Українські вчені стурбовані зникненням тарганів:D Кореспондент.net 15 Лютого 2007, 10:33 В Україні практично зникли таргани, стверджують співробітники єдиного в Україні вінницького підприємства "Імунолог", що виготовляє алергени. http://ua.korrespondent.net/main/66517/
Відповідь: Таргани В мене їх ніколи небуло А чому хвилюються? Небуде кому продавати засоби проти тарганів?)
Відповідь: Таргани Я теж, слава Богу, ніколи з тою живиною не мав клопоту. У сусідів, у знайомих були трабли, завжди їм співчував.
Відповідь: Таргани А причому тут є у Вас вони чи ні?????? Вони вимириають, як динозаври скоро в зоопарки будуть дітей водити тарганів показувати:D
Відповідь: Таргани Колись в мене в хаті жили таргани, тепер вони зникли.. Правду кажуть українські вчені..
Відповідь: Таргани Пропоную відвідати студентські гуртожитки на Майорівці і перевірити наявність тарганів там. Якщо і там немає, то це вже дійсно небезпечна прикмета- може на Україну впаде метеорит?:eek:
Відповідь: Таргани Якщо буде попит на тарганів, то моя сусідка стане заможною. В неї таргани навіть такса їсть... то що? мобільні телефони вбивають тарганів чи євро-ремонти? І що більш шкідливе для нас?
Відповідь: Таргани Тарганів вбиває наша байдужість.. Світ стає нуднішим, а тому тарганам нема сенсу жити в цьлму світі..
Відповідь: Таргани Не знаю на рахунок мобільних телефонів, але в 1993 році ми дістали дешеву квартиру по програмі і звичайно в ній водилися таргани. А ще, якщо жив у сусідстві з в"єтнамцями, то це було гарантоване. І от таргани поселилися в мене в НОВІЙ мікрохвильовці! :eek: Не там, де їжу підігрівається, а саме всередині, де всі пластини. І так позалазили, що навіть було видно їх у віконечку, де хвилини наставляються! Видно, що не бояться вони опромінення! :cool:
Відповідь: Таргани Та не треба так хвилюватися! Вони ж живучіші за гомо сапієнсів. То їх після атомної війни будуть водити в зоопарки дивитися на нас.:o :D :D
Відповідь: Таргани Я чув, що вчені засунули таргана в атомний реактор.. Він став прозорим, але вижив..
Відповідь: Таргани Чи просто радіацією облучили? Точно не пам'ятаю.. Здається це була якась російська АЕС..
Відповідь: Таргани Я близько двох років тому, готувався до чергового міграційного періоду з інш. квартир - а його не було! На протязі двох останніх років я бачив лише двох тарганів, у батьків, й на роботі, а потім натрапив на цю статтю...
Відповідь: Таргани Угу... Пропадуть вони, аякже! В нас після того, як люди масово поробили ремонти, їх років 4 не було, а цього літа знов стали з'являтись... В нас бабулька в сусідній квартирі їх розводить - навіть не ховаються. Для нас єдиним виходом стали сітки на вікна і вентиляцію, щоб не пролазили.