28 червня о 19.00 в Театрі Юного Глядача у Львові по вул. Гнатюка, 11 в рамках відкриття міжнародного фестивалю етнічної музики Тайстра Чугайстра відбудеться презентація нового альбому львівського фольк-бенду Бурдон під назвою Тайстра Чугайстра. В концерті також візьмуть участь Люди Добрі (Львів), Буття (Київ) та Brian Cherwick (Edmonton, Canada). вартість квитків 15-20 грн. Детальніше: http://burdon.lviv.ua/
Відповідь: Тайстра Чугайстра Ну от. Грибні місця не варто "продавати". Лулу, тепер Мих точно не прийде...
Відповідь: Тайстра Чугайстра Дивна річ - можна заплатити кількасот гривень за квиток аби потрапити на концерт якоїсь "звєзди" і при цьому отримати порцію "фанери" та всяких "бльосточок" і "балєт з утюжками", а можна просто випадково(оскільки реклами практично ніде немає) взнати про концерт рідної по духу тобі музики, який відбувається в малесенькому та невідомому залі ТЮГу (театр юного глядача) і при цьому з першого разу закохатись в музичні колективи. Все це сказано під впливом відвідин презентації нового альбому львівського фольк бенду Бурдон, який спецiалiзується на виконаннi схiдно-європейської (українська,балканська, румунська, угорська і т.д.) i зокрема карпатської народної музики. Окрім вищевказаного колективу, радували слух відвідувачів, також і інші фолькові гурти (дивись афішу вище). 3,5 години прослуховувань цього музичного дійства, яке як наслідок давало ефект* від "мурашок по тілу" до самовільного підскакування ніг під запальні мелодії, вразило та закохало мене в ці колективи (особливо Бурдон), а інакщої реакції і бути не може, адже "звуки забутих предків" які відтворюють ці люди не можуть залишити байдужим та черствим жодного слухача. Окрім прекрасних фото зроблених levandivkoju, які представлені тут, додаю кілька своїх скромних світлин: **
Відповідь: Тайстра Чугайстра Як би я Вас знав в обличчя, то б і підійшов, але я і так був в ейфорії від виступу тому навколишніх не сильно і розглядав.