Попит Таки да, нужна квартира.

Тема у розділі 'Нерухомість та будівництво', створена користувачем Babalu, 26 жов 2013.

1. Babalu

Babalu New Member

Привіт! Маю намір переїхати до Львова. Не можу сидіти на місті. Номад - можливо читали у Делеза. У Львові жодного разу не був, вже і у Ріо був, і в Лондоні побував, а до Львова не доїхав, соромно - знаю. Чотири роки намагався поїхати все ніяк. Так ось, туристом не хочу, якщо вже знайомитися з містом так повноцінно. Закрутити роман, так би мовити: гуляти містом, читати книги, вивчати історію, нервувати місцевих своїми питаннями и росказнями "а у нас!". Хочу надовго, бо ці туристичні "раптові звязки" мені не довподоби.

Сам я з Одесси, наголошую, в місті Лева жодного разу не був, тому розраховую на підтримку місцевих. Потрібна квартира, бажано, двокімнатна. Вчасні виплати гарантую (виписка банківського акаунту підійде?) навіть якщо буду винаймати сам. Але варіант потрібен єкономний - "СРСР" підійде, але з ванною і без тарганів, можно без TV (все одно не дивлюсь). Якщо хто модерновий і може надати "temporal acomodation" у своїй кв. то я сам на місці підберу собі щось до серця.

Чому через форум? не дуже довіряю посередникам, вони зацікавлені "впарить" хату і потім шукай-блукай. А живі люди є вони завжди люди)

Якщо побачу наміри "розвести" залишусь в Одесі.

Дякую за увагу.
    З найкращими побажаннями Олексій.

Останнє редагування: 26 жов 2013
  2. Привіт, мене цікавить чи вдалося такому як Ви ентузіасту переїхати до Львова.
    Я сама за Дніпроптеровська,і також планую,в найближчий місяць перебратися.
    Тому для мене ваше питання зараз дуже актуальне.[​IMG]

а де твій аватар? :)