(Наперед прошу вибачення у модераторів, але зараз мене ДУЖЕ цікавить думка (порада) форумлян, з понеділка можете тему знищити)! Люди, допоможіть! Хто знає скільки на сьогоднішній день платити хірургу за операцію на апендицит????? Я питала в нього (безпосередньо - сміється....?, санітарки і т.д. - морозяться.....), я не знаю..... Анастезіологу я дала 300 грн., кажуть більш-менш нормально... А отскільки зірургу Може в когось в родині-згайомих недавно було, ПОРАДЬТЕ, ПЛІЗ......
У нас у лікарні завжди медсестра говорить скільки треба дати лікарю.І всі це сприймають як належне.А так як у нас не дуже багато лікарів, то всі знають хто профі . а хто просто так...
Сьогодні була інша зміна санітарок, медсестер... Знову питала, знову всі мороз.... Я не знаю, може то із-за того, що нас оперував зав. відділенням (а вони його бояться як вогню), якби простий лікар, то може би сказали.... Але я вже в всіх питаю в кого можна і в більшості мені кажуть, щоб я 100 доларів дала і все.... А я не знаю, щоб це не було мало......
Не смешно! Я на лікарню офіційно писала заяву і платила гроші (добровільний внесок, але чек вони виписують, хто скільки може), я платила 100 грн. Як і обіцяла, пишу. Зайшла до лікаря, кажу, що хочу чоловіка забрати сьогодні додому, він як гаркнув, що сьогодні не реально, сказав завтра, я чуть не зімліла. Ну, думаю пора гроші давати, почуваюсь як студентка-першокурсниця..... Витягнула з кишені купюру в 100 доларів і так легенько кладу йому на стіл під якийсь папірець, а він каже : "Кладіть, кладіть, не стидайтесь"..... Я подякувала і вийшла. Так що не знаю нормально чи мало, але мені стало легше, що заплатила!
2 роки назад моєму батькові робили операцію на простату.Я тоді був в Львові. Не рахуючи , того , що були за свої гроші куплені бинти ,лікарство і т.д. Лікарям я дав $800.Справу я мав з добрим старшим доктором , йому я ті гроші і дав, а він вже і ділився з усіма решта.Крім того мед.сестрі я дав $50 і санітарці $20. До батька в лікарні добре відносилися і виписали його за 3 дні.
Минулого року у мене була операція на ніс...Робили у медінституті...Оперував заввіділенням...попався не скромний...350 у.о.....
... Повністью коммерційна (типова) операція простати коштує 3500 - 7000 зл. (1200-2400 USD) - залежно від методи, клиники .... Це є разом з ліками і коштами перебування в клиниці (1-2 днів).
В мого батька це обійшлося не набагато менше в Львові.$800 + $50 +$20 + лікарства , + ще , був дорогий коньяк, кілька пляшок з німецького duty free склепу в аеропорту , який йшов в придачу до "головного конверту" ...і ТОГО , більш-менш набереться -$1200 , а може і трохи більше. Але це дурниця , головне що все було добре зроблено і зажило без всяких наслідків.
Я також питала, але він тільки засміявся і сказав, що потім поговорим, а потім я вже не питала, дала скільки могла, він нічого не сказав, то думаю, що нормально.
переважно лікарі самі кажуть скільки, а вам певно скромний лікар попався от і добре, головне ВСЕ добре і вже все позаду
є такий хірург в 8 лікарні Базилевич. то мого тато дуже хороший друг. він дуже добре оперує. тата оперував 2 рази. спробуйте. може попадете до нього. А що платити треба перед операцією чи після?)