Відповідь: Старі фотографії Друга фотографія... Будинку праворуч вже не існує... І площа Міцкевича зовсім без автомобілів Тепер такого не побачиш точно
Відповідь: Старі фотографії Пл. Мар’яцька, вул. Кароля Людвіка (пл. Міцкевича - проспект Свободи) Вул.св.Софії, перший електричний трамвай біля Стрийського парку, 1894р. (вул.І.Франка) Костел і монастир оо.Бернардинців (церква св.Андрія оо.Василіян та Центральний Державний Історичний Архів у м.Львові) Вулиця Кароля Людвіґа (проспект Свободи). Фото 80-х рр. ХІХ ст. Тріумфальна арка, споруджена на привокзальній алеї на честь приїзду до Львовxа Франца Йосифа I у 1894 р. з нагоди відкриття Загальної крайової виставки.
Відповідь: Старі фотографії Посилання, де є ці фотки старого Львова та багато інших - http://oldcity.eleks.lviv.ua/ua/?a=images&i=5&im=70&page=5.
Відповідь: Таким колись був Львів. Старі фото А я якраз шукала ті фотки.. Дуже мені подобається ця остання з величезними пляшками пива
Відповідь: Таким колись був Львів. Старі фото ...А це гуцули А тут підборочка фото, різних. Це, якщо не помиляюсь пожежники... А, що це за місце не знаю. Може хто підскаже? Невід"ємна частина Львова. Трамваї... ...А то якесь свято, нарядні всі такі, мо" весілля...
Відповідь: Таким колись був Львів. Старі фото Важко повірити в те, що по цій колії щось могло їздити..
Відповідь: Таким колись був Львів. Старі фото Це не просто гуцули. Напис польською каже, що то гуцульське весілля. То вул. Джамбула. Купол - то колись синагога була, а тепер там дітки народжуються.
Відповідь: Таким колись був Львів. Старі фото Стільки фоток старого Львова передивилась, а Полтви так і не побачила.. Може це вона?.. (виявилось, що це Жовква)
Відповідь: Таким колись був Львів. Старі фото Дивлюся на ті всі фото (особливо парк біля ЛНУ) і матюкатись хочеться: "що з містом зробили..."