А що відчуває жінка і про що вона думає тоді коли біля неї справа чи зліва сидить хлопець ну і тре своєю ногою об її ногу а????????????????????:redface::redface::redface:
Про що думає півень, коли біжить за куркою? - Коли навіть не дожену, то хоч зігріюся! А про що думає курка? - Чи не занадто швидко я біжу? Або таке (пісня про єврейське весілля, автор - Юрій Багрянцев): "... Молча съев тарелку супа И заблеявши козлом Пьяный Дося вдруг нащупал Ногу Двойры под столом... ... Двойра в ожиданье пухнет, Не дождётся темноты Говорит - "пойдём на кухню, Я отдамся у плиты!"
Про що думає півень, коли біжить за куркою? Ну а це як розуміти? ---------- Додано в 00:10 ---------- Попередній допис був написаний в 00:07 ---------- Слухайте, ну то що жінка не відчуває взагалі ніяких приємних чи еротичних відчуттів?
А в мене перша асоціація від питання була не про а про таку ситуацію в маршрутці наприклад...і чого б це
не знаю, мені здається, шо то чоловікам тре ногою об ногу тертися... А жінці не там треба) Ну хіба, якшо буде і справа і зліва хлопець сидіти, то може хоч масаж на ноги зроблять
То може я тобі розказувала за схожу ситуацію зі мною в маршрутці....і як я тому телепю сумочкою в чоло заїхала
О, як тут все запущено Шось довго доходить....не відповідає нік дійсності А Вам не краще запитати у тої, в яку тертись будете, чи подобається їй це чи ні?