До редакції “Газети” звернулося молоде львівське подружжя військовослужбовців Стегніцьких. Повний текст
Відповідь: “Тату, врятуй мене, ти можеш усе...” Цитата: "Залишається сподіватися на об’єктивність Феміди, яка поставить усі крапки над “і” в цій справі та винесе справедливий вердикт." Цікаво, а якщо виявиться, що лікар не винен, що буде робити Богдан Мазур? Який без суда і слідства, не знаючи обставин, вже ославив лікаря?
Відповідь: “Тату, врятуй мене, ти можеш усе...” Степаничу,Ви дальше за своє? У мене сусід - 15-ти річний паралізований хлопчина з атрофованими кінцівками(наслідок прививки).У моїх друзів 3-х річна донечка пережила вже 6 важких операцій(пухлина в животі),бо перший раз оперував недоумок,який всієї пухлини не вирізав.Тепер вони за кордоном. Тільки серед моїх знайомих багато жахливих випадків по вині лікарів. Не сумніваюся,що десь є лікарі,але їх дуже важко зустріти...
Відповідь: “Тату, врятуй мене, ти можеш усе...” Я б і наявність інфекції перевірив. Люблять у нас прикриватися діагнозами. Оленка коли в реанімації була, то ТАКі викрутаси з'являлися - хоч стій, хоч падай: і з страшною інфекцією боролися (на питання "якою?" - чухання потилиці, -"комплексною"), і водорості з калом у неї (2-місячної) виходили (бо зав-олУклінікою сказала, що ми -Водяні, і приїхали з моря, значить кидали у воду). І ніхто не зважав на караульні дими від торф'яних пожеж. Нам пощастило, Оленочка вижила. Але до лікарів звертатися тепер - хіба в самому крайньому випадку.
Відповідь: “Тату, врятуй мене, ти можеш усе...” далі "метатиме бісер". Професія в нього така. А газету купують не тому, що в ній є правда, або корисна інформація - а "ужастіки" почитати. Ну, і ви ж знаєте, Степаничу, що всі вміють лікувати та вчити дітей... -- Тому кількість невігласів скоро досягне критичної маси вже зараз випускники шкіл не завжди в стані подужати дроби А далі буде за Фонвізіним - географію хай таксисти вчать...
Відповідь: “Тату, врятуй мене, ти можеш усе...” Менингококковая инфекция – не часто встречающееся заболевание: далеко не каждый участковый врач за всю свою практику сталкивается хотя бы с одним таким больным. И не всегда студентам лечебных, педиатрических факультетов в процессе обучения удается продемонстрировать больного менингококцемией, не говоря о студентах стоматологического, фармацевтического и других факультетов, на которых курс детских инфекционных болезней упразднен..........http://www.health-ua.com/articles/1831.html
Відповідь: “Тату, врятуй мене, ти можеш усе...” ще розпишіть тут методи діагностики, також поясніть, що такого обладнання в машині швидкої немає, і що в швидкої некомплект з кадрами, і зазвичай туди йдуть працювати ті лікарі, які таки не можуть бути дільничними "світильниками" там, де проживає п.левандівка, оскільки є некомпетентні..... -- І що в таких ситуаціях батькам пропонується госпіталізація - де є і обладнання, і нормальні лікарі - і батьки відмовляються. Навідріз.
Відповідь: “Тату, врятуй мене, ти можеш усе...” ТАК??? А я інакше знайшов: http://nauka.relis.ru/08/0401/08401030.htm
Відповідь: “Тату, врятуй мене, ти можеш усе...” не піддавайтеся москальській пропаганді - ніяких щеплень! то вони спеціально, щоб українців інвалідами поробити, щеплення придумали! І інфекцію цю нечувану - теж...