Чому «свободівська ікона» брутально заперечує своє комуністичне минуле? Читати публікацію повністю на www.gazeta.lviv.ua
«Ким мене тільки не називали – «стукачем», повією…» Василь Фіялкович Україна21 листопада 2013 року 9:00Нардепутат Ірина Фаріон визнала, що була комуністкою. Каже, що не з ідейних причин, а «з міркувань наукового поступу»--------більше нашу ІРИНКУ прошу не рухати , вона чесно у всьому призналася.
Чесно чи все таки під тиском незаперечних доказів, коли гратися в "отріцаловку" вже не було найменшої змоги. А молодець, трималася, як партизан, до останнього. Найбільше мені сподобалася одна її фраза:
ВасМТ зауважив роботу ІФ з іноземцями. Я теж, як прочитав її характеристику, подумав, що не стільки ІФ приховувала членство в партії, ск. членство у факультетському КІД"і.
Не розчарувала. Пафос і пиха до останньої хвилини. Хочу побачити хоч одну людину, котра ще вірить "орлиці".
мені Фаріон не симпатична, але якщо згадати 88-й рік, коли вона вступала в кпрс, то воно не так дивиться, як сьогодні. тоді Горбачов змінив облік кпрс і дав трохи волі, якої не було довший час і кпрс набрала трохи позитиву в суспільстві, правда, не надовго. Люди почули запах свободи, захотіли більше, і тоді кпрс стало вже гпльмом тих процесів.
Пам'ятаю той час. Так і було. Власне, що після застою з'явилась якась Свобода. Зараз ми знаємо, що ім'я їй - Горбачов, а не КПСС. Тоді виглядало, що Горбачов = КПСС.