Теледебати: хто кого!

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Andzhej, 4 січ 2010.

1. Andzhej

Andzhej Well-Known Member

У звязку з початком теледебатів, пропоную в цій темі давати оцінку хто з кандидатів виграв двобій.
    Сьогодні 04.01.10 було змагання Тигипка і Костенка.
    Тигипко не виправдав очікувань, Костенко виявився кращим оратором і послідовнішим. Тигипко 3+, Костенко 4+.

2. syavych

syavych копач

Не набридло агітувати за Костенка?

Дебати навіть не варто обговорювати, бо основні кандидати від них відмовились, а дивитись бій непрохідних... нудно :)

• Подобається Подобається x 9
  3. smeet

smeet просто спілкуюсь

У мене друга точка зору.Я правда не дивився всіх дебатів,а тільки десь із половини,але мені Тігіпко більш сподобався,він більш професійно і лаконічно відповідав.Я б постав інші оцінки:Тігіпко -4 а Костенко +3.

4. Andzhej

От не знаю чому Тигипко так сподобався. Я не сторонник ні одного ні другого. Але Костенко виглядав системнішим і підготовленим. На деяких питаннях явно "загнав" Тигипка - особливо про партію-команду. Звичайно -4 і +3 не далеко пішли, при всіх моїх очікуваннях яскравості від Тигипка, Костенко явно політичний нокаут влаштував.

5. Eugene

Eugene New Member

Коли побачив гидку пику Тигипка котрий вітає усіх новорічними святами то у його фізіономії відразу побачив профіль рядової маріонетки у руках ТНК та темних економічних структур. Хоча і справді, персона хитра та проворна і у сферах пов’язаних з фінансами та управлінням.
    Костенко роки 4-5 назад симпатизував, однак з часом його з’їла система спектаклю і від нього лишився лише пустий образ.
    Свої національні ідеї проміняв на лібералістичну маячню.

• Подобається Подобається x 2
  6. Andzhej

Виглядає так, що Тигипко взагалі підставна особа на цих виборах, або веде свій особистий піар. Костенко його чітко запитав - де Ваша команда з якою ви плануєте, у випадку перемоги, будувати вертикаль влади. Відповідь була смішна - я позбираю достойних людей. Костенко хоч має партію УНП. Яка, в порівннянні з іншими партіями, досить довго існує і дійсно є партією. Можливо не такю масовою, але зі своїм кісятком і прихильниками, які нікуди не відходять.
    І ще одна хороша річ прозвучала на дебатах - це про систему влади в Україні, яка вона має бути - парламетська, президентська, чи змішана. Виявляється зі слів Костенка - це не має значення - міняти наповнення влади потрібно, особливо її чільників. Люди, які керують державою зараз, сидять там ще з 1991 року, то про яку якість можна говорити. Вони бачать своїм завданням виключно збереження місця, а не роботу на створення ефективної влади.

7. SemperTiro

SemperTiro Well-Known Member

основні кандидати можуть завтра померти від свинячого грипу, аварії чи кари Божої. :) до того ж, приклад 2004 року показав, що саме основних дивитись нецікаво, бо у них "пакт про ненапад". не здається?

8. Andzhej

Судячи із заяв Тимошенко - пакту про ненапад немає. "Вона" запропонувала Януковичу прийняти участь у дебатах, але "Той" відмовився і ні заякі гроші не хоче, навіть у другому турі.

9. lanka

lanka Well-Known Member

Сьогодні теледебатували Супрун та Богословська, взагалі не було що слухати і дивитись, тому дійсно варто чекати шоу перед другим туром, тим паче, якщо там буде Янукович - ходяча "Файна Юкрайна":)

10. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А Ющенко - "надобранічдіти" не буде?

11. zet

zet Дуже важлива персона

тут и думать нечего..
    Однозначно, они нас!

• Подобається Подобається x 5
  12. Romko

Romko Дуже важлива персона

Дебати?

• Подобається Подобається x 5
  13. zet

zet Дуже важлива персона

А мы, надо полагать, находимся посередине этой картинки?:bad:

• Подобається Подобається x 1
  14. Arthur

Arthur Well-Known Member

Сьогодні були дебати між Тягнибоком і Морозом. Оцінки ставити не буду, але більше сподобався Тягнибок.
    А в цілому на сьогоднішніх дебатах не було обливання брудом, суцільної брехні, дебати пройшли достатньо культурно. Виступаючі старались відповідати на поставлені запитання, а не переходити на іншу тему.

15. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Я думаю, ми всі з фотоапаратом стоїмо, нє? :)))

• Подобається Подобається x 4
  16. Arthur

Arthur Well-Known Member

Головне стояти з закритим ротом, а не з відкритим.:)

17. SemperTiro

SemperTiro Well-Known Member

я так чомусь думаю, що власне ШОУ не буде. принаймні того шоу, яке хотів би бачити народ (шоу з викриттям істинного обличчя), бо політики - не настільки вар"яти, вони просто вміло тримають інтригу на грані фарсу і реальності. Ви подивіться, нині вже середа, а ні фактів, ні документів, ні реальних доказів, жодного зливу серйозного компромату... НІЧОГО.
    роблю логічний всиновок: ІСНУЄ ПАКТ ПРО НЕНАПАД. Це якщо не тотальна змова, то принаймні домовленість, кругова порука... І чекати на щось перед 2 туром нема сенсу. Згадайте 2005 рік... коли весь народ чекав серйозних дій з боку Юща, він підписав угоду з Янеком...
    так що розслабтесь і "фотографуйте" :)

18. Andzhej

так погоджуюсь на всі 100%, що досить толерантні в нас дебати виходять. Як почав Костенко з Тигипком по-культурному, так і решта продовжує. Навіть дивно. Гіпотеза щодо пакту про ненапад - можливо, але я думаю, що її хтось би за ради своєї популярності порушив вже б. А так поки мовчать.

19. Arthur

Arthur Well-Known Member

Якщо б в дебатах взяли участь „топи”, то толерантності не було би.

20. Danilo

Danilo Well-Known Member

Абсолютно не цікаво спостерігати за театром абсурду. Двобій між технічними кандидатами-відстій!

а де твій аватар? :)