збираюсь на відпочинок, обрала це місце..але дуже сумніваюсь адже ніхто із знайомих не їздив, може хтось був з вас і може щось сказати на рахунок цього.. отже цікавлять усі відгуки по темі...і чи справді заголовок теми відповідає дійсності
Відповідь: тайланд- рай на землі моя сестра була минулого року, їй сподобалося..... про тайланд я чув тільки те, що там багато трансексуалів......
Відповідь: тайланд- рай на землі а де саме була? скільки вартувало їй це щастя .? які прививки робила?
Відповідь: тайланд- рай на землі острів сью-кей.... 3330 уо -- 11 днів за двох осіб.... щеплень непотрібно, безпечна країна... були квитки на "потая" (сподіваюся, що правильно передав назву), куди всі "наші" їдуть -- 900 уо за людину...
Відповідь: тайланд- рай на землі Я просто МРIЮ поїхати в Тайланд. Сплю i бачу! Вiд нас дуже дорого летiти, десь так як в Україну ,вiд $1200 за бiлет. Може на якусь рiчницю весiлля ... хто зна.
Відповідь: тайланд- рай на землі а давайте всього-на-всього я за 500 уо влаштую вам відвідини винниківського лісу з "привдами біля чортових скель", "екзотичним купанням серед ночі в комсомольському озері", "порятунком після купання в комсомольському озері", "обмиванням подряпин у санпункті на комсомольському озері", "шашлики на комсомольському озері", "“гарячі” дівчата (хлопці) на комсомольському озері", транспортування назад до еаропорту на "пазіку", два відра валеріани, після відвідин комсомольського озера.... за окрему плату: (1 фото -- 1000 уо) "відвідини комсомольського озера"....
Відповідь: тайланд- рай на землі і на завершення - ніч в місцевій мєнтярні , в обриганому і холодно-вогкому "абєзьянніку" , де від чергового по РВВС старшини , виходять запахи часнику і самогонки.
Відповідь: тайланд- рай на землі Тайланд. Дуже дешева країна. Найдорожчий ресторан, найдорожчий обід, 55 гривень на наші гроші, відповідно й проживання дешеве. багато слонів, а екзотика є повсюду, уявіть, ви перед тим, як заходите в магазин, мусите визутися. Все там клас, тільки летіти довго. Додано через 1 хвилину з кобітою?