У кого багато є часу та здоров'я, можна організовувати телепатичні атаки на російських інтернет ресурсах. Щоб зламати їхній православно-фашистку та рашистську операційну систему (коллективне безсвідоме або егрегор по езотеричному). А також зламати дезинформаційне промивання мозків європейців, американців та інших представників цивілізованого світу. В кого брак знань в цьому напрямку зможу пояснити. Долучайтеся.
Я фантастику в фільмах люблю дивитися. Ось про яку я операційну систему мав на увазі: http://youtu.be/3xxgaZHJ0C8 Мені не дозволяли обговорювати на російському атеїстичному сайті використання експериментальних речовин мною, вченими, в тому числі й нейрологами та психіатрами. Й марно - це ключ до розуміння цієї дійсності - вивчати доповіді людей які наважилися вживати настільки небезпечні речовини. До того ж колективне безсвідоме люди вчаться усвідомлювати й без небезпечних експериментальних речовин. Попереджаю, не намагайтеся ці речовини вживати - вони є надзвичайно небезпечні, від шизофренії люди не виліковуються. Але якщо ви їх таки вжили то поділіться з науковцями та нами вашими розмірковуваннями про цю дійсність. ---------- Додано в 02:19 ---------- Попередній допис був написаний в 02:11 ---------- Найліпший фахівець, один з одиниць, який займається нейротеологією, ніяк статті та відео не знайду в інтернеті:
такі, тут вже багато хто на передової війни з егрегором, я знайшов точку проникнення у вороже середовище на односрачники.ру, де вже був тричі розстріляний, двічі згвалтований, і безліч посланий) але вата теж зазнала нищівного вдару, понад десяток разєєфпердістів, були ремаралізовані з "вЄшать бандер!!!" до "ну хрєн єго знаєт, но мне кажєтся ето не правільно" ... а на початковій стадії коли вата не знала що таке гугля-поіск картинок, то взагалі була фєєрія, коли їх туцкав носом у загиблих в ході АТО сирійських, палестинських, кримських дітей та т.і.
Можна викликати на бій в прямому ефірі якогось комуняку сталініста, й розвиненого атеїста-телепата. Й перевірити в прямому ефірі чи той сталініст справді матеріаліст й не розуміє що це за дійсність, чи він розуміє та всім бреше в тому числі ідіотам матеріалістам. В світі є три типи людей: "щизофренічні" (які відчувають цей світ телепатичним, й через це їх клеймять шизофреніками), віруючі й ідіоти матеріалісти.
Виталий Чуркин, умер 20 февраля 2017 года накануне 65-й день рождения. Владимир Макович умер 12 марта 2017 года в Донецке в возрасте 54 лет. ... Именно Макович зачитывал так называемую "декларацию о независимости ДНР" в Донецком... Не так страшна смерть, як її очікування...
Исманов Эркин Махмуджанович родился 12 сентября 1974 г. Отец — узбек, мать — украинка. Ветеран двух Чеченских войн. Актёр, каскадёр. Снялся в шести кинопроектах: «СОБР», «Инспектор Купер», «Крапленый», «Кремень», «Синдром Дракона», «Пасечник». Кандидат в мастера спорта по боксу и по дзюдо. Добровольцем вступил в Ополчение Донбасса. В результате ранения лишился правой руки, но, несмотря на увечье, вернулся в строй. Награждён Георгиевским крестом. Исманов вовевал за ДНР с 2014 года в отряде Палестина. Погиб в Коминтерново 3 апреля 2017 г.
Є дві новини. Погана і добра. Погана: ЗВІР зник, як і появився. Він виконав свою роботу по "зачистке" до Пасхи та прийнявши мою любовь до свого серця, його душа полетіла до неба у день святої трійці. Добра. Душа ЗВІРа повернулася! Тепер він мотоцикліст, одягнений в яскраво-салатову куртку. Бережіться і радійте, бо час "Ч" наближається...
Все шесть игроков в масках заняли свое место. Ставки в покер сделаны, господа! Кто не выбрал за кого "болеть" или не поставил деньги - просьба молчать. Все остальные - тоже. Карты розданы. Игра начинается. Первая карта: Дама бубновая... Ваше слово... Будет буря, закройте получше ставни!
Схоже, що ігра почалася серьозна... Особа в чорному підняла ставку на 50. Всі кинули карти і побігли зачиняти вікна. Карти здуло зі столу. Ставка не спрацювала. Робітники казіно побігли забивати вікна знадвору. В казіно переполох. Тільки-но особа в білому кинула карти, знову здійнялася буря. Повибивало шибки, затопило півзали. Людина в червоному запропонувала перенести гру в інше місце, бо тут хтось наврочив. Всі погодилися і поки що грати не будуть, а пошукають нове місце, де буде більш комфортні умови.
Ви вибрали сторону чи зробили ставку? То прочитайте будь-ласка попередження пост №16: "Кто не выбрал за кого "болеть" или не поставил деньги - просьба молчать. Все остальные - тоже." Але до вас немає претензій, бо то на російській мові. Кутер'є - росіянин. "Хто не вирішив на який бік стати або не зробив ставку - прохання помовчати. Решті - також. " А де годинник?
Чесно, то я новини не дивлюся. Я сам як новИна. Думав, що там заспокоїлися, а вони вирішили погратися в морський бій...