[ТБ політика] Політичні програми. Огляд.

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Deus igrok, 21 лис 2010.

1. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

:) Останнім часом їх стає більше. Не доцільно створювати теми по кожній. Тому цікаві випуски та посилання на них пропоную кидати сюди:

==============
    Почнемо:

"РАБІНДРАНАТТАГОР"

ТВі запускає щотижневе іронічне економічне шоу «Рабіндранаттагор», в ефірі якого юрист, бізнесмен та «людина з народу» обговорюватимуть події тижня. Роль «юриста» в програмі виконуватиме правник Тетяна Монтян, «економіста» - бізнесмен, голова правління фонду «Ефективні інвестиції» Ігор Ліскі, а «людини з народу» - шоумен, учасник команди КВК «Політехнічний інститут» Андрій Грищенко.

http://tvi.ua/ua/watch/author/?prog=737

=================

Також сподобався свіжий випуск у Кісельова: http://politika.inter.ua/uk/episode/88 - особливо "откровення" від тігіпка

P.S.
    Сьогодні, якщо буду мати час ввімкну Доміно на зікові.

2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Кісєльових, Шустеров, Кулікових дивлюсь вже по інерції.
    Основну увагу приділяю "Прямим текстом" з Дроздовим. Це не десь там в Україні... Тут вже лапші не навішаєш. Тут все поруч, можна помацати.

3. Deus igrok

В принципі, Прямим текстом вмикаю. Але ... Дроздова як ведучого не сприймаю, скоріше як надокучливий флуд і флейм.

4. VasMT

Це в нього формат такий. Не направляти дискусію, а самому приймати в ній участь.

5. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Куликових, а не Кулікових.

6. VasMT

• Подобається Подобається x 1
  7. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

А я вже взагалі не дивлюся політичних передач, бо як побачу Богохульську чи ще когось з цієї когорти, то ледве стримую блювоту...Здоров'я важливіше!;)

8. VasMT

9. Deus igrok

Та чого, от тібібко в кілесьова як загнув : "не люблю пролетариат"

10. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Дякую, хоч і розумію Ваш сарказм;). Тим не менше, Юля мені симпатична, особливо в порівнянні з такими як Богохульська і Хєрвам...І на неї приємно дивитись:good:, не те що Свинорилий:))).

11. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

• Подобається Подобається x 2
а де твій аватар? :)