Учора ВО “Свобода” звернулася до депутатів Львівської міської ради з пропозицією створити тимчасову контрольну депутатську комісію для визначення переліку пам’ятників і символів, які необхідно демонтувати в місті, та розробити механізм їх демонтажу. В заяві свободівців ідеться про “символи імперсько-більшовицького панування”. Повний текст
Відповідь: “Свобода” проти Слави Що можна сказати. Лише одне: -СВОБОДУ НЕ СПИНИТИ! Зроблено перший крок, будуть і наступні... Треба порадити встановлювати на вітрини жалюзі, від вандалів зі сходу. От Вам і нові робочі місця, новий розвиток для малого бізнесу.
Відповідь: “Свобода” проти Слави Свободі б навчитися на поворотах пригальмовувати... А ідея правильна: полякам на Орлятах знак військової слави - не вільно, а комунякам - "істо-о-орія..."
Відповідь: “Свобода” проти Слави якщо демонтують монумент на стрийській — "коміки" та соціалісти не матимуть де збиратися... особисто я — тільки "за", щоб прибрали серпи\молоти та зірки зі львова... може й не варто повністю "очищати землю", може варто їх просто змінювати?...
Відповідь: “Свобода” проти Слави То може й прибрати пам`ятника УПА у Харкові "ідея правільна", га? а то декому "істо-о-орія..."
Відповідь: “Свобода” проти Слави Пупер, просто пользуясь знакомством на форуме (о знакомстве речь - не о дружбе). И всё-таки. Особо НИЧЕГО плохого Я Вам не делал. Ведь правда? Просьба у меня. Мой отец похоронен на Яновском, под ЗВЕЗДОЙ (пятиконечной). как Советский офицер и как Коммунист. Если возможно, хоть намекните, когда придёт очередь Яновского по вырыванию и выбрасыванию гробов, как Вы говорите - "комиков" из могил. Постараюсь успеть приехать и забрать ПРАХ ОТЦА. Не подведите, Пупер, как бы не опоздать.... Для меня это ОЧЕНЬ важно. Поверьте.
Відповідь: “Свобода” проти Слави По 200 у.е. отправляю одной бабульке - присматривает. Спасибо. А вот:"Полковнику, ну за кого Ви нас маєте? Мова ж не про могили, а про пам"ятники." Вот:
Відповідь: “Свобода” проти Слави Эх, Гость, Вашими устами, да мёд бы пить! Увы, таких здравомыслящих, как Вы, всё меньше и меньше во Львове. ИМХО.
Відповідь: “Свобода” проти Слави мабуть ви мене невірно зрозуміли... про могили мови немає... я кажу про символіку... пам’ятники різного роду ленінам, троцьким і тд... зірочки, які наліплені на будинках тощо... пс. а ви прочитали те, що я написав?... :confused: :confused: :confused:
Відповідь: “Свобода” проти Слави мабуть моя репліка щодо "очищати землю" була не зовсім коректною... вибачте, якщо виникла двозначність... малося на увазі: не знищувати пам’ятник остаточно, а замінити його на, наприклад, пам’яті жертв другої світової... пс. "коміки" — скрочено від "комуністи"... мою любов до них ви знаєте...
Відповідь: “Свобода” проти Слави Полковнику! Що Ви верзете?! Оп'ять ОРТ надивилися? (Танків у Львові в черговий раз немає). Мій батько теж лежить на Янівському, теж був офіцером СА. Нікому, навіть самій "гарячій" голові не прийде думка з цвинтаря переносити гроби. Не плутайте з Кузнєцовими і К(гб). Хай душі наших батьків з Богом спочивають! Не поспішайте на поїзд! Поки з Рудьковським питання "висить", ще й літака впавшого бракує до повного букету. Терористи хрєнови! Зараз на "Свободі Слова" саме це було темою. ТАк Тягнибок приємно здивував: нарешті не ляпав смажені гасла, нарешті говорив, як європеєць. Значить - вміє! просто виборча конюнктура помінялася. З його коментаря: мова іде про створення комісії (типу подотдєл саночісткі поліграфполіграфича), яка буде вивчати питання ліквідації ЗНАКІВ/СИМВОЛІВ ТОТАЛІТАРНОГО РЕЖИМУ. Про могили не йшлося. Доречі. Не будуть знімати комуняцьку Мать. Хотіли б - давно б знесли. За стільки років нічого током не зробили, тілько піаряться...
Відповідь: “Свобода” проти Слави Гальма боягузи придумали... А депутатам і свободі - їм навіть під закритий шлангбаум можна...
Відповідь: “Свобода” проти Слави Полковник. Вам вже відповіли, заспокоїли. На цвинтарі все буде спокійно. А пам`ятники які звеличують Радянську епоху, це архаїзм, вони не встоять, я саме це мав на увазі.