Арабська мова Недавно вирішила вивчити ще одну іноземну мову І зупинила свій вибір на арабській -- цікаво, незвично... Знайшла кілька мовних курсів із вивчення арабської, але можливо хтось поділиться власним досвідом?як краще її вивчити -- з репетитором чи на курсах? Якщо хтось також хоче вивчити арабську -- пишіть, будемо разом старатися
Курси до ду:cesored:, немає у Львові хороших. Репетитора файного також навряд чи найдете (екзотика як-не-як). Найкращий вихід - поступайте в ЛНУ на філологію, там є кафедра вивчення перської/арабської мови - вчать там файно
Йой! То це ще 5 років в універі вчитися?! Та ніби відкрився новий мовний клуб "Open World" -- то може там буде якийсь толк... Трошки ше подумаю, попитаю в людей і може наважусь
краще зайти на арабік.ру й попитати в знаючих - після шквалу пропозицій вийти заміж та переїхати в Палестину, ймовірно, будуть кидати раціональними зернами. давайте ! давайте разом старатися хотіти вивчити арабську!.. давайте з маленьких кроків, обережних - на початок беремось хотіти вивчити танець живота http://www.youtube.com/watch?v=D6CvPakc2s8
Якими східними мовами ви цікавитесь, які вивчаєте? Чи хотіли б ви вивчати у Львові японську мову з репетитором?
У Львові вчиться немало арабів. Симпатяги, до того ж непитущі (Коран не велить) Познайомтесь і вчіться всього нараз.
А то є Пилип з конопель... І що ж будуть робити львівські хлопаки, як дівчата почнуть "западати" на арабських "симпатяг"?
Ну це так, вихопилось. Надто вже питання провокативно звучало. Я сам спілкувався з арабами - дійсно серйозні хлопці. Приїхали до Львова таки щоб вчитись, не те що наші місцеві лайдаки. До речі й українську намагаються опанувати. А наші хлопці - хай "підтягаються". Конкуренція сприяє прогресу.
згідна, я от з китайцями спілкуюся, щоправда українською... китайську вчити навіть не намагаюся - там стільки нюансів - що то треба бути фанатом від лінгвістики щоб цим займатися... але якщо у когось є велике бажання - то може і спробувати))) доречі, китайці кажуть що українська складніша за китайську(на їхню думку)
Азербайджанці володіють турецькою. А арабською (обмежено) - тільки дуже ралігійні мусульмани. Сидів я якось за столом (у киянина), де був гість з Арапії і перекладач - молодий київський татарин. В очах татарина читалося бажання випити, але в присутності араба він не міг собі це дозволити.
де ви вчилися і де навчаєте, я колись вчила в Зорія в політеху, хотіла б знову , бо вже ніц не памятаю, крім ієрогліфа дерево
Пару років назад бачила що зробили львівські хлопаки з арабськими "симпатягами" під дискотекою...За що? За те, що ті симпатяги насмілились танцювати з українськими дівчатами...І звідки в деяких людей береться стільки ненависті...? Що до арабської мови, то мені здається, що вивчити її набагато легше ніж китайську Колись мала цілу сторінку найпотрібніших арабських слів і скажу вам, шо саме вимовлення їх не є надто складним. Але то було давно...я їх не повторювала і все забулося...
Вікусь, пухнастик не поняф , то стосувалось мого допису? п.с. я не расист, а інтернаціональний пацифіст
Ні, нічого особистого до тебе! Я просто відповіла як деякі львівськи хлопаки відносяться "до не наших"... П.С. я теж, тойво, пацифіст
Для чого вчити? Що б читати Коран і старих поетів? Або що б спілкуватися? Не гуманітарні араби вважають власну мову занадто складною і охоче переходять на европейскі. Діалекти далеко розбіглися ,сучасний іракец насилу розуміє побутову мову алжирця. Після класики потрібно вчити місцеві жаргони. Звичайно арабська простіша китайської, все одно складна.
я вивчаю арабську і не можу сказати, що звуки у них прості. я один звук близько року боялася навіть спробувати вимовити, доки один знайомий араб не змусив слова з цим звуком постійно повторювати. за годинку вийшло)) саме так і вчу потихеньку, араби дуже раді допомагати. це по темі, щодо способу вивчення арабської. знайомий іракець казав, що не розуміє тільки мароканців, дуже багато слів з французької. а так діалекти дійсно відрязняються, але все одно вони один одного розуміють. можна вчити паралельно, це не важко. сирійський діалект простий, але більш за все посібників з єгипетського.