"Свобода" vs ПР

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Dzeko, 15 лис 2010.

1. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Спостерігаючи як розгортаються події в українській політиці бачу що поява "Свободи" на всеукраїнській політичній арені стала для Партії Регіонів сюрпризом. Тільки вони розслабилися після занепаду їх основних ворогів - помаранчевих, тут начебто можна жити і насолоджуватись життям, але маєш тобі -звідки не візьмись з'являється "Свобода".

Думаю що ПР з несподіванки поки що не має поняття як протидіяти новим опонентам. Помаранчевих вони називали фашистами і нацистами, а як уже лити чорний PR на націоналістів? Вже ж гірших слів немає. І економічними провалами не дорікнеш - немає поки за що. Одним словом думаю думаю що "Свобода" на даний момент такий вірус, проти якого у організму ПР немає ліків. Спершу на них просто демонстративно не звертали уваги, мовляв то купка фанатиків-маргіналів, а що тепер, коли рейтинг "Свободи" у Східній Україні повторив ррейтинг у Західній 4 роки тому? Не думаю що при владі люди які просто так хоч щось віддають.

• Подобається Подобається x 2
  2. Мих

Мих Дуже важлива персона

не сюрпризом, а проектом.

Звідки гроші у ПР мені зрозуміло.
    Мені зрозуміло чому закриваються партійні осередки НУ - нема коштів.
    Але мені не зрозуміло інше: звідки у тих зелених хлопчаків стільки грошей для передвиборної кампанії у місцеві органи? Звідки у них кошти для постійної появи в ефірах?
    Свобода - проект ПР. Про це вже пташки по-моєму співають.

Свобода ніколи не піде проти ПР за виключенням театру для вуйків і цьоток.

Свобода вигідна для ПР, бо вона відтягує голоси від Тимошенко.

• Подобається Подобається x 19
  3. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Про це теж цікаво побалакати. Я нічого не буду стверджувати, але "вона відтягує голоси від Тимошенко" - по-моєму це не актуально вже. Юлія Володимирівна йде на дно без будь-чиєї допомоги. І Яценюк з Тигипком теж між іншім відтягують голоси - все проекти ПР? Перестаралися тоді всіх спонсорувати. І взагалі про проект - ну скажімо ОУН - це проект Компартії СРСР, комусь налізе це на голову? Ні, я не вірю, що на Галичині є люди, які можуть нести такий нереально космічного масштабу цинізм. Рядові активісти точно не можуть, а до Тягнибока я придивляюся - я не можу виявити в ньому теж якусь награність чи театральність. А от те що можуть скурвитись, потрапивши в Верховну Раду і світ великих грошей - вірю.

• Подобається Подобається x 4
  4. Мих

Мих Дуже важлива персона

в ОУН, в Свободі є щирі молоді люди - не сперечаюся!

Хто нині курівники ОУН ми знаємо.
    Тягнибок завжди робить все на виворіть. От скажіть, що правильно робить Тягнибок? Я наприклад, між Вітренко і Тягнибоком бачу одну різницю. Та відкрито діє проти України, а той скрито.

Візьмем одне просте запитання. Цілісність України. Вітренко постійно на західняків називала бандерами. Тягнибок східняків називає москалями, яких треба на гіляку. Просте запитання: чим дія Вітренко відрізняється від дій Тягнибока
    ? Нічим! Вони обоє працюють на розкол України. Якщо західняк стане братом по духу східняку і навпаки, то нинішня влада буде свалці політики. Бо не буде кого проти когось протиставляти, питання мови відпаде, бо ніхто не буде підбурювати. То ж кому вони будуть потрібні? Нікому!

---------- Додано в 21:03 ---------- Попередній допис був написаний в 20:59 ----------

само собою не буває. якщо десь голоси пропадають, значить десь появляються.

• Подобається Подобається x 14
  5. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Це насправді питання переконань. Якщо ви переконані в правоті Степана Бандери, то ви будете переконані в правоті Олега Тягнибока. Це не догоджання всім, як намагаються зробити більшість наших політиків, і в цьому сила "Свободи". З іншого боку барикад абсолютно радикальні агресивні сили, позбавлені зайвого гуманізму, і я радий що ми нарешті, з часів визвольних змагань, маємо що їм протиставити, до них не доходять нормальні слова. Ви бачите що слабкодухість помаранчевих вилізла їм боком, їх немає тепер.

6. bora

bora Well-Known Member

А може порадіємо конкретним діям? От маємо гілку - давайте без демагогії писати тут, що СВ зробила на противагу ПР. Бо час доведення переконань минув разом з виборами, нє? Тепер працювати треба. Хочу це бачити. І бажано не в форматі - хто кого побив без жодного, окрім синців результату. Бо такого вже у ВР надивились - стільки бійок-цирку було і щось ніц не змінилось.

• Подобається Подобається x 5
  7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ваша біда в тому, що Бандеру я поважаю, а Тягнибока - ні.

---------- Додано в 21:16 ---------- Попередній допис був написаний в 21:14 ----------

побачите, 22-річних "професіоналів", які самі не розуміють куди потрапили.

8. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Точно сказано. Я насправді приглядаюся до "Свободи", в плані покращення життя само собою, і в плані ідеологічному теж не все ясно. В них на форумі є багато повних відморозків з цитатами Гітлера і т.д. Не думаю що без цього не можна обійтися, а судячи з усього це заохочується керівництвом. При чому якась молодь, яка просто займається фетишизмом, просто подобається символіка, атрибутика, а що за цим стоїть вони погано усвідомлюють.

Я мав на увазі "вчення", посил, який несеться. Все-таки краще, коли цей прапор хтось підхопив, ніж не було б нікого взагалі.

це хвороба всіх українських партій. теперішні профі 5 років грозилися золоті гори нагорнути, а облажалися в 4 рази скорше за попередніх.

9. Svjato

Svjato Well-Known Member

Якщо цетстанеться після того, що ви написали перед цим:

То я ногами і руками голосуватиму за Свободу, якщо вона прикладатиме до цього руку :)

А далі можуть бути і непотрібні...

---------- Додано в 20:51 ---------- Попередній допис був написаний в 20:48 ----------

Думаю це не його біда - це чисто ваші справи..

Краще б як би це були "проффесіонали"?

---------- Додано в 20:53 ---------- Попередній допис був написаний в 20:51 ----------

Коли народ спить - то збудити його можна хіба громом а не балетом...

10. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

Гадаю,же Ви повілисте інакше...же Бандеру поважаєте, а Тягнибока - ше не так,бо ше нема за шо,таке шось,як Стефка,шо ні?:)))

• Подобається Подобається x 1
  11. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Насправді найбільше мені цікаво якою буде риторика ПР проти "Свободи", коли до них дійде, що це не міраж перед ними, а їхній природній ворог. Це так кумедно - Тягнибок виступав у пятницю на "Великій політиці", стояв за трибуною, а перед ним сиділи ПРаси, підкацапники якісь, політологи, наші і московські, як на комісії, і дивилися на нього так, наче перед ними матеріалізувався дух Гамлета, принца данського і ще плюс до того він вміє вимовляти якісь слова. Чим вони будуть крити, коли отямляться, я навіть не уявляю. Але вони самі породили цю ситуацію в країні, кожна дія має протидію.

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

що скаже східняк, побачивши таке, як ви думаєте?

неважко -здогадатися: західняки фашисти і бандьори і для них ми не українці, а москалі, як з такими йти?
    От і справа зроблена.
    При тому Свобода розповідатиме про жовтосиній прапор, про українську мову... по суті перед очима східняка виростає фашист-націоналіст. Справу зроблено.

13. nikolas

nikolas Well-Known Member

Я голосував за "Свободу",вірніше за ті ідеї,які вони озвучують,бо їхні ідеї і мої думки часто співпадають.

Стосовно професіоналів,поживемо - подивимось.Москва теж не відразу побудувалась.

• Подобається Подобається x 3
  14. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Я думаю при бажанні керівництва партії від цитат Гітлера дуже легко відучити, просто кілька разів розказати що партія не підтримує такі тези. То му що по великому рахунку як можна звинувачувати в фашизмі теоретично? Не будують люди концтаборів, не вішають євреїв, не збираються панувати над всім світом, не палять книжки - з них такі ж фашисти, як і з Ющенка. Так що це загадка для мене, невже Тягнибок на повному серйозі сприймає "філософію" фюрера? І дивізії "Галичина" забагато уваги приділяється. Спустіть це тихенько, зробіть щоб забулося, і все, хлопчиська теж бавитись перестануть.

А на думку східняка мені наплювати по великому рахунку, перед моїми очима давно стоїть шовініст-імперіаліст.

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

вам так само втиснули, щоб ви саме так відносились до східняка.

Ну як ви не можете зрозуміти однієї простої речі?

Україна настане тоді, коли між сходом і заходом буде довіра і братерство.
    Поки вам буде наплювати на них, і їм на нас, доти ми будемо товчи воду в ступі, а всякий ацтой, корстуючись тим, буде при владі.

По великому рахунку, чи людина зі сходу, чи заходу, всі хочуть одного - достойно жити в достойній країні. Не думайте, що схіжняк хоче жити погано, щоб нам було зле. Він хоче те саме!. Питання мови вирішиться само по собі, якщо всім буде добре. Є багато російськомовних, які готові життя віддати за Україну, а є такий, що українською говорить і вишиту сорочку одягне, а думає, як би грошей ше витягти з України собі у кишеню.
    Ми повинні хапатися за ідеї, які обєднюють, а не які розєднюють.

• Подобається Подобається x 15
  16. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Проблема в том, что на выборах присутствовали клоны партии "Батьківщина". Они оттянули гораздо больше голосов. Я предполагаю, что часть людей голосовали за Тягнибока чтобы случайно не проголосовать за упомянутые клоны.

Все зависит от культурного и интеллектуального уровня східняка. Я, например, знаю одного пролетария, который в своей жизни ничего не видел кроме шмурдяка и фрезерного станка, утверждающего на полном серьезе, что трезубец-это инструмент, которым бандеровцы "наших кололи".
    С другой стороны, я лично знаю людей с высшим образованием, русскоязычных,которые симпатизируют Тягнибоку.
    Я тоже далеко не против Тягнибока. Единственное, что мне в нем не нравится-это идея о возвращение пятой графы в паспорт. Что бы там стояло у Донцова, Шухевича или Алтуняна?

17. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

А, дуже логічно о_О. ПР на ПР грошей немає, а на "Свободу" має.
    Звідки гроші в "Свободи"? А що, ви думаєте, що нема багатих націоналістів, тільки злидарі?
    А чутки про те, що це проект ПР поширював БЮТ, бо боявся конкуренції.
    Ну подумайте, не вигідно ПР будити націоналізм жодними методами. Вони бояться "Свободу" як вогню.

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Згоден, але пролетаріату значно більше і саме він вирішує кількість голосів, а не інтелигенція.

---------- Додано в 23:03 ---------- Попередній допис був написаний в 22:57 ----------

Зорянівонько, при чому тут багаті і злидарі?
    Щоб утримувати партію, потрібно мати прихильників не багатих, а дууууже багатих. Там крутяться десятки мільйонів. У ПР я вам можу назвати парочку дуже багатих, а з прихильників Свободи назвете?

---------- Додано в 23:04 ---------- Попередній допис був написаний в 23:03 ----------

я такого не писав.

19. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

...Ранее лидер ВО "Свобода" Олег Тягнибок опроверг информацию, что его партию финансировал Игорь Коломойский.

Напомним, украинского бизнесмена Игоря Коломойского на ближайшие 5 лет избрано руководителем Европейского еврейского совета. Коломойский является совладельцем группы "Приват", которая владеет значительной долей акций в украинской нефтепромышленности, энергетике, металлургии, авиации и даже медиа-сфере. В этом году он занял второе место в рейтинге самых богатых людей Украины, после Рината Ахметова.

http://www.kavkaz-news.info/portal/...ucasus-Info/lang__en/tabid__2434/default.aspx

Ясное дело - опроверг... ТАКое паблисти ему - ни к чему.

20. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

О, тут ви правильно написали. Щоб "утримувати". Тобто, щоб купляти членство, підкупляти виборців...
    А якщо партія ідеологічна, то багато грошей не потрібно. Знаю особисто людей, які з власної кишені роблять і розклеюють листівки, і спонсорують газету. А про ефіри, то їх самі ведучі запрошують, щоб підняти рейтинг програм, щоб цікавіше було.

Взагалі, сперечатися ні з ким не буду, бо марна трата часу.
    Просто не вірте всьому, про що
    А, то ви, певно, про ідею спільного з Росією підручника з історії. Чи про ідеїПР, яка ненавидить всю Західну Україну. До речі, Тягнибок завжди казав, що Україна має бути цілісною, був проти сепаратизму

Останнє редагування: 15 лис 2010
    • Подобається Подобається x 6
а де твій аватар? :)