозуміла натяк...якщо не відключу для ваших вхідних цей діджингл, то більше мені не телефонуватимете???
ну не всім же найтвіш слухати!.. є ще інші чудові групи: стєклавата, чєрніла для пятава класа, коля воранафф.... ось, до речі, і він: http://www.youtube.com/watch?v=mwJePkSMJz4
ой, ту "стрекозу" направду підлітки слухали... сама виділа( а в Мавпусика файний діджингл... як вона не піднімає, то буває собі ще пару раз зазвоню.. послухаю... там є "зміст" в словах, ну і що, що "форма" попсова
Є естрада,яку крутять по музичних каналах...а є..музика,сучасна,яку дійсно хочеться слухати і слухати...