Привіт всім. Тільки-но повернувся з форумівки.Дуже задоволений,що всіх побачив. Шкода,що не всі прийшли.. На хвилинку з’явилась Леді. Пупер не встиг підійти,як кудись зник. Як метеор налетіла Лулу,але тут же щезла... Але,найбільш стійкі залишилися... Трохи покажу,доки професіонали розкачуються.Вони фотографували весь час.А я лиш кілька разів клацнув...
Відповідь: Форумівка №... весняна! НЕ!!!!!! Ну, и народ! Опять за ПУСТЫМ столом? Как всегда? А драники? А грибочки? А водочка? Не? Не катит?
Відповідь: Форумівка №... весняна! Водку ОБЯЗАНЫ сразу подавать! И без разговоров! Додано через 1 хвилину А на второй фотке что за ДИВА? Очень симпатичная!
Відповідь: Форумівка №... весняна! хм.... Во Львовских ресторанах только раз в году сервис обеспечивается?
Відповідь: Форумівка №... весняна! А хто ховається за Іспанкою ? І хто в зеленій хустинці ? Інших розпізнав. Ура !
Відповідь: Форумівка №... весняна! Знацця, я застав ТАКе: 631x900 jpg, 144 Кб 579x900 jpg, 128 Кб 900x763 jpg, 187 Кб (на останній - пробігання Леді, конвой ззаду)
Відповідь: Форумівка №... весняна! Вот мне интересно, как девушек на форум подбирают? Может кастинг КТО проводит? Одна другой краше! Загляденье просто! ИМХО! Нет, я бы как Пупер, не сбежал бы - ОДНОЗНАЧНО!!!!
Відповідь: Форумівка №... весняна! Та вони вже всю ЗУ зколесили.Мандрівники... А Мих....інкогніто...як звиклє...
Відповідь: Форумівка №... весняна! ТАК там і хлопці нічогенькі... 900x684 jpg, 85 Кб І дівчата гарненькі. 900x816 jpg, 114 Кб 900x863 jpg, 96 Кб
Відповідь: Форумівка №... весняна! Дівчата - красуні! А Іспанка - таке файне сонечко!!! Левандівко, давайте ще фото!!!
Відповідь: Форумівка №... весняна! А Іспанка зовсім на іспанку не подібна. Скоріше якась дівчинка з Прибалтики, або німочка.
Відповідь: Форумівка №... весняна! Хм, а мне показалось, что из Твери или из Архангельска... Не? :moskali: