Таксі у Львові

Тема у розділі 'Львів туристичний', створена користувачем Forpost, 24 сер 2007.

1. Forpost

Forpost Стоїк

• Подобається Подобається x 1
  2. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

Відповідь: Замовляй таксі через інтернет

дуже цікаво...
    могли би написати: якщо протягом 10 хвилин ми вам не передзвонимо — тоді....

3. sanya

sanya Well-Known Member

це тільки у Львові ?

4. angal

angal Well-Known Member

Від адміна сайту Приваттаксі. Дякую форумчанам і особисто New Shrek-у за те, що сторінку помітили. Ідея, звичайно, не наша, але вона "висіла в повітрі", нам, як таксистському сайту, було би шкода не скористатись.

Про тестовий режим. Справа в тому, що від ідеї до її повноцінного втілення - не простий шлях. Зараз сайт шукає партнера (диспетчерську службу таксі), яка би взялась виконувати ці замовлення. Особисто я не можу гарантувати виконання будь якого замовлення, оскільки займаюсь не тільки послугами таксі. Крім того, адміністрування сайту і підтримка форуму на ньому займають немало часу. Оскільки сайт ще не досяг того рівня відвідуваності, коли він міг би самопідтримуватись. А в останній місяць значно більше часу приділяю іншому - впровадженню таксометрів в місті Львові. Займаюсь установкою і настройкою цих необхідних для таксі приладів і параллельно створенням сервісного центру на повністю обгрунтованих юридичних підставах. Власне поки що послуги таксі для мене потрапили на другий план. Тому і присутня на сторінці он-лайн замовлення інфа про тестовий режим і прохання передзвонювати. Оскільки поки що ця сторінка - швидше декларація про наміри, чим реальна послуга.

Прошу до цього віднестись з розумінням. Інтернет-замовлення таксі - послуга нова. Не буде початку - не буде і впровадження.

5. Полковник

Полковник миється в бані

Кто знает, как найти АНГАЛА?

6. syavych

syavych копач

• Подобається Подобається x 1
  7. Полковник

Полковник миється в бані

а де твій аватар? :)